• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Parfüm Önerileriniz?

avon-jet homme...eşim adını pek beğenmedi ama çok güzel ve kalıcıyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

avon simple elements crisp forest nasıl bir koku ki odunsu kokuları severm sevgilim de genelde öyle kokuları seviyor. bu parfüm erkek kokusu değil mi? kullanan tavsiye eden var mı? hangi tene güzel gider yorumda bulunun arkadaşlar biraz yardım edin lütfen. :Saruboceq:

Son düzenleme:
Full speed,surrender,signature,essence.Bir de en güzeli cristian larocs (yazımı yanlış olabilir).Yalnız biraz pahalı diğerlerine nazaran.Pek indirime girmiyor.

perceive'i ve true force'u babam çok sevdi, başta sırf çanta veriyor diye istedi ama ne yalan söyleyim süper kokuyor kaydirigubbakcemile3 hatta belki perceive'den daha iyi

pur blanca günlük bi koku----- gecee kullanmak için en güzeli for away süper bi koku fakat biraz ağırbayanssulusmile

arkadaşlar bana acil yardımcı olabilir misiniz.

avon black suede ya da

avon black suede touch
bunlardan hangisi daha hafif. biri ağır kokuyordu onu sevmemiştim.biri daha hafifti .. hangisi acaba

Back