Sandviç - Kanepeler Avakadolu Tost ve Hindistancevizli toplar-Eti lifalif sponsorluğunda

Evet canım diyet için sordum.
Bugün senin yulaf kepeği ile yaptıgın omleti denedim:-)
Bu arada sana cokk teşekkür ediyorum yoksa yulaf kepeğini çöpe atacaktım :KK70:
Yulaf kepekli iki tarifim oldu:KK71:

Rica ederim sakin atma kuzummm ben buldukça sana yazarim cok tok tutuyor afiyet bal seker olsun ;)

Feracelim ne kadar değişik ne güzel bir tost yapmışsın,mutlaka deneyeceğim:kk77:avakadoya bayılırım,her hafta 3 tane mutlaka alıyorum.Çok değişik ve lezzetli görünüyor canım,ellerine kollarına sağlık,yarışmada başarılar diliyorum:KK19:

Feracelim ne kadar değişik ne güzel bir tost yapmışsın,mutlaka deneyeceğim:kk77:avakadoya bayılırım,her hafta 3 tane mutlaka alıyorum.Çok değişik ve lezzetli görünüyor canım,ellerine kollarına sağlık,yarışmada başarılar diliyorum:KK19:
Teşekkür ederim canım denemelisin efsaneee oluyor :confused:

Cidden deneyeceğim canım,laf olsun diye demiyorum,yeni tatlara tariflere her zaman açığım ben,üstelik sen yaptıysan denemeye değeceğinden eminim tatlım benim:KK200::KK15:

Bikac kez denedim avokadoyu ezmesini ve kup dograyip salataya ama sevemedik:) bu tarifte oldukca ilgincmis elkerine saglik cnm basarilar:KK200:
Toplar damak tadima uygun ama:kk77::KK19::KK200:

Bikac kez denedim avokadoyu ezmesini ve kup dograyip salataya ama sevemedik:) bu tarifte oldukca ilgincmis elkerine saglik cnm basarilar:KK200:
Toplar damak tadima uygun ama:kk77::KK19::KK200:
Aynen :) ben de doğrayıp yedim ama sevemedim :)fırında denedik :) yine olmadı :D ama toplar benim de damak tadıma uygunn :)

Avakado benim favorilerim arasında. Her şekilde yerim ben. Mesela hiç bir şey yapamıyorsam bile ortadan kesip içini kumpir gibi ezip limon ekleyip yerim. Eline sağlık harika ama resimler yeteri kadar iyi değil. Bu da sana puan kaybettirir. Yeniden çekip ekleme şansın varsa çok daha faydalı olur canım.
Başarılar dilerim. Her zaman bu şekilde sağlıklı kahvaltılar hazırlaman dileğiyle:nazar::nazar:

Back
X