Sandviç - Kanepeler Avakadolu Tost ve Hindistancevizli toplar-Eti lifalif sponsorluğunda

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.801
82.097
798
Ne demişler her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olur..benimde kahvaltı yapışım yediklerim genelde farklı sizlerden ee artık alıştınız bana...
1.Tarifim:AVAKADOLU TOST
MALZEMELER:
-Yarım avakado
-2 dilim kepek ekmeği
-1 yumurta
-limon suyu ve tuz
YAPILIŞI
Kızarttığımız ekmeklerin üzerine avakadoyu sürüyoruz.bir tutam tuz,bolca limonsuyu ekliyoruz.Tavada pişirdiğimiz yumurtayı üzerine ekliyoruz..Bu kadar :)
2.Tarifim:HİNDİSTAN CEVİZLİ TOPLAR
MALZEMELER:1 elma
2 ceviz,1 çay kaşığı tarçın
1 kaşık yulaf ezmesi
Hindistan cevizi
YAPILIŞI:
Elmaları rendeleyip tavada kavuriyoruz tarçın ve parça parça kırdığımız cevizi ekliyoruz 2-3 dk kadar kavurmaya devam ediyoruz.Soğumasını bekledikten sonra toplar yaparak hindistan cevizine buluyoruz benim tarifim bu şekildeydi berbat çeken kameramı mazur görün

Basarilar kuzum

İlginç bir kahvaltı
Yulaf ezmesi yerine yulaf kepeği olur mu ki?
Birde hangi aşamada ekliyoruz elmalardan sonra mı?
Başarılar

İlginç bir kahvaltı
Yulaf ezmesi yerine yulaf kepeği olur mu ki?
Birde hangi aşamada ekliyoruz elmalardan sonra mı?
Başarılar

Tabi olur canim ben yulaf kepeğinde yaptim gerçekten tavsiye ederim diyetteyse birebir tatli isteğini yok ediyor

Tabi olur canim ben yulaf kepeğinde yaptim gerçekten tavsiye ederim diyetteyse birebir tatli isteğini yok ediyor

Evet canım diyet için sordum.
Bugün senin yulaf kepeği ile yaptıgın omleti denedim
Bu arada sana cokk teşekkür ediyorum yoksa yulaf kepeğini çöpe atacaktım
Yulaf kepekli iki tarifim oldu

Yine diyetinden taviz vermedin ya valla helal olsun sana canim Avakadoyu tost seklinde hic yemedim ama sen tavsiye ediyorsan mutlaka deniycem Ellerine saglik ,basarilar canim

Yine diyetinden taviz vermedin ya valla helal olsun sana canim Avakadoyu tost seklinde hic yemedim ama sen tavsiye ediyorsan mutlaka deniycem Ellerine saglik ,basarilar canim
Hayatta diyetimden taviz vermem denemelisin mütiş oldu Teşekkürler

ellerine sağlık hakikaten çok farklıymış hiç yiyebileceğim türrden değil yumurtaya ekmek banıp peynir çay içmeden yapamıyorum kahvaltı

Tebrikler canım, gerçekten her yiğidin yemek yiyişi farklıdır umarım çok iyi bir derece alırsın

ellerine sağlık hakikaten çok farklıymış hiç yiyebileceğim türrden değil yumurtaya ekmek banıp peynir çay içmeden yapamıyorum kahvaltı
Teşekkür ederim canım herkesin bünyeso farklı iste :)
Tebrikler canım, gerçekten her yiğidin yemek yiyişi farklıdır umarım çok iyi bir derece alırsın
Kesinikle teşekkür ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…