- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Evde kaldınız kabul edinAfter evlenmiş çocuk bile yapmış siz yerinizde sayınHiçte bileeeee sen öyle san hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde kaldınız kabul edinAfter evlenmiş çocuk bile yapmış siz yerinizde sayınHiçte bileeeee sen öyle san hıh
bi daha kine bana cetvelini göster sen ben gıkımı çıkarmammmmmIyi o zaman sevindim.
Bir dahakine seni terk ederim görürsün
Gelsin sallasın ,bekliyorumBak aus geri döndü o yemek yarışmasını sallamaya gelmiş olabülüüüü benden demesi...
Hiç kimse bize evde kalmış diyemez taam mııı vururum onuMarga degil de ben evde kalmis olabilirim 27me girecek olmamdan dolayi
Sen işe başla oda olur inşaallahMarga degil de ben evde kalmis olabilirim 27me girecek olmamdan dolayi
Teşekkür ederim canım. Aynen kaldı onlarr daha bakınsınlar
Tamam bu kez cetvelle kovalim seni en iyisibi daha kine bana cetvelini göster sen ben gıkımı çıkarmammmmm
sen kaç yaşında evlendiydin nevoşSen işe başla oda olur inşaallah
Senle balayından sonra irtibatı kestik cicim miami seni resetledi.:)) Evi kurdum kasımda düğünü yaptık. Temmuzda çocuk için hadi bi başlayalım ucundan ucundan anca olur dedik kapıdaymış bizimki hemen girdi içeri :)) ağustosta hamileliği öğrendim eylül de tayinim çıktı. Birkaç ayda oldu hepsiDalga geçiyorsun değil mi?
Sen tayini hangi ara hallettin de evi kurdun da bebişin oldu?
Insallah nevosumSen işe başla oda olur inşaallah
munenin cımbızı senin cetvelinin tam ortasında bir yerlerde olmamak tek dileğimmmTamam bu kez cetvelle kovalim seni en iyisi
şey giriyor mu kk ya, tlf ile başlayan bir nick vardı ya tam hatırlamıyorum nickini..Insallah nevosum
21 yaşına girdikten 2 ay sonrasen kaç yaşında evlendiydin nevoş
ba ba ba ba ayını da biliooo21 yaşına girdikten 2 ay sonra
ımmmm siz de mi eski üyesiniz..Obaaa konumuz hortlamış:)
Bekle balayından sonra kestik.Senle balayından sonra irtibatı kestik cicim miami seni resetledi.:)) Evi kurdum kasımda düğünü yaptık. Temmuzda çocuk için hadi bi başlayalım ucundan ucundan anca olur dedik kapıdaymış bizimki hemen girdi içeri :)) ağustosta hamileliği öğrendim eylül de tayinim çıktı. Birkaç ayda oldu hepsi
Yeap margacım, büyümüşsün sen hatta:)ımmmm siz de mi eski üyesiniz..
Bilirim tabiba ba ba ba ayını da biliooo
yoksaaaa sen benim az önce sorduğum o üye misin..Yeap margacım, büyümüşsün sen hatta:)
Arada takip ediyorum seni, gizliden gizliye.
Vayyy21 yaşına girdikten 2 ay sonra
munenin cımbızı senin cetvelinin tam ortasında bir yerlerde olmamak tek dileğimmm