Teşekkür ederim cnm sağolcnm yakından baktım metal kaplama yazıyor ve normalde gri duruyor manken üzerinde heralde ışıktan o şekilde çıkmış.. normal gri zincilerden..
Normal perceive cnm o perceive dew değil öyle olsa yazardı pket kodundaperceive paketi perceive dew mi ona göre k9dan almayı düşünüyorum da
Canım birşeyler sorcam;
-Rare Gold EDP k10'da ne kadar ?
-Ultra Colour Rich Lipstick rujlar ne kadar ?
-Birde Color Trend Kiss & Go rujları indirimde değil mi canım? Onunda fiyatını merak ettim.
professionel serisindeki termal maskenin fiyati nedir cnm.
tüm parfümlerin olduğu sayfayı bulamadım
wish of love ın fiyatı nedir acaba ??
o sayfa çekilmemiş sanırım
wish of love 44.00 tl
teşekkürler bende k9dan birkaç sipariş verecektim k10da daha ucuzmuş bundan vereyim :)))
cnm k10da sdce parfümler ucuzlukta bi de çoğu ürün yarı fiyatına boyalarda fln hiç indrim yok mesela k9 da da indrim vardı bayağı yine de sn bilirsin tabi
:) teşekkürler kahverengi göz farı falan alcaktım panaromada gördüm. bende avon takım öncüsüyüm ama 2 aydır sipariş vermiyodum :) parfümlerden celebreyi almayı düşünüyorum celebre ciltte değil ama kıyafetlerde çok kalıcı bi parfüm bu kampanya da fırsatı güzel herkese tavsiye ederim kızlar :))
bn de celebre yi seviyorum ama yanındaki titreşimli maskarayı napıcağımı bilmediğim için sdce perceive le pur blanca ya yöneldim titreşimli maskara hakkında pek olumlu yanıtlar almıyorum malesef bi de 34 tl
canın titreşimli maskarayı iki müşterim aldı ama pek memnun olduklarını söyleyemem normal maskaradan hiçbir farkı yok elinle de sağlayabilir o titreşimi hatta daha iyisini :)şu an incandessence kullanıyorum ama evden dışarı pek çıkmadığım için dha şişenin yarısı duruyo üniversiteye gideceğim için stoklayım dedim :) bakalım katalog yarın elime ulaşır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?