Avcilar'da Spor Salonu

Aaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
471
1
38
Merhaba kizlar,

Bu yil Fatih'ten Avcilar'a tasiniyorum ve ayni zamanda spora da baslamak istiyorum. Avcilar'da bildiginiz temiz, güvenilir ve uygun (ögrenciyim:) ) bir spor salonu varmi. Ulasimi da rahat olursa iyi olur, yani minibüsle ulasabilsem cok süper olur. :lepi:

Merhaba...
Avcılar'da Dr.Sadık Ahmet Caddesinde Natural Spor Salonu var, ben bir dönem gitmiştim ve memnun kalmıştım. Tabii şu anki durumu hakkında pek bir bilgim yok ama aklınızda bulunsun.

Cevabiniz icin tesekkür ederim.
Fiyati ne kadar di? Yeri merkezi mi? Avcilari cok iyi bilmiyorum. Nereye yakin mesela?

Söylediginiz spor merkezini internetten arastirdim. Gercekten fiyatlari uygun...tabiki bunlar güncel bilgiyse. Eylül-Mart arasi 70 tl Mart- Agustos arasi 60 Tl. Hatta birde 55 tl ye kupon sistemi varmis. 12 kupon veriyorlarmis yani 1 ayda 12 kere gidebiliyorsunuz 55 tl'ye . Tam benlik bisey cünkü hergün gidebilecegimi sanmiyorum.

Ben cevap yazana kadar araştırmışsınız bile :)
Yeri sahile yakın. Yani bu sizin nereye oturacağınıza bağlı olarak merkezi olabilir de olmayabilir de...
Avcılar'ın neresine geleceğiniz belli mi?
Ha bir de Avcılar'a taşındığınızda sık sık duyacağınız bir kaç cadde ismi olacak, şimdiden söyleyeyim de aşina olun :KK66:
*Marmara Caddesi (Trafiğe kapalı sağı solu mağaza olan cadde)
*Reşitpaşa Caddesi (Yukarıdan inerken Marmara Caddesinin bitimi, yukarı çıkarken başlangıcı-e haliyle:))
*Dr. Sadık Ahmet Caddesi (Bu da bahsettiğim spor salonunun olduğu cadde. Sahile inen son cadde, bu caddeye paralel olan sokaklardaki evler genelde çok güzel ve ferahtır.)

Son sorumun üzerinden çok geçince bir daha tekrarlayayım :) Avcılar'da nereye geleceğiniz belli mi? :)

:) cadde isimleri cok iyi oldu :)) avcilari biraz bilirim ama cadde isimlerini bilmiyordum tsk ederim.
Ben Sükrübeye tasiniyorum. Sükrübey Metrobüs duragina cok yakin bi yere. Minibüsle ulasim sorun olur mu? Cünkü spordan ciktiktan sonra yürümeye nekadar halim kalir bilemiyorum :))

:) cadde isimleri cok iyi oldu :)) avcilari biraz bilirim ama cadde isimlerini bilmiyordum tsk ederim.
Ben Sükrübeye tasiniyorum. Sükrübey Metrobüs duragina cok yakin bi yere. Minibüsle ulasim sorun olur mu? Cünkü spordan ciktiktan sonra yürümeye nekadar halim kalir bilemiyorum :))

CADIARZU Hmm, Şükrübey metrobüs durağına yakın geliyorsanız dediğim yer size çok uzak kalacaktır. Uzaktan da ziyade ters kalacaktır. Ama yakınınızda Migros olacak, metrobüs ile ulaşımınız rahat olacak, bu daha güzel bence:icecream:

Ay hadi ya kötü oldu simdi. Evet, migrosun ve metrobüs duraginin yakin olmasi cokcok iyi hatta oraya tasinmamin en önemli nedenlerden birtane metrobüs duragina yakin olmasiydi. Belki bana daha yakin olan spor salonlarida vardir...galiba oraya tam yerlestikden sonra bir arayisa cikmam lazim.

Evet öyle olacak sanırım, size yakın ve uygun bir yer muhakkak bulunur diye düşünüyorum...
Aklımda bulunsun, ben çıktıkça yine bakarım, bulursam da buradan yazarım ...
yerimseniben

Cok iyi olur cok sevinirim...cok tesekkür ediyorum. Son 2 ayda 10 kilo verdim ama artik sporla beraber yapmak istiyorum. Okulda cok yogun degil bos zamanimi degerlendireyim diye düsünüyorum.
Tekrarda cokcok tesekkür ederim.

Cok iyi olur cok sevinirim...cok tesekkür ediyorum. Son 2 ayda 10 kilo verdim ama artik sporla beraber yapmak istiyorum. Okulda cok yogun degil bos zamanimi degerlendireyim diye düsünüyorum.
Tekrarda cokcok tesekkür ederim.

Ooo epey kilo vermişsiniz, maaşallah, nazar değmesin... Sağlıksız bir şekilde vermediniz inşallah :KK43: Okul yakın olacak mı Avcılar'a taşındıktan sonra?

X