Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu göz kalemini öneren var mı?iki uçluymuş sanırım bikaç kişiden duydum iyi diyorlar ama sizlere de bir sorayım dedim.bide fiyatını bilen varsa soyleyebilir mi? :)
Ben kullanmıyorum ama geçen ay arkadaşım için getirtmiştim.Çok memnun kaldı.Ayrı renklerde yumuşak 2 tane ucu var ve baya uzun büyük bi kalem..Fiyatı da 6 TL civarında.. :))
oo iyimiş bende bir deneyeyim bakalım :) zaten denemediğim göz kalemi kalmadı nerdeyse bi de avonun kajalstick olanına bakayım.umarım bende memnun kalırım.teşekkürler:)
avon satan arkadaşlarıma sordum.bazen satışa sunuluyormuş.şuanda yokmuş :S pff artık yılbaşında falan bi bakıcam gene.yılbaşı diye belki aralıktaki katalogda olur.
günaydın kızlarrr... bu sabah temsilci arkadaşım sayesinde aralık kataloğunu inceleme şansım oldu.. ve müjde: kajalstick var katalogdakaydirigubbakcemile2 ben de hemen siparişi verdim, çok severim bu ürünü morlu siyahlısı vardı atladım hemenkaydirigubbakcemile3