k11 elindemi paylaşabilirmisin acaba wish of love indirime na zaman girecek merak ettimde :)![]()
canım henüz k11 elimde değil sipariş vermedim daha. panaroma dergisinde bir sonraki ayın bikaç ürününü sergiliyolar ya o bakımdan demiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
k11 elindemi paylaşabilirmisin acaba wish of love indirime na zaman girecek merak ettimde :)![]()
katlanan tarak nasıl kızlar almayı dusunuyormda![]()
canım ben o taraktan kullanımı pratik olur çantamda taşırım diye düşünerek almıştım ama memnun kalmadım..çok ufak. çocuklara göre bir tarak sanki... tavsiye etmem .![]()
Kızlar celebre yi sipariş verirken titreşimli maskara hediyeli ya maskaranın kodunu yazcazmı sipariş verirken
o kendisi ekleniyo canım hediye olduğu için bide sen yazarsan 2 adet maskara gelir ikincinin parasını cebinden ödemek zorunda kalırsın![]()
Kızlar perveice hakkında ne düşünüyorsunuz kokusu ve kalıcılığı nasıl?
çok güzel bi parfüm kullanıcısı çok fazla. kalıcılığı da iyi bence severek kullanıyorumperceive, jetfemme,little black,faraway bunlar muhteşem
![]()
Kızlar perveice hakkında ne düşünüyorsunuz kokusu ve kalıcılığı nasıl?
kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum benim içlerinde en çok beğendiğim o diyebilirim canımbi testerini al dene tatlım
little red dress kullananlar var mı,memnunlar mı kızlar :)
Kızlar 18 yaşındayım.
Wish of Love (Bu ay (k10) 1 alana 2 Bedavaymış heralde doğru mudur)
Percieve
Little Black Dress
Bu kokular hakkındaki düşünceleriniz neler ?
hangisini önerirsiniz ?