Avon K10 Kataloğu

Kızlar celebre yi sipariş verirken titreşimli maskara hediyeli ya maskaranın kodunu yazcazmı sipariş verirken

Kızlar celebre yi sipariş verirken titreşimli maskara hediyeli ya maskaranın kodunu yazcazmı sipariş verirken

o kendisi ekleniyo canım hediye olduğu için bide sen yazarsan 2 adet maskara gelir ikincinin parasını cebinden ödemek zorunda kalırsın

kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum benim içlerinde en çok beğendiğim o diyebilirim canım bi testerini al dene tatlım

tamam canım denerim ben perceive beğenmiyorum ama ne bileyim bi garip geliyo bana kokusu herkesin zevki farklı işte

arkadaslar bu celebrenın yanında kı tıtresımlı maskara son katolog ta mı goremedım ben bılgı verır mısınız?

Kızlar 18 yaşındayım.

Wish of Love (Bu ay (k10) 1 alana 2 Bedavaymış heralde doğru mudur)
Percieve
Little Black Dress

Bu kokular hakkındaki düşünceleriniz neler ?
hangisini önerirsiniz ?

Kızlar 18 yaşındayım.

Wish of Love (Bu ay (k10) 1 alana 2 Bedavaymış heralde doğru mudur)
Percieve
Little Black Dress

Bu kokular hakkındaki düşünceleriniz neler ?
hangisini önerirsiniz ?

wish of love ve perceive kullandım. ikisini de beğeniyorum. wish of love hafif bir koku, perceive ona göre daha ağır kış kokusu gibi bence :) little black dress kullanmadım ama çok beğeneni var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…