- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Bir boy var işte zatenAfo da bir boy var sanirsin cakma basketbolcu![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir boy var işte zatenAfo da bir boy var sanirsin cakma basketbolcu![]()
Biz de ozledik heraldeÖzlemişim ne var hıhcetvelinin boyunu uzattın mı ona göre açıcağım avuçlarmııı
özelden tarihini vereyimm nazar egiyo sonraa![]()
öyleeee demeeeeeeeAyy evde kalcanız evlenin artık kız kuruları
Ay tipe bak hasbamAyy evde kalcanız evlenin artık kız kuruları
Seni var yaObaaa konumuz hortlamış:)
Ya ben niye göremiyorum, afo da aynısını söylüyor.Seni var ya
Kiz sen niye benim mesajlarima mektuplarima cevap vermiyon hi![]()
Hamile bile kaldım çok geri kaldınız siz çoookkkAy tipe bak hasbamevlenmis de hava atiyor yesinler
![]()
Nasil görmüyon kiz? Mesaj ayarlarini duzelt o zamanYa ben niye göremiyorum, afo da aynısını söylüyor.
Hala bakıyorum hala göremiyorum
Evlilik böyle bir şey, sen bilmezsin.
Gözün kör olur cicim![]()
Dalga geçiyorsun değil mi?Hamile bile kaldım çok geri kaldınız siz çoookkk![]()
Biz de ozledik heraldehayirsiz vicdansiz kizkardes
at mesaj o zaman
Hayırlı olsun canımHamile bile kaldım çok geri kaldınız siz çoookkk![]()
Takma dişli o , dişlerini bardağın içindeki suya koymuş uyuyordur horul horulAso uyuyo tabi yaşlı nede olsa :))) iyi oldu denk geldiğimiz valla hasret giderdik
Teşekkür ederim canım. Aynen kaldı onlarr daha bakınsınlarHayırlı olsun canımOnlar evde kaldılar
![]()
Hiçte bileeeee sen öyle san hıhHayırlı olsun canımOnlar evde kaldılar
![]()
Iyi o zaman sevindim.Anormal olduğum zamanlara mı denk geldik o zamanlar bilemedimm ama şimdi gayet ruhsal açıcan iyiyimyazıcammmmm şu afoyla uğraşalım azıcık
bize kız kurusu dedi asıl vizdansız o ahahaha![]()
Bak aus geri döndü o yemek yarışmasını sallamaya gelmiş olabülüüüü benden demesi...Hayırlı olsun canımOnlar evde kaldılar
![]()
Marga degil de ben evde kalmis olabilirim 27me girecek olmamdan dolayiHayırlı olsun canımOnlar evde kaldılar
![]()