k11 elindemi paylaşabilirmisin acaba wish of love indirime na zaman girecek merak ettimde :)
canım henüz k11 elimde değil sipariş vermedim daha. panaroma dergisinde bir sonraki ayın bikaç ürününü sergiliyolar ya o bakımdan demiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
k11 elindemi paylaşabilirmisin acaba wish of love indirime na zaman girecek merak ettimde :)
katlanan tarak nasıl kızlar almayı dusunuyormda
canım ben o taraktan kullanımı pratik olur çantamda taşırım diye düşünerek almıştım ama memnun kalmadım..çok ufak. çocuklara göre bir tarak sanki... tavsiye etmem .
Kızlar celebre yi sipariş verirken titreşimli maskara hediyeli ya maskaranın kodunu yazcazmı sipariş verirken
o kendisi ekleniyo canım hediye olduğu için bide sen yazarsan 2 adet maskara gelir ikincinin parasını cebinden ödemek zorunda kalırsın
Kızlar perveice hakkında ne düşünüyorsunuz kokusu ve kalıcılığı nasıl?
çok güzel bi parfüm kullanıcısı çok fazla. kalıcılığı da iyi bence severek kullanıyorum perceive, jetfemme,little black,faraway bunlar muhteşem
Kızlar perveice hakkında ne düşünüyorsunuz kokusu ve kalıcılığı nasıl?
kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum benim içlerinde en çok beğendiğim o diyebilirim canım bi testerini al dene tatlım
little red dress kullananlar var mı,memnunlar mı kızlar :)
Kızlar 18 yaşındayım.
Wish of Love (Bu ay (k10) 1 alana 2 Bedavaymış heralde doğru mudur)
Percieve
Little Black Dress
Bu kokular hakkındaki düşünceleriniz neler ?
hangisini önerirsiniz ?