- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Canım hoşgeldin
Geçen gece bir cee demiştim zaten , girince çıkamadım
Hoş buldum nevrestecim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hoşgeldin
Kaldığına çok sevindim canımGeçen gece bir cee demiştim zaten , girince çıkamadım
Hoş buldum nevrestecim .
Çok mutlu oldum tatlım
Ay aso geldin mi kızzz. Bende geldim hamişlerle takılıyorum artık :))) sende yemek bölümünde takılırsın :))
Abooooowwwww kim gelmiş eski dost çok sevindim çoooooookkkkkkkkkkk
Hoşgeldinnn ya bidaha gitme gidersende yaz bana gidiyorum diye küserimm
aniiiiiiyyyyy sen hamilesinnnnBeko da girmiyor herhalde kk ya belki gelir oda.
Evet canım doğum nisan da valla süpriz yumurta oldu pek beklemiyordum tayinle beraber bebekte geldi
Sen neler yaptın görüşmeyeli yusuf okula başladı mı
Aniiiyyy bi şok daha geçiriyorum şuan aus abla gelmişşşşşşşşşAfom ya , haberini aldım bekodan . Çok sevindim hem de şaşırdım . Hamiş afo kulağa bir tuhaf geliyor
Hayırlı olsun canım ya , doğum nisan mı ?
Jelocum , fıstığım , bombam
Söz gidersem , haber veririm
Senin takım aynen devam mı ?
Afocum naber kiz sevindim seni gördüğüme. Ausum da geldi valla mutlu oldumAy aso geldin mi kızzz. Bende geldim hamişlerle takılıyorum artık :))) sende yemek bölümünde takılırsın :))
Buradayim ben de afom 1 ay oldu heralde uyelugimi actirali.hamile olduğunu da kkya yazinca görmüştüm. Gözün aydin canimBeko da girmiyor herhalde kk ya belki gelir oda.
Evet canım doğum nisan da valla süpriz yumurta oldu pek beklemiyordum tayinle beraber bebekte geldi
Sen neler yaptın görüşmeyeli yusuf okula başladı mı
Hahah bizim gönüllerimiz bir kizimBeni mi takip ediyonus siz peşpeşe geldiniz :))
Marga evet tatlım hamileyim. Anneliği özümseme törpülenme aşamasındayım şu sıralar :)))
Bekocum sende gelmişsin bende sana bakıyordum şimdi
Sözleşmiş gibi olduk hee
Kuzum.ağustosa insallah. Bende esya bakiyorum surekli.öff ne zormus karar vermek o mu olsun bu mu olsun.İyi ettin Beko. Bende hamile olunca girdim iyide oluyor valla bilgi paylaşımı faydalanıyorum.
Neler yapıyon düğün ne zaman
Allah kolaylık versin sabır versin sürekli araştırır durursun netten zor işler neyseki ben kurtuldum başka işlere el attımKuzum.ağustosa insallah. Bende esya bakiyorum surekli.öff ne zormus karar vermek o mu olsun bu mu olsun.
Ay çok sevindim maşallah ya , sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin RabbimmmmBeni mi takip ediyonus siz peşpeşe geldiniz :))
Marga evet tatlım hamileyim. Anneliği özümseme törpülenme aşamasındayım şu sıralar :)))
Bekocum sende gelmişsin bende sana bakıyordum şimdi
Sözleşmiş gibi olduk hee
Hayırlısıyla gelmiş demek kiBana kalsaydı daha hamile felan olmazdımda biraz ous biraz da Allahın takdiri oldu. İyide oldu belki bende pek o cesaret yoktu bekler dururdum:))
Kurtulmussun hamile bile kalmissin zalım cinsiyeti belli mi junior afonun?Allah kolaylık versin sabır versin sürekli araştırır durursun netten zor işler neyseki ben kurtuldum başka işlere el attım