Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ciddiyim canım ya , ben eşime zaten anlatırım öyle çenem düşüktr azıcık :KK6:

Tanır sizi ismen , hatta biberonu beraber izlemişliğimiz var. Zaten yazın o tarafa illa geliyoruz bir hafta sonu en az köfte yemeğe falan . Gelmişken ohhh sefamız olsun der buluşuruz şekercağızım:KK16:

hahaha aus sendemi öylesin :KK60: bende birtek ben öyle eşime durum raporu veriyorum sanıyordum :)
aynen biberonu birlikte izlemiştik, hatta pazartesi günü tekrar çıkmıştı ya ben bi an unutmuşum :) eşim diyorki bugün biberonu izlemicenmi :KK60:
kafam basmadı biberon ne ya, burak'ın biberonumu? dedim :KK60: ay çok güldüm resmen
yok bee hani yarışma vardı ya biberonmuydu sulukmuydu neydi unuttum diyo :KK60:
geberdim gülmekten :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
haa evet yaa dedim açtım hemen :)
seni de biliyor hatta aus ceza almış tüh yaa niyeki dedim ona :)
az öncede burda yazışırken komik bişeye güldüm, ne diyo biliyomusun AHU mu gelmiş gözünaydın :KK60: :KK60: vallahi abartmadan yazdım aynen böyle oldu...ahu diyo yaa, amma kulak var adamda kaç aydır asu şöyle biberon böyle diyorum, hı hı diye dinlermiş meğerse beni... :KK60:
anlayacağınız çenem maşallah hep anlatırım ona :) tanışıyor gibiyiz.

Canım ben zamanında pro üye oldum, editör olduğum zamanlarda... Pro üyelerin konuya girdiğinde kendini gizleme özelliği var, o yüzden aşağıda adımı göremiyorsun ama kaç üye yazdığı görünüyor, oradan tahmin ediliyor...Onur üyelik de zamanla ilgili olmalı, o konuda tam bilgili değilim...

hımm anladım canım... editör nasıl olunuyor ki :)
bana da öğretsene biberonum :KK60: bazen keşke editör olsam da sinir olduklarımı iptal edi ediversem diye geçmiyor değil içimden :)

Ciddiyim canım ya , ben eşime zaten anlatırım öyle çenem düşüktr azıcık :KK6:

Tanır sizi ismen , hatta biberonu beraber izlemişliğimiz var. Zaten yazın o tarafa illa geliyoruz bir hafta sonu en az köfte yemeğe falan . Gelmişken ohhh sefamız olsun der buluşuruz şekercağızım:KK16:

hahaha aus sendemi öylesin :KK60: bende birtek ben öyle eşime durum raporu veriyorum sanıyordum :)
aynen biberonu birlikte izlemiştik, hatta pazartesi günü tekrar çıkmıştı ya ben bi an unutmuşum :) eşim diyorki bugün biberonu izlemicenmi :KK60:
kafam basmadı biberon ne ya, burak'ın biberonumu? dedim :KK60: ay çok güldüm resmen
yok bee hani yarışma vardı ya biberonmuydu sulukmuydu neydi unuttum diyo :KK60:
geberdim gülmekten :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
haa evet yaa dedim açtım hemen :)
seni de biliyor hatta aus ceza almış tüh yaa niyeki dedim ona :)
az öncede burda yazışırken komik bişeye güldüm, ne diyo biliyomusun AHU mu gelmiş gözünaydın :KK60: :KK60: vallahi abartmadan yazdım aynen böyle oldu...ahu diyo yaa, amma kulak var adamda kaç aydır asu şöyle biberon böyle diyorum, hı hı diye dinlermiş meğerse beni... :KK60:
anlayacağınız çenem maşallah hep anlatırım ona :) tanışıyor gibiyiz.

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Oy ne güldüm yahu . Acep biberon mudur suluk mudur lafına biberonun tepkisi ne olacak :KK52:

Ver çoşkuyu aus ver çoşkuyu :KK8::KK8::KK8::KK8:

Geldi geldi de ahu , cihada gitmiş gazası mübarek dönmüş de :KK14:

Oyyy ahiretlik , senin meşhur lafını yazacağım tam buraya '' sen ölme emi gazel '' :KK16:

Ayy, ben de anlatıyorum, bugün aus böyle dedi, gazel şöyle yaptı, bak sınav kağıtlarına böyle böyle yazmışlar diye. :)) O da sizleri tanıyor böylece. :))

Benim nickimin de hikayesi, sarp'a hamileyken bir şey araştırıyordum, karşıma kk çıktı. Üye olmak istedim, o zamanlar da kafamda hamilelik ve bebekten başka bir şeye çalışmadığı için biberon yazdım. :))) Sonra da öylece kaldı, hatta kayınbiraderime buradan bahsetmiştim, eltim de hamileyken girip baksın diye. Bana biberon abla nasılsın diye telefon açıyordu bir aralar.:)))

Hangi bölümün editörüydün biberonum ?

