Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ay aso geldin mi kızzz. Bende geldim hamişlerle takılıyorum artık :))) sende yemek bölümünde takılırsın :))

Afom ya , haberini aldım bekodan . Çok sevindim hem de şaşırdım . Hamiş afo kulağa bir tuhaf geliyor :confused:

Hayırlı olsun canım ya , doğum nisan mı ?

Abooooowwwww kim gelmiş eski dost çok sevindim çoooooookkkkkkkkkkk:KK76::KK49::KK15::KK28:

Hoşgeldinnn ya bidaha gitme gidersende yaz bana gidiyorum diye küserimm:KK60:

Jelocum , fıstığım , bombam :KK36:

Söz gidersem , haber veririm :KK48:

Senin takım aynen devam mı ?

Afom ya , haberini aldım bekodan . Çok sevindim hem de şaşırdım . Hamiş afo kulağa bir tuhaf geliyor :confused:

Hayırlı olsun canım ya , doğum nisan mı ?

Jelocum , fıstığım , bombam :KK36:

Söz gidersem , haber veririm :KK48:

Senin takım aynen devam mı ?
Aniiiyyy bi şok daha geçiriyorum şuan aus abla gelmişşşşşşşşş
hoşgeldinnn ablacımmmmmm nerelerdeydin yaaaa:KK200::KK200::KK200::KK200:

Beko da girmiyor herhalde kk ya belki gelir oda.
Evet canım doğum nisan da valla süpriz yumurta oldu pek beklemiyordum tayinle beraber bebekte geldi :anneadayı::KK48:
Sen neler yaptın görüşmeyeli yusuf okula başladı mı
Buradayim ben de afom 1 ay oldu heralde uyelugimi actirali.hamile olduğunu da kkya yazinca görmüştüm. Gözün aydin canim

:KK28:Beni mi takip ediyonus siz peşpeşe geldiniz :))
Marga evet tatlım hamileyim. Anneliği özümseme törpülenme aşamasındayım şu sıralar :)))
Bekocum sende gelmişsin bende sana bakıyordum şimdi
Sözleşmiş gibi olduk hee :KK48:

Marga evet tatlım hamileyim. Anneliği özümseme törpülenme aşamasındayım şu sıralar :)))
Hahah bizim gönüllerimiz bir kizim:KK48:
Ee hamilelik nasil ay seni hic böyle hayal edemiyorum he afo ve hamilelik:KK53:

İyi ettin Beko. Bende hamile olunca girdim iyide oluyor valla bilgi paylaşımı faydalanıyorum.
Neler yapıyon düğün ne zaman

İyi ettin Beko. Bende hamile olunca girdim iyide oluyor valla bilgi paylaşımı faydalanıyorum.
Neler yapıyon düğün ne zaman
Kuzum.ağustosa insallah. Bende esya bakiyorum surekli.öff ne zormus karar vermek o mu olsun bu mu olsun. :confused:

Ay çok sevindim maşallah ya , sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbimmmm

Hamile halini cidden çok merak ettim ben şuan, zaten taş gibi hatundun , şimdi kim kardashian ın hamileliğinden daha güzel olduğunu düşünüyor ve hayal ediyorumm :KK53: şaka şakaaaaa çok yakışmıştır sana annelik hamilelik :KK200::nazar:

X