Gebelik kan değeri

Kimyasal gebelik yaşıyorum
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama vardır bunda da bir hayır, kimyasal gebelik geçirdiğm zamanlar cok arastirmistim youtubede videolar izlemistim doktorların videolarını, hepsi vucut sagliksiz gebeligi sonlandırıyormuş bu sebeple kimyasal gebelik oluyormus.. Rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebis nasip etsin inşallahh

Merhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın Yada böyle gebe olduğunu öğrenen var mı

Eki Görüntüle 3570197
Bu şekilde gebe olduğunu öğrenen bir çok kisi var bu platformda insallah sizinkide oyledir sağlıklı bi bebisiniz olur yumurtlama gununden 12 13 gun gectiyse erken gebelik testi yapabilirsin diyolar genelde ama varsa ve erken test yaptigin icin negatifi gorursen modun dusmesin diye ben pek onermiyorum 6sina ne kaldı surda 2 gun biraz sabret en azinda 6sinda yaparsın Rabbim gönlüne göre versin 🌸🌸

Ya
Bu şekilde gebe olduğunu öğrenen bir çok kisi var bu platformda insallah sizinkide oyledir sağlıklı bi bebisiniz olur yumurtlama gununden 12 13 gun gectiyse erken gebelik testi yapabilirsin diyolar genelde ama varsa ve erken test yaptigin icin negatifi gorursen modun dusmesin diye ben pek onermiyorum 6sina ne kaldı surda 2 gun biraz sabret en azinda 6sinda yaparsın Rabbim gönlüne göre versin 🌸🌸
çok tesekür ederim inşllah rabbim istegen herkese nasip etsin bir sabah yapacağım inşallah güzel sonuç alırım 🌺

Dualarım seninle 💜
Sabah test yaptım gebelik olabilir miiiii bu durum
E7907594-DA96-40A9-93CF-E5848C1C01BA.webp

Back
X