Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

:nazar:En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::nazar:
Ay çok sevindim maşallah ya , sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbimmmm

Hamile halini cidden çok merak ettim ben şuan, zaten taş gibi hatundun , şimdi kim kardashian ın hamileliğinden daha güzel olduğunu düşünüyor ve hayal ediyorumm :KK53: şaka şakaaaaa çok yakışmıştır sana annelik hamilelik :KK200::nazar:
Teveccühünüz efendim :)) Boyum olmasa duba olucam herhalde 4 ayda 6 kilo 7 olmadıysa oda :)) millet kilo veriyor yada almıyor ben neden bu hızla alıyorum anlamadım su içsem yarıyor modundayım :KK53: aminn canım inşallah sanada nasip etsin allah

:nazar:En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::nazar:
Teveccühünüz efendim :)) Boyum olmasa duba olucam herhalde 4 ayda 6 kilo 7 olmadıysa oda :)) millet kilo veriyor yada almıyor ben neden bu hızla alıyorum anlamadım su içsem yarıyor modundayım :KK53: aminn canım inşallah sanada nasip etsin allah
Yarın afom , minik afonun gelişiminde etkili oluyor ne de olsa , ne buluyorsan ye :)
Çok mide bulantın oluyor mu..

Doğuracağın çocuk manken olacak ahanda buraya yazıyorum :oops:

Tamam tamam atıcam.

Marga bulantım çok olmadı ondan zaTen kilo aldım. Şımartıyosun bizi tatlımmm oğlumuda kızımıda kimseye vermem aklı olan yanaşmasın :rolleyes:

X