Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Kafam şişti geldim ama sen yoksun, kimse yok, baya sakin burası, tam kafası şişenlerin gelmesi gerektiği yer gibi gerçekten ha ha ha:KK52:

Ha ha haaa :KK52:

Ne gülüyorsun beee , 1000 sayfa kafa dinlemedik heralde burada , artık yaşlandım nekahat dönemindeyim :KK8::KK8::KK8:

Mezun olunca buraya gelin direk :KK34:

Zeynep geliyor ara ara

Ha ha haaa :KK52:

Ne gülüyorsun beee , 1000 sayfa kafa dinlemedik heralde burada , artık yaşlandım nekahat dönemindeyim :KK8::KK8::KK8:

Mezun olunca buraya gelin direk :KK34:

Zeynep geliyor ara ara

Tamam canım valla 1000 sayfa olduğunu görmemişim , helal olsun ... Uğrarım arada bir , buraya da bulaştım sayende. Nekahat ne demek , kız nerden buluyorsun bu lafları . Bak gördün mü kitap okumanın faydaları. Bayılıyorum böyle farklı kelimeler kullanarak cümle kurmaya.

Tamam canım valla 1000 sayfa olduğunu görmemişim , helal olsun ... Uğrarım arada bir , buraya da bulaştım sayende. Nekahat ne demek , kız nerden buluyorsun bu lafları . Bak gördün mü kitap okumanın faydaları. Bayılıyorum böyle farklı kelimeler kullanarak cümle kurmaya.

Her zaman beklerim canım :KK34: Bu tpiği var ya kitap gibi çevir çevir oku , ne günler gördü buralar bir zamanlar .Bol ekşın :KK14:

Nekahat : Hastalık sonrası iyileşme dönemi. Burada da hani yeniden yavaş yavaş sahalara dönüyorum baabında kullandım .

selam canlarım nasılsınız bakalım çok özledim sizi vallahi...:)
babamlar bizdeydi üç dört gündür girip bakamadım, malum yemek bulaşık iş güç misafir gezdik tozduk muhabbet derken geçiverdi günler...
buraya girme fırsatım bile olmadı...ama hep aklıma geldiniz :KK34:
kimler uğradı neler yaptı bakalım tek tek bakıcam sayfalara, hiç adım geçmedi sanırım unuttunuz beni :KK14::KK14:

Her zaman beklerim canım :KK34: Bu tpiği var ya kitap gibi çevir çevir oku , ne günler gördü buralar bir zamanlar .Bol ekşın :KK14:

Nekahat : Hastalık sonrası iyileşme dönemi. Burada da hani yeniden yavaş yavaş sahalara dönüyorum baabında kullandım .

benimde nekahat dönemim şimdi sen iste ekşının alasını yaparız burada ama gri renk olacağız kaçarı yok ona göre:KK23::KK1:

maritsa da dönmüş yaparız bi kutlama :21:

Ohoo şimdiden sardı burası beni bak gelip gitmeye başladım ayağım alıştı, elim alıştı daha doğru olur herhalde:-) Ben 1. sayfadan başlıyım o zaman :-) Neyse o uzun sürecek , bundan sonraki ekşınlara katılırım bende. Çok severim ekşını.

Bir topik denk geldi karşıma erkek arkadaşımın ailesi gibi bir şeydi adı onu takip ettim bu ara o çok ekşınddı valla. kimseyi tanımıyorum diye bir de bulaşırsam kopamam diye karışmak istemedim ama çok eğlenceli bir topikti.

Hu huuu Ausenciaaa ben geldiiim:KK3: Tüylüüüü:KK12: Naparsın needersin merak eyledim.Topikdaşımın topiğini ziyaret edeyim dedim.

babamlar bizdeydi üç dört gündür girip bakamadım, malum yemek bulaşık iş güç misafir gezdik tozduk muhabbet derken geçiverdi günler...
kimler uğradı neler yaptı bakalım tek tek bakıcam sayfalara, hiç adım geçmedi sanırım unuttunuz beni :KK14::KK14:

herkese selam.......

evet gazel...nerelerdeydin.yazmasam da okuyordum...inşallah daha iyisin:KK16:

bu arada.....23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun:KK52:En Büyük TÜRKİYEbiz kızımla okula gittik.:emir_bebek::KK24::KK24::KK24:

Gazelcim unutur muyuz seni hiç ?

