• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avm'de başıma gelen olay

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.777
388
45
Avm diyeyim isim vermeyeyim gezerken boya bakıyordum...Dolaplarımı falan boyuyorum. Ben boyalara bakarken, bi tane erkek te bakıyordu , elinde telefon kararsız gibi bi gidip bi geliyordu...
Sonra bana bu boyalardan anlıyor musunuz dedi. Eh biraz dedim...Bana yapmak istediği şeyi telden gösterip hangi boyayı kullanabileceğini sordu..Ben de bildiğim kadarıyla bikaç bişey söyledim ama abarttı iyice konuyu detaylandırdı, tam bu rengi nasıl elde ederim bilmene vs. Ben ordan ayrılmak istedim artık, adımı sordu, tanışma başlatmak istedi ben uzaklaştım..Neyse ben de sokakta önüne gelene yazanlardan diye düşündüm. Aslında dış görünüş olarak falan düzgündü..Kasaya gittim baktım hemen o da kasaya gelmiş, ben ödeyip çıktım, hangi ara ödediyse hemen arkamdan koştu geldi...Hemen gidiyor musun, biraz yürüyelim mi falan dedi, sanki biranda arkadaşız moduna girdi...Evet gidiyorum dedim, gittim...

3-4 gün sonra bilmediğim bi numaradan arandım, açtım, bu...Dedim sen nerden biliyorsun telimi?
Ben kasada ödeme yaparken indirim kartı yerine tel söylemiştim orda, meğer onu hemen ezberleyip yazmış...Bu yaptıgın rahatsız edici dedim. O akşam nereye gittiği görecem diye arabamı vurdum kaçırmayayım derken dedi..Güzel birisin, tanışmak istemiştim, yakın oturuyoruzdur, çay yapabilir misin dedi , koronada iş-ev sıkıldım dedi. Saat 21.00 idi..Dedim ne çayı, seni eve alacagımı mı düşündün hem sokaga cıkma yasagından da haberin yok sanırım dedim..Hastaneye gidiyorum deyip çıkılabilio diyor.
Bu arada makine mühendisiyim dedi..Telefonu kapattım
Sonra whats app tan özür dilerim yazmış...

Böyle bişi yaniii saçma ve rahatsız edici değil mi bu durum? Ben mi abarttım? Bu kişi 30lu yaşların başında tahminine göre amcalardan değildi yani onu belirtmek istedim sadece

Bu arada oyle aman aman bi bakımlı giyimli değildim o gun, makyaj falan da yoktu...çay yapacakmışım bana gelecekmiş sohbet edicez herhalde..Cidden bu kadar kolay mı oldu artık bu işler?

Son düzenleme:
yani biraz fazla sırnaşık biri gibi geldi bana.

indirim için telefon verirken onu ezberlemek falan :oha:

-ha evet bir de kendini çaya davet ettirmeye çalışmak var,doğru-

:olamaz:

ben olsam ben de rahatsız olurdum,ancak kafaya takılacak bir şey değil. numarayı engelleyin gerekli yerlerden,unutun gitsin.

:)

Tavrı biraz ısrarcı gibi. Ben ısrardan hiç hoşlanmam belki ondandır. Çay yaparsın falan ne ya ayrıca sizinle altın günü mü yapmak istiyor 🤔🤣

Çay olayında zaten cok sinirlendim...evime gelecekmiş sohbet edecekmişiz...ne kolay ya

Yani kim olsa rahatsız olur ama konu boyadan açılmış yani ilk etapta ortak noktadan konuşma olmuş, hoşuna gitmiş olabilirsin. Belki direk numaranı alsa daha da rahatsız edici olurdu. Sonraki tavrı önemli bence, sen tersleyince yeniden yazdı mı? Bide makina mühendisiyim diye belirtmese iyiymiş 😂

korktum
engelleyin lütfen
hadi sosyal medyadan arayıp tarayıp eklese de belki daha masum görünebilirdi ama
yok çay yap içelim.. evinize girecek bide Allah korusun

Bu ne rahatlık yani...gel dicem takılırız vs...bunu bekledi herhalde..ay bi de 9 yaş büyüğüm...gelse allah bilir yapışır kalırdı gitmezdi de bu

Her zaman manyak olmayabilir. Bilemedim simdi sonucta disarda gorup birini begenebiliriz. Uygun olmasa da telefon no almasa bir daha nasil ulaşacakti? Ha istemiyorsaniz rahatsiz etmemesi lazim. Ediyorsa sıkıntı.

Ben disarda tanişmak isteyenlerle tanisiyordum eger begendiysem. Başima hiç kotu bisey gelmedi veya ruh hastasi takintili filan denk gelmedi tabi yiiiiillllllaaaar önce bekarkendi simdi ortalik nasil bilmem guvenin de diyemem.

Çay yapma kismi asiri sacmalik bu arada yeni tanistigi insan için👊

Hepimizin başına böyle abuk birşey gelmiştir..tuttuğunu koparan ,atılgan erkek rolünde olacağım diye resmen saçmalayan ,kişisel sınırı aşan hareketler içine giren erkekler ne yazık ki var.

Aynen.
Ha ben herkese sapık gozuyle bakan biri değilim olabilir dısarda beğenebilir ama çay yapabilio musun nedir ya. Her seyin bi uslubu yaklaşımı vardır...

Her zaman manyak olmayabilir. Bilemedim simdi sonucta disarda gorup birini begenebiliriz. Uygun olmasa da telefon no almasa bir daha nasil ulaşacakti? Ha istemiyorsaniz rahatsiz etmemesi lazim. Ediyorsa sıkıntı.

Ben disarda tanişmak isteyenlerle tanisiyordum eger begendiysem. Başima hiç kotu bisey gelmedi veya ruh hastasi takintili filan denk gelmedi tabi yiiiiillllllaaaar önce bekarkendi simdi ortalik nasil bilmem guvenin de diyemem.

Çay yapma kismi asiri sacmalik bu arada yeni tanistigi insan için👊
yani haklısınız ama şöyle bir ayrıntı var
çay yapabiliyor musun demiş yani kızın evine gelmek istiyor.. ne münasebet
o sözü beni korkuttu açıkçası

Back