bence azulun son konusu başından fiyasko. ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum diye konu açtı. sonraki konusu dün açılan konu. hemen başlamş bile.. onu da bağlamıştır gerçi bir şekilde babasının ve zengin kocişinin üst düzey tanıdıkları vardır.
Ajan gözlüklerimle müsait bir vakit inceleyeyim :82:
Vazgeçtim end , bana amuda kalkıp dolma sarsın yeterBir kadın başka ne ister
yooo selam dedim on a cevap gelmedi deCevap? Yanlış bir şey mi yaptım, hemen düzelteyim hatamı...
bence azulun son konusu başından fiyasko. ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum diye konu açtı. sonraki konusu dün açılan konu. hemen başlamş bile.. onu da bağlamıştır gerçi bir şekilde babasının ve zengin kocişinin üst düzey tanıdıkları vardır.
hatunun biri yazmıştı belli dönemlerde alınır ücretli öğretmenler diye....bu yorumun altına yazmış: evet ben yalancıyım
Hayal bunlar, ben öyle bir kocacık hayal etmiyorum mesela, etsem bile ettiğimle kalırım
herkese ii akşamlarrr ..mesaime yarım saat kalmış toparlanayım
yooo selam dedim on a cevap gelmedi de
Tabii yazmış, meble direkt gidip görüşmüş.Birisi ücretli öğretmenlik sadece Bornova'da açıldı yazınca artık kaçacak nokta kalmadı tabii. Ne kadar çok yalan o kadar çok viraj işte...
Atlamayı hiç sevmem, çok özür dilerim.Kocaman selam benden de...Ama hızınıza yetişilmiyor ki, ben de dalayım dedim konuya, hala da yetişemiyorum.. Ben yaşlıyım, insaf edin...
benımd e yarım sat kaldıgörüşürüz
yok yok mühim değilçok hızlılar evettt
dün dolma ya yaptığım baskıdan sanada yapayım kaç yaşındasınnn
6 gün sonra 37 bitiyor, dolu dolu 37 yani.:)))
bence ısrar etseydi yine alırdı raundu. ilk konuda var mıydın bilmiyorum da ellerimi yedim resmen herkes de bir güzel tebrik ediyordu. ücretli öğretmenlik kısmında acemi davranmış ama bir iki ünlü isim söyleseydi inanırlardı kesin.
biberondan kaynaklı ben de seni 25 falan diye tahmin etmiştim.
Haklısın, yazdıklarını da okudum senin, hatta olamaz mı canımlara maruz kalışını da okudum. Tuhaf geliyor bana, bdv'yi içerikten çok yorumlar için okuyorum ve okudukça sinir katsayım giderek yükseliyor. :))
biraz öyle oldu galiba sen kaçta çıkıyorsun , ben evde de giriyorumtabi bu topik memurlar topiki..
benim 17:00 den sonra takılacağım yer bulmam lazım
6 gün sonra 37 bitiyor, dolu dolu 37 yani.:)))
sende mi memursun biberon?