Neden iptal oldu :KK6:

Ocak annelerinin editörüydim ausum, 2 sene önce. 1 sene yaptım sonra yılbaşında bir baktım kırmızı olmuşum. Ben de bilmiyorum yani neden iptal oldu. :)) Çok da iyi çalışıyordum halbuki. :))

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Oy ne güldüm yahu . Acep biberon mudur suluk mudur lafına biberonun tepkisi ne olacak :KK52:

Ver çoşkuyu aus ver çoşkuyu :KK8::KK8::KK8::KK8:

Geldi geldi de ahu , cihada gitmiş gazası mübarek dönmüş de :KK14:

Oyyy ahiretlik , senin meşhur lafını yazacağım tam buraya '' sen ölme emi gazel '' :KK16:

Çok güldüm ausum yaaa, suluk. :)))) O yüzden yazdım ya hikayesini, şimdiki aklım olsa tabii bambaşka bir nick seçerdim, ama ne yazık ki değiştirme şansım yok. Zamanında bdv'ye yazdığımda kimse beni ciddiye almıyormuş gibi hissediyordum sırf bu yüzden. Fikrimi yazıyorum, birileri okuyor, sonra nicke bakıyor: biberon. :)) Karizma yerlerde. :)))

Ocak annelerinin editörüydim ausum, 2 sene önce. 1 sene yaptım sonra yılbaşında bir baktım kırmızı olmuşum. Ben de bilmiyorum yani neden iptal oldu. :)) Çok da iyi çalışıyordum halbuki. :))

nasıl yani kendi isteğinle mi editör olunuyor :KK31::KK31:
yok yok ben almıyım ozaman :) ben sinir oldukça milleti banlar dururum :KK60:

Çok güldüm ausum yaaa, suluk. :)))) O yüzden yazdım ya hikayesini, şimdiki aklım olsa tabii bambaşka bir nick seçerdim, ama ne yazık ki değiştirme şansım yok. Zamanında bdv'ye yazdığımda kimse beni ciddiye almıyormuş gibi hissediyordum sırf bu yüzden. Fikrimi yazıyorum, birileri okuyor, sonra nicke bakıyor: biberon. :)) Karizma yerlerde. :)))

biberoncum en azından benim nikimi görenlerin dilara şarkısı akıllarına geliyormuş...seninkinde böyle bi sorun yok en azından :) benide ciddiye alan yok sanırım şarkı söylemekten :)
bu arada aus birde sen yaz nick hikayeni :) sorayım sorayım diyorum unutuyorum :) ne demek ausencia??

Neden diye sormadın mı hiç kuzum ? :KK6:

Gazelcim demin sormuşsun onur üyesini , bende mune ye sormuştum mreak edip , belli yaşın üzerinde bazı üyelere saygı amaçlı zamannında verilmiş bir şeymiş.

Az kaldı bende yakında alırım :KK52:

hımm zaten çok nadir görüyorum onur üyelik yazısını...
birde unutmadan sorayım bu nickimizin altındaki kalpler ne demek oluyor??
artıyor bazen sayısı???

Neden diye sormadın mı hiç kuzum ? :KK6:

Gazelcim demin sormuşsun onur üyesini , bende mune ye sormuştum mreak edip , belli yaşın üzerinde bazı üyelere saygı amaçlı zamannında verilmiş bir şeymiş.

Az kaldı bende yakında alırım :KK52:

Sormadım ausum, biraz gurur yaptım herhalde. Bir de sinirlendim biraz, o yüzden uzun süre de girmedim buraya. Sonra sinirim geçti, ben de geri geldim. :))

hımm zaten çok nadir görüyorum onur üyelik yazısını...
birde unutmadan sorayım bu nickimizin altındaki kalpler ne demek oluyor??
artıyor bazen sayısı???

Canım yazdığın mesaj sayısı artıkça ona göre kalplerde artıyor.
Yahu gazel sanki iki günlük üyesin ha , daha bilmediğin neler vardır kimbilir , sor sor kuzum :KK6:

Sormadım ausum, biraz gurur yaptım herhalde. Bir de sinirlendim biraz, o yüzden uzun süre de girmedim buraya. Sonra sinirim geçti, ben de geri geldim. :))

Aman iyi ki geçmişte gelmişsin .

Yok belki bir yanlış anlama olmuştur o sebeble demiştim :26:

boşver bibieronum yaa, editör olsan zaten senle burda böyle sohbetler edemezdik fırsatın olmazdı :)
seni her daim burda görmek isteriz biz ona göre editör meditör anlamam :KK53:

Yahu gazel sanki iki günlük üyesin ha , daha bilmediğin neler vardır kimbilir , sor sor kuzum :KK6:

auscum valla sorma :) bir seneyi geçti sanırım üye olalı :) çok cahil kalmışım :) o aralar hiç merak etmedim sanırım...ilk başlarda evim güzel evimde çok vakit geçiriyordum :)
zamanla sıkıyor orası da :)

bu arada biberoncum sende istanbuldan yolun düşmezmi inegöle :) beraber gelin yaa köfte yemeye :)
gecede kalırız sabaha kadar kaynatırız :) yokmu ufukta bursa yolu?? :KK53:

Bilmem ki ausum, ben bir de sessiz sedasız bir üyeyim. Yani sivri ya da popüler değilim, o nedenle yeniden yapılandırmada gözden kaçmış olma ihtimalim yüksek. :)

boşver bibieronum yaa, editör olsan zaten senle burda böyle sohbetler edemezdik fırsatın olmazdı :)
seni her daim burda görmek isteriz biz ona göre editör meditör anlamam :KK53:

Haklısın gazelim, bu kadar görüşemezdik, böyle özgür olmak daha iyi...:) Canımsınız siz benim, hep burada olalım, hep güzel muhabbetler edelim...

Bilmem ki ausum, ben bir de sessiz sedasız bir üyeyim. Yani sivri ya da popüler değilim, o nedenle yeniden yapılandırmada gözden kaçmış olma ihtimalim yüksek. :)

Haklısın gazelim, bu kadar görüşemezdik, böyle özgür olmak daha iyi...:) Canımsınız siz benim, hep burada olalım, hep güzel muhabbetler edelim...

aynen canım sizde benim canımsınız...kaybetsem çok üzülürüm...
sanki dip komşum gibi, en yakın arkadaşım gibi...üzüntümüde sevincimi de paylaşabileceğim can dostlarımsınız...:KK16::KK16:
inşallah kopmayız hiç...

X