• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Parfüm Önerileriniz?

ben percieve de çok çok ala bi özellik göremedim açıkcası bunun için signature daha bir değişik geldi bana.gerçekten çok hoş bir kokusu var.

erkek arkadaşımın kullandığı avon black suede touch bence olağanüstü bir parfüm..gerçekten çok ama çok hoşuma gidiyor avonun bu parfümüne bayılıyorum.. kesinlikle çok çekici..:asigim:

cnm bende simdiye kadar
perceive
black suede
black suede touch
just play
essence
full speed aldım

en begendigin neydi dedim kesinlikle black suede touch dedi :)

agac kokusu :))

Kızlaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile4
essence mi
black suede mi
black suede touch mu

fullspeed'e bayıldım yukarıdakilerin kokusunu bilmiyorum
fullspeed gibi ağır olmayan bir koku daha istiyorum
bu yazdıklarımdan hangisi uyuyor fikir verin lütfen opuyorumnanaktan

tam 8-9 senedir percieve kullanıyorum artıkın değiştirme vakti geldii. Kesinlikle önerebilirimm.
Aralardada little black dress, celebre, pur blanca kullanmıştım bunlarda güzeldir.

Son düzenleme:
Tatlım full speed meyve aromalı bi koku olarak geciyor sanırım?

ama black suede touch odunsu bi koku.

black suede ayrıca black suede touch ta aldım ama en begenilen touch tı.

essence de güzel sanırsam full speed begendigine gore bu daha hosuna gider o taze kokular diye geciyodu..

testerini dene bi derim :) ama touch,essence,full speed,ungora,tommorrow cevremde digerlerine gore 5-6 misli alınan urun.digerlerine gore biraz pahalı ama degerler :)

black suede touch
full speed diorum başkada bişe demiorumm..erkeğe yakışan en güzel iki koku..
formen serisinin deodarantınıda aldım sefgilime,oda süper kokuyo,üstelik deodorant olmasına rağmen çok kalıcı...

AVON Perceive For Men Edt,blac suede touch,
blue rush.. bunları onerırım tatlm hem kalıcı hemde hafıf kokular. :lepi:

yaa hanımlar avondan nasıl sipariş ediyorsunuz?bende avonun parfümlerinden almak istiyorum e korkuyorymda tabi katologd amesela 40 lira 50 lira derlerse.korkum var buyüzden

cnm ben yardımcı olabilirim eger indirimli almak istiyorsan mailini at konusalım msn den burda yasak konusmakta...

Back