• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon K10 Kataloğu

arkadaşlar glimmerstick kalemlerin twilight sparkle rengi bi daha çıkmıcak mı ben çok seviyordum onu benzer de bulamıyorum:14:

katlanan tarak nasıl kızlar almayı dusunuyormda:69:

çok hafif bi tarak cnm bnm saçlar uzun olduğundan taramıyorum bn pek kolaylıkla taşınablr bşy çok yumuşak yani aynası fln var almış annem bana ama kullanamadım ztn siyah at taraklarım vardı anca onlar başa çıkıyo bnm saçlarla:90:

çok hafif bi tarak cnm bnm saçlar uzun olduğundan taramıyorum bn pek kolaylıkla taşınablr bşy çok yumuşak yani aynası fln var almış annem bana ama kullanamadım ztn siyah at taraklarım vardı anca onlar başa çıkıyo bnm saçlarla:90:

evet benmde aynalı ,katlanblr olması ilgimi çekti tam çantalık:))indirme girmiş alıym bari:34:

katlanan tarak nasıl kızlar almayı dusunuyormda:69:

ben geçenlerde aldım canım güzel benim çantada tarak gibi gözükmemesi hoşuma gitti aynalı falan güzel yani kacaman iri tarakları sevmiyordum zaten bu çok hoş kibar saçı fazla gür olmayanlar için doğru tercih:34:

Herkese merhaba ve günaydın,

K9 den sipariş verdim ama daha gelmedi. Burada yüklediğiniz K10 kataloktan baktım ama bir kaç ürün göremedim. Bana K10 daki katalok fiyatından şu 3 ürünün fiyatını söylermisiniz.

28969 Anew Clinical Sıkılaştırıcı ve Toparlıyıcı Serum -30ml
45040 Anew Clinical İkili Göz Çevresi Bakım Sistemi. Göz Üstü Jeli / Göz Altı Kremi - 20ml
54348 Anew Ultimate 45+ Age Repair Elixir-Yaşlanma Etkilerine Karşı Onarıcı Serum - 30ml

Acilen cevap lazım, ona göre eğer indirimi yoksa K9'den sipariş geçmem lazım.

Teşekkür ederim.

Kian

Herkese merhaba ve günaydın,

K9 den sipariş verdim ama daha gelmedi. Burada yüklediğiniz K10 kataloktan baktım ama bir kaç ürün göremedim. Bana K10 daki katalok fiyatından şu 3 ürünün fiyatını söylermisiniz.

28969 Anew Clinical Sıkılaştırıcı ve Toparlıyıcı Serum -30ml
45040 Anew Clinical İkili Göz Çevresi Bakım Sistemi. Göz Üstü Jeli / Göz Altı Kremi - 20ml
54348 Anew Ultimate 45+ Age Repair Elixir-Yaşlanma Etkilerine Karşı Onarıcı Serum - 30ml

Acilen cevap lazım, ona göre eğer indirimi yoksa K9'den sipariş geçmem lazım.

Teşekkür ederim.

Kian

28969 Anew Clinical Sıkılaştırıcı ve Toparlıyıcı Serum -30ml - 66.00 tl
45040 Anew Clinical İkili Göz Çevresi Bakım Sistemi. Göz Üstü Jeli / Göz Altı Kremi - 20ml - 45.00 tl
54348 Anew Ultimate 45+ Age Repair Elixir-Yaşlanma Etkilerine Karşı Onarıcı Serum - 30ml - 73.00 tl

k10'da makyaj fırçalarında indirim var mı?
yani k9'da %25lik bir indirim var ama k10'da daha fazlası var mı??
eğer yoksa k9'da allık fırçası sipariş vereceğimde...

28969 Anew Clinical Sıkılaştırıcı ve Toparlıyıcı Serum -30ml - 66.00 tl
45040 Anew Clinical İkili Göz Çevresi Bakım Sistemi. Göz Üstü Jeli / Göz Altı Kremi - 20ml - 45.00 tl
54348 Anew Ultimate 45+ Age Repair Elixir-Yaşlanma Etkilerine Karşı Onarıcı Serum - 30ml - 73.00 tl

Teşekkürler barbie9393,

K9 den sipariş verdim bu üçünü.

Benim ilk siparişlerim bugün gelecek, yeni K10 katalok için meraktan ölüyorum ;)

Teşekkürler barbie9393,

K9 den sipariş verdim bu üçünü.

Benim ilk siparişlerim bugün gelecek, yeni K10 katalok için meraktan ölüyorum ;)

cnm burdan bakmamışmıydın:53: sen k10 sayfasına yazıyorsun zaten bütün sayfalar tam burda da aynı kataloğla birebir:1:

arkadaşlar aranızda planet spa ölü deniz mineralleri içeren çamur maskesi kullanan var mı? bu ay almak istiyorum ondan ama bi yorumları da görmek istiyorum açıkçası. birde ayrıca ölü deniz mineralleri içeren "termal" çamur maskesi var arasındaki fark ne acaba? hangisi daha iyidir?

Back