- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
Teveccühünüz efendim :)) Boyum olmasa duba olucam herhalde 4 ayda 6 kilo 7 olmadıysa oda :)) millet kilo veriyor yada almıyor ben neden bu hızla alıyorum anlamadım su içsem yarıyor modundayımAy çok sevindim maşallah ya , sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbimmmm
Hamile halini cidden çok merak ettim ben şuan, zaten taş gibi hatundun , şimdi kim kardashian ın hamileliğinden daha güzel olduğunu düşünüyor ve hayal ediyorummşaka şakaaaaa çok yakışmıştır sana annelik hamilelik
Biri erkek dedi biri kız 15 gün sonra kontrol var ozaman netleşir herhalde belli değil şuanKurtulmussun hamile bile kalmissin zalımcinsiyeti belli mi junior afonun?
Yarın afom , minik afonun gelişiminde etkili oluyor ne de olsa , ne buluyorsan ye :)
Teveccühünüz efendim :)) Boyum olmasa duba olucam herhalde 4 ayda 6 kilo 7 olmadıysa oda :)) millet kilo veriyor yada almıyor ben neden bu hızla alıyorum anlamadım su içsem yarıyor modundayımaminn canım inşallah sanada nasip etsin allah
Minik afo kendini belli etmek istemiyor demek ki , sürpriz yapmak istiyo annesine hahahaBiri erkek dedi biri kız 15 gün sonra kontrol var ozaman netleşir herhalde belli değil şuan
Iyi hadi bakalim gonlunuzden geçen olsun insallahBiri erkek dedi biri kız 15 gün sonra kontrol var ozaman netleşir herhalde belli değil şuan
Kızın olursaBiri erkek dedi biri kız 15 gün sonra kontrol var ozaman netleşir herhalde belli değil şuan
bende isterim unutma sakınDoğrudüzgün fotom hiç yok beko. Birara çektireyim atarım
O benim kızı almaz anasıylamı uğraşcam diye :))
Hata eder amaO benim kızı almaz anasıylamı uğraşcam diye :))
Valla istiyorum afo. Dogru düzgün olmasin fark etmez seni hamile gormek istiyorum ahahhaDoğrudüzgün fotom hiç yok beko. Birara çektireyim atarım
Senin düğün ne zamanIyi hadi bakalim gonlunuzden geçen olsun insallah
Bende istiyorum en son seneler önce görmüştüm boydon bir fotosunu ..Valla istiyorum afo. Dogru düzgün olmasin fark etmez seni hamile gormek istiyorum ahahha
Seni marga seniSenin düğün ne zaman
Afo da bir boy var sanirsin cakma basketbolcuBende istiyorum en son seneler önce görmüştüm boydon bir fotosunu ..
seneler geçti
yaşlanmış mısın diye bakıcam afooooooooooooo
Özlemişim ne var hıhSeni marga seni
Agustosta
Sen ne zaman evleniyorsu bakem