Evet canım diyet için sordum.
Bugün senin yulaf kepeği ile yaptıgın omleti denedim
Bu arada sana cokk teşekkür ediyorum yoksa yulaf kepeğini çöpe atacaktım
Yulaf kepekli iki tarifim oldu
Feracelim ne kadar değişik ne güzel bir tost yapmışsın,mutlaka deneyeceğimavakadoya bayılırım,her hafta 3 tane mutlaka alıyorum.Çok değişik ve lezzetli görünüyor canım,ellerine kollarına sağlık,yarışmada başarılar diliyorum Teşekkür ederim canım denemelisin efsaneee oluyor
Itınıyom bak ole dimeCidden deneyeceğim canım,laf olsun diye demiyorum,yeni tatlara tariflere her zaman açığım ben,üstelik sen yaptıysan denemeye değeceğinden eminim tatlım benim
Farklı ve güzel bir tarif.Başarılar dilerim.
TeşekkürlerDegisik. Denemedigim bir lezzet.
Ellerine sağlık. Yarışmada başarılar.
Rica ederim sakin atma kuzummm ben buldukça sana yazarim cok tok tutuyor afiyet bal seker olsun
Teşekkürler canımAy çok ilginç, ezber bozan bir tarif olmuş. Ellerine sağlık..
Aynen :) ben de doğrayıp yedim ama sevemedim :)fırında denedik :) yine olmadıBikac kez denedim avokadoyu ezmesini ve kup dograyip salataya ama sevemedik:) bu tarifte oldukca ilgincmis elkerine saglik cnm basarilar
Toplar damak tadima uygun ama
Bende hiç sevmedim ama bu tarif enfess inanAvakadoyu pek sevemedim ama bunu deneyeceğim :))Feraceli
Bu tarifi seviceğinize eminim mütişBikac kez denedim avokadoyu ezmesini ve kup dograyip salataya ama sevemedik:) bu tarifte oldukca ilgincmis elkerine saglik cnm basarilar
Toplar damak tadima uygun ama
Sana güveniyorum feracelimm:)Bende hiç sevmedim ama bu tarif enfess inan
Bu tarifi seviceğinize eminim mütiş
Yapım yorumları yazın beğenmezseniz yazın banaSana güveniyorum feracelimm:)
Tamamdıır :) inşallahYapım yorumları yazın beğenmezseniz yazın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?