avon far away kullananlar veya kokusunu bilenler

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
geçen katalogda bu parfüm seti indirimdedi arkadaşlar ben de dayanamayıp aldım..sizce nasıl bir koku..erkek arkadaşımın dikkatini çeker mi? şimdiden teşekkürler . :) kaydirigubbakcemile2

for away avonun en kalıcı kokusudur hiç kuşkun olmasın. yalnız pembe kapaklısı güzel. bir de beyaz kapaklısı çıktı ama onu bilmiyorum.hem çok hoş bir koku hemde kalıcılık açısından güzel. vanilya kokularını seversen bu parfümü de seversin içinde vanilya var çünkü

avon far away güzel de bundan 3 yıl önce almıştım.set halinde sıkmaya kıyamıyordum ama zaman geçtikçe kokusu ağırlaşmaya başlamıştı.özellikle yaz mevsiminde daha da ağırlaştı
bunun nedeni de çantamdayken kapağı çıkıyordu ve hava alıyordu sanırım
bitirene kadar da canım çıkmıştı

süper canım valla ben kullanıyorum hem parfümü hem kremi süperr çok da kalıcı parfümü ama deodarantını sevmiyorum

yanlış hatırlamıyorsam 30-35 tl arasında indirime giriyor. ben o dönemleri takip ediyorum ve bitince muhakkak alıyorum. bir arkadaşın yazdığı gibi yaz için ağır bir koku ama kış için gayet ideal.

yanlış hatırlamıyorsam 30-35 tl arasında indirime giriyor. ben o dönemleri takip ediyorum ve bitince muhakkak alıyorum. bir arkadaşın yazdığı gibi yaz için ağır bir koku ama kış için gayet ideal.

bak işte bu benim bütçeme uyabilirsempatiksalakcinni
kıyamıyorum parfüme para saçmaya yaaasırnaşık şey

Bende hep indirime girdiği dönemde alıyorum. Yada iki parfümü 60 liraya verdikleri oluyor. Arkadaşla birlikte alıyoruz 30a düşüyor. Benim en sevdiğim parfüm 4 senedir. Banyodan sonra pudrasıyla birlikte kullanıyorum süper süper :).

kızlar bargelloda avon for away var birebir aynı ve idda ediyorum daha güzel ve daha kalıcı ben kaç kere kullandım üstelik çok çok daha uygun dolum parfüm sonuçta fiyatları biliyorsunuz bir alana bir bedavasıda var aynı kokuya okadar para bayılmayın bence:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…