İlk aklımıza gelen ders çalışmandan önce babanın geleceği oldu , buradaki sayfalarda göremezsen bile konuşmadılar beni sanma , biberonla sky da kaynattık :KK6:

Şimdi de son hafta diye uğramazsın sen , bekliyorum ahiretlik özletme kendini :KK16:

benimde nekahat dönemim şimdi sen iste ekşının alasını yaparız burada ama gri renk olacağız kaçarı yok ona göre:KK23::KK1:

maritsa da dönmüş yaparız bi kutlama :21:

Ya maritsam , canımın içiç dönmüş gözüküyor ama üyelik iptali istediği tarihten beride siteye giriş yapmamış , döndüyse neden girmiyor , yoksa döndüğünden haberi mi yok :KK52:

Sende kutlamalara doymadın haa :KK76:

Ohoo şimdiden sardı burası beni bak gelip gitmeye başladım ayağım alıştı, elim alıştı daha doğru olur herhalde:-) Ben 1. sayfadan başlıyım o zaman :-) Neyse o uzun sürecek , bundan sonraki ekşınlara katılırım bende. Çok severim ekşını.

Bir topik denk geldi karşıma erkek arkadaşımın ailesi gibi bir şeydi adı onu takip ettim bu ara o çok ekşınddı valla. kimseyi tanımıyorum diye bir de bulaşırsam kopamam diye karışmak istemedim ama çok eğlenceli bir topikti.

Babyim , geyik topiklerinde birbirlerini tanıyan kişiler lak lak ediyor , onun dışında senin dün girdim dediğin konular gibi başlıklar zaten giren yorum yapsın açılan konuya diye var.Kimseyi tanımana gerek yok yani oralarda:KK34:

Hu huuu Ausenciaaa ben geldiiim:KK3: Tüylüüüü:KK12: Naparsın needersin merak eyledim.Topikdaşımın topiğini ziyaret edeyim dedim.

Topikdaşın baharı gördü , eve girmez oldu :KK55:

Bugün akşama kadar evdeyim gibi gözüküyor , ama sadece öyle gözüküyor:KK34:

Gece seni rüyamda gördüm , ister inan ister inanmaaaa.
:KK9:Avatarını değiştirmişsin :KK52::KK52::KK52:

herkese selam.......

evet gazel...nerelerdeydin.yazmasam da okuyordum...inşallah daha iyisin:KK16:

bu arada.....23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun:KK52:En Büyük TÜRKİYEbiz kızımla okula gittik.:emir_bebek::KK24::KK24::KK24:

Selamlar canım , yazmasam da okuyorum kabul etmyoruz , arada gir tanışıp kaynaşalım :13:

Ebushummmmmmmm :KK16::KK16::KK16:

Açamadım sky sorun veriyor

Naber ?

İyilik şekerim otel bakıyorum ankarada.
Balayı yapıcaz :KK53:
8 mayısta öye gidiyoruz da 1 gün ankara kalmamız gerekiyor. Çocukla çok zor oluyor bize otelde kalalım dedik.
Bildiğin bir site var mı?
Sen neler yapıyorsun ausum ders çalışma nasıl gidiyor. Bir ışık var mı?

Son düzenleme:

İyilik şekerim otel bakıyorum ankarada.
Balayı yapıcaz :KK53:
8 mayısta öye gidiyoruz da 1 gün ankara kalmamız gerekiyor. Çocukla çok zor oluyor bize otelde kalalım dedik.
Bildiğin bir site var mı?
Sen neler yapıyorsun ausum ders çalışma nasıl gidiyor. Bir ışık var mı?

Işık mışık yok , her yer kapkaranlık ebushuuum :KK52:

$20130425_110055.jpg

İşte beni bekleyen 6 yüzü açılmamış kitap :KK14:

Yanlış anlaşılmasın sınava sadece 8 gün kaldı :KK76::KK76::KK76:

auscum aşkolsun yeniler var bizi tanıştırmıyorsun :KK20::KK20:
kimdirler necidirler evlilermi çooluk çocuk varmı, kaynana elti görümce durumları falan :KK60:

X