Sandviç - Kanepeler Avakadolu Tost ve Hindistancevizli toplar-Eti lifalif sponsorluğunda

Ne demişler her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olur..benimde kahvaltı yapışım yediklerim genelde farklı sizlerden ee artık alıştınız bana...
1.Tarifim:AVAKADOLU TOST
MALZEMELER:
-Yarım avakado
-2 dilim kepek ekmeği
-1 yumurta
-limon suyu ve tuz
YAPILIŞI
Kızarttığımız ekmeklerin üzerine avakadoyu sürüyoruz.bir tutam tuz,bolca limonsuyu ekliyoruz.Tavada pişirdiğimiz yumurtayı üzerine ekliyoruz..Bu kadar :)Eki Görüntüle 1788399
2.Tarifim:HİNDİSTAN CEVİZLİ TOPLAR
MALZEMELER:1 elma
2 ceviz,1 çay kaşığı tarçın
1 kaşık yulaf ezmesi
Hindistan cevizi
YAPILIŞI:
Elmaları rendeleyip tavada kavuriyoruz tarçın ve parça parça kırdığımız cevizi ekliyoruz 2-3 dk kadar kavurmaya devam ediyoruz.Soğumasını bekledikten sonra toplar yaparak hindistan cevizine buluyoruzEki Görüntüle 1788405 benim tarifim bu şekildeydi berbat çeken kameramı mazur görün :KK53:Eki Görüntüle 1788407 Eki Görüntüle 1788409 Eki Görüntüle 1788408
Feracelim kuzum çok merak ettim avakadolu tostu tat olayı nasıl acaba .. ellerine sağlık BAŞARILAR canım:KK60::KK60:

Son düzenleme:
Avokado ile pek aram yoktur ama sırf meraktan bu tarifi deneyeceğim Feraceli ;)
Başarılar diliyorum..:KK36:

Gerçekten ilginç olmuş avakodolu tost Feraceli:)Avakadoyu hiç sevmedim.Tatsız tuzsuz birşey bana göre.Ama yumurtayla lezzetli olmuş olabilir emin değilim.:KK48:Geçen gün televizyonda birinden daha duydum.İkinci tarifini beğendim tam diyetlik.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Gerçekten ilginç olmuş avakodolu tost Feraceli:)Avakadoyu hiç sevmedim.Tatsız tuzsuz birşey bana göre.Ama yumurtayla lezzetli olmuş olabilir emin değilim.:KK48:Geçen gün televizyonda birinden daha duydum.İkinci tarifini beğendim tam diyetlik.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Bence mutlaka dene üzerine tuz ve limon suyida ekliyorsun mütiş oluyor mütiş...Teşekkürler

Back
X