- 9 Ocak 2015
- 19.782
- 81.948
- 798
Teşekkürler ablammRabişim eline sağlık fıstıgım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler ablammRabişim eline sağlık fıstıgım![]()
TeşekkorlerEllerinize sağlık,yarışmada başarılar dilerim![]()
Seni diyet yemekleri kraliçesi şeçiyorum rabişimTeşekkürler ablamm![]()
TeşekkürlerSeni diyet yemekleri kraliçesi şeçiyorum rabişim...
Feracelim kuzum çok merak ettim avakadolu tostu tat olayı nasıl acaba .. ellerine sağlık BAŞARILAR canımNe demişler her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olur..benimde kahvaltı yapışım yediklerim genelde farklı sizlerden ee artık alıştınız bana...
1.Tarifim:AVAKADOLU TOST
MALZEMELER:
-Yarım avakado
-2 dilim kepek ekmeği
-1 yumurta
-limon suyu ve tuz
YAPILIŞI
Kızarttığımız ekmeklerin üzerine avakadoyu sürüyoruz.bir tutam tuz,bolca limonsuyu ekliyoruz.Tavada pişirdiğimiz yumurtayı üzerine ekliyoruz..Bu kadar :)Eki Görüntüle 1788399
2.Tarifim:HİNDİSTAN CEVİZLİ TOPLAR
MALZEMELER:1 elma
2 ceviz,1 çay kaşığı tarçın
1 kaşık yulaf ezmesi
Hindistan cevizi
YAPILIŞI:
Elmaları rendeleyip tavada kavuriyoruz tarçın ve parça parça kırdığımız cevizi ekliyoruz 2-3 dk kadar kavurmaya devam ediyoruz.Soğumasını bekledikten sonra toplar yaparak hindistan cevizine buluyoruzEki Görüntüle 1788405 benim tarifim bu şekildeydi berbat çeken kameramı mazur görünEki Görüntüle 1788407 Eki Görüntüle 1788409 Eki Görüntüle 1788408
Anlatılmaz yaşanır diyorumFeracelim kuzum çok merak ettim avaklu tostu tat olayı nasıl acaba .. ellerine sağlık BAŞARILAR canım![]()
Pardon anlamadım ??? Kahvaltı sofrasıkahvaltı sofrasıbaşarılar
![]()
kahvaltı sofrası nerde diyorumPardon anlamadım ??? Kahvaltı sofrası????? Nedemek???
Bekar insanın sofrası bôle aleyoookahvaltı sofrası nerde diyorum![]()
Ayy neresini bilcem yaKıymetini bil bekarligin![]()
Bende sevmem avakado amanbu tarifi denemelisin :) teşekkürlerAvokado ile pek aram yoktur ama sırf meraktan bu tarifi deneyeceğim Feraceli
Başarılar diliyorum..![]()
Bence mutlaka dene üzerine tuz ve limon suyida ekliyorsun mütiş oluyor mütiş...TeşekkürlerGerçekten ilginç olmuş avakodolu tost Feraceli:)Avakadoyu hiç sevmedim.Tatsız tuzsuz birşey bana göre.Ama yumurtayla lezzetli olmuş olabilir emin değilim.Geçen gün televizyonda birinden daha duydum.İkinci tarifini beğendim tam diyetlik.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Tamam deneyeceğim.Güzel olmazsa peşindeyim ona göre.Bence mutlaka dene üzerine tuz ve limon suyida ekliyorsun mütiş oluyor mütiş...Teşekkürler