- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Türk Bayrağı En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Teveccühünüz efendim :)) Boyum olmasa duba olucam herhalde 4 ayda 6 kilo 7 olmadıysa oda :)) millet kilo veriyor yada almıyor ben neden bu hızla alıyorum anlamadım su içsem yarıyor modundayımAy çok sevindim maşallah ya , sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbimmmm
Hamile halini cidden çok merak ettim ben şuan, zaten taş gibi hatundun , şimdi kim kardashian ın hamileliğinden daha güzel olduğunu düşünüyor ve hayal ediyorummşaka şakaaaaa çok yakışmıştır sana annelik hamilelik
![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)