cnm burdan bakmamışmıydınsen k10 sayfasına yazıyorsun zaten bütün sayfalar tam burda da aynı kataloğla birebir
arkadaşlar today kullanan varmı? kokusu nasıl?güzelmi kalıcımı ?...
teşekkür ederim kararsızdım ama kalıcıysa denemeye değer..güzel ve kalıcı canım beğenirsin umarım bence çok hoş
teşekkür ederim kararsızdım ama kalıcıysa denemeye değer..
k9 da far away 30 ml parfüm sipariş ve ışıltılı fondötenden sipariş verdm bugün gelecek ürünlerm.far away 30 ml olanı k10 dan snra kalkıomuş hee bu kötü oldu yav bu arada kızlar rare gold un kokusuna bayıldım kalıcılığı nasl aranızda kullanan warmı bide mineral içeren likit fondöteni merak ediorum ben ışıltılı fondöten sevmiorum ama acil ihtiyacım vardı indirimde o olnca alaym dedim. k8 de indirimdeydi mineral içeren likit fondöten almadığıma pişman oldum.parfümlerde far away perceive favorim rare gold belki öbür ay indirime girerse alırım .bu katalogda süper ya
faraway 30ml kalkıyo ama başka bi ambalajla 30ml.lik parfümler k11de geri geliyo merak etmerare gold çok kalıcı bi parfüm edp zaten bende beğeniyorum
aa ciddimisin iyiymiş yaa. o parfümlerden 2 tane alnca daha karlı oluyo bide 1 ay snra üni. acılcak çok çabuk biter parfümlerimrare gold bnmde hosuma gitti keske onunda 30 ml.lik olsa
evet kesinlikle daha karlı oluyo hem şişeleri de çok şeker minik miniktabi dayanmaz parfüm ünw.varken rare goldun sarı renklisini mi beğendin yoksa yeşil olan mı? rare gold da çok güzel ama rare pearls sanki daha hoş
faraway 30ml kalkıyo ama başka bi ambalajla 30ml.lik parfümler k11de geri geliyo merak etmerare gold çok kalıcı bi parfüm edp zaten bende beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?