Maalesef ya telefonum berbat çekiyorAvakado benim favorilerim arasında. Her şekilde yerim ben. Mesela hiç bir şey yapamıyorsam bile ortadan kesip içini kumpir gibi ezip limon ekleyip yerim. Eline sağlık harika ama resimler yeteri kadar iyi değil. Bu da sana puan kaybettirir. Yeniden çekip ekleme şansın varsa çok daha faydalı olur canım.
Başarılar dilerim. Her zaman bu şekilde sağlıklı kahvaltılar hazırlaman dileğiyle
Tost canavarıCanımm ellerine sağlık, bi tost canavarı olarak sanırım bu çeşidini muhakkak denicem
Teşekkür ederimEllerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Bende hiç sevemedim ama tost hali müjtesem :) teşekkürlerAvokado sevmeyen biri olarak tostta nasıl olduğunu hayal edemedim.
Salatalara yakışıyor aslında avokado, tostta da güzel olabilir.
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar.
Mesela kazanıp kazanmamak diil yeğeeen mesele gerçek olabilmekteSenin kahvalti sofran, en gercekcisi olmus biliyo musunobur turlu şatafatli sofralari, misafir falan olunca yapiyor insan. O yuzden, bence sen kazanmalisin Başarilar canim.
Elma+ceviz+tarçın en son yulaf canım beğenmene sevindimFeraceli Başarılar canım.. çok güzel görünüyor.. Yalnız o topların tarifinde ylaf ezmesini ne zaman ekliyouz ben mi kaçırdım acaba??
Anladım canım sağolasın.. peki fırına veriliyormu bu? yapmayı düşünüyorumda:)Elma+ceviz+tarçın en son yulaf canım beğenmene sevindim
Tavada kavur daha iyi top yapıp buzdolabına at soğuk soğuk enfesssAnladım canım sağolasın.. peki fırına veriliyormu bu? yapmayı düşünüyorumda:)
Aslında dısarda bi dolapta beklet çabuk yumuşar olgunlaşıreline sağlık . hiç denemediğim bi lezzet.
evde avakado var ama baya bi ham.
bebek için almıştım. çok sert olunca poşetleyip buzdolabına geri koydum. umarım olgunlaşır
sıkıntı şu ki . ben bi küçük parça kestim avakadodan. sert olunca kullanamadım tabiAslında dısarda bi dolapta beklet çabuk yumuşar olgunlaşır
O zaman dolapta beklet yumuşarsıkıntı şu ki . ben bi küçük parça kestim avakadodan. sert olunca kullanamadım tabi
o yüzden küflenir diye dolaba koydum.
ne yapmalıyım ki .dışarı mı koyayım
tamam . inşallah yumuşar . kızım da yer inşallah.O zaman dolapta beklet yumuşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?