Avon K10 Kataloğu

süpersin kuzu bende tam yazmaya geldm komşuya gelmicekmiş kargo

Tatlım süpersin çok sağoll, cidden bu katalog süper parfümler falan acayip indirimdee hangi birini alcaz yahuu :82:

Ayyy çok güzell yaa k10 dedikleri kadar varmış en az k9 kdr güzel perceive'in indirimde olcağı içime doğdu sankii.d hemen alıyorumm

ne demek cnm.. hep sen sevindirdin bizi bu seferde ben elimden geleni yaptım sayfa düzeni biraz tuhaf olmuş ama detaylı çekmeye çalıştım..

ellerine sağlık canım bizi meraktan kurtardın.evet katalog bayağ güzel.panorama sonraki ayın kataloğu da güzel olacak diyor sanki

katalog güzel ama keşke takılar fln olsaymış indirimde sırf parfüm varr artık almak istemiyorumm ev dolduuu:96:

Melanie floral kolyenin zinciri mankende siyah ama normalde gri mi ki resimde gösterildiği gibi anlamadım siyah daha güzel duruyo ışıktan mı öyle bşy olmuş göremiyorum tam anlayamadım:44:

Melanie floral kolyenin zinciri mankende siyah ama normalde gri mi ki resimde gösterildiği gibi anlamadım siyah daha güzel duruyo ışıktan mı öyle bşy olmuş göremiyorum tam anlayamadım:44:

cnm yakından baktım metal kaplama yazıyor ve normalde gri duruyor manken üzerinde heralde ışıktan o şekilde çıkmış.. normal gri zincilerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…