- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
Bir boy var işte zatenAfo da bir boy var sanirsin cakma basketbolcu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir boy var işte zatenAfo da bir boy var sanirsin cakma basketbolcu
Biz de ozledik heralde hayirsiz vicdansiz kizkardes at mesaj o zamanÖzlemişim ne var hıh cetvelinin boyunu uzattın mı ona göre açıcağım avuçlarmııı
özelden tarihini vereyimm nazar egiyo sonraa
öyleeee demeeeeeeeAyy evde kalcanız evlenin artık kız kuruları
Allah boy vermis...Bir boy var işte zaten
Ay tipe bak hasbam evlenmis de hava atiyor yesinlerAyy evde kalcanız evlenin artık kız kuruları
Seni var yaObaaa konumuz hortlamış:)
Ya ben niye göremiyorum, afo da aynısını söylüyor.Seni var ya
Kiz sen niye benim mesajlarima mektuplarima cevap vermiyon hi
Hamile bile kaldım çok geri kaldınız siz çoookkkAy tipe bak hasbam evlenmis de hava atiyor yesinler
Nasil görmüyon kiz? Mesaj ayarlarini duzelt o zamanYa ben niye göremiyorum, afo da aynısını söylüyor.
Hala bakıyorum hala göremiyorum
Evlilik böyle bir şey, sen bilmezsin.
Gözün kör olur cicim
Dalga geçiyorsun değil mi?Hamile bile kaldım çok geri kaldınız siz çoookkk
Biz de ozledik heralde hayirsiz vicdansiz kizkardes at mesaj o zaman
Hayırlı olsun canımOnlar evde kaldılarHamile bile kaldım çok geri kaldınız siz çoookkk
Takma dişli o , dişlerini bardağın içindeki suya koymuş uyuyordur horul horulAso uyuyo tabi yaşlı nede olsa :))) iyi oldu denk geldiğimiz valla hasret giderdik
Teşekkür ederim canım. Aynen kaldı onlarr daha bakınsınlarHayırlı olsun canımOnlar evde kaldılar
Hiçte bileeeee sen öyle san hıhHayırlı olsun canımOnlar evde kaldılar
Iyi o zaman sevindim.Anormal olduğum zamanlara mı denk geldik o zamanlar bilemedimm ama şimdi gayet ruhsal açıcan iyiyim yazıcammmmm şu afoyla uğraşalım azıcık
bize kız kurusu dedi asıl vizdansız o ahahaha
Bak aus geri döndü o yemek yarışmasını sallamaya gelmiş olabülüüüü benden demesi...Hayırlı olsun canımOnlar evde kaldılar
Marga degil de ben evde kalmis olabilirim 27me girecek olmamdan dolayiHayırlı olsun canımOnlar evde kaldılar