• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bu yaz belki kaçabilirim, hem de ne güzel olur gazelim.:)) Köfte bahane, sohbet şahane yaparız. :)))

her zaman beklerim ne zaman isterseniz başımın üstünde yeriniz var canımın içi...:)
ahanda şuraya yazdım bak haaaa, unutmayın aus da sende bu sözünüzü...söz olarak aldım ona göre...:):27::27::27:

Bilmem ki ausum, ben bir de sessiz sedasız bir üyeyim. Yani sivri ya da popüler değilim, o nedenle yeniden yapılandırmada gözden kaçmış olma ihtimalim yüksek. :)

Haklısın gazelim, bu kadar görüşemezdik, böyle özgür olmak daha iyi...:) Canımsınız siz benim, hep burada olalım, hep güzel muhabbetler edelim...

aynen canım sizde benim canımsınız...kaybetsem çok üzülürüm...
sanki dip komşum gibi, en yakın arkadaşım gibi...üzüntümüde sevincimi de paylaşabileceğim can dostlarımsınız...:16::16:
inşallah kopmayız hiç...

Sevgi pıtırcığı olduk tam haa :16::16::16:

Amin gazelim amin

Bu yaz belki kaçabilirim, hem de ne güzel olur gazelim.:)) Köfte bahane, sohbet şahane yaparız. :)))

Süper olur süpeeeeeeeeeeeeeeeer

kızlar ben kaçıyorum :( eşimin işi var bilgisayarı istiyor...hayırlı geceler dilerim..öpüldünüz kuzularım..:54::54::54::54:

Aus abla gelmiş diyeydin yaaa :51: (burada tespih sallayan bir smiley iyi giderdi aslında )

Tamam canım sana da iyi geceler , bende kaçarım yavaş yavaş

Maşallah:nazar:Benim askerim bozdu hep düzenimi hep dışardan yedik:19:Yarın yeniden başlıyorum bakalım:5::5:

Ya zaten o dışarıda yemek bozuyor hep işi , ben ne zaman öğle öğününde dışarıda olacaksam sandviç hazırlıyorum yanıma , utanmasam sefer tası alacağım :52:

Hadi Allah kavuştursun diyeyim , yarın başladığına göre diyete yolcu etmişsin .

Ne kadarı var daha ?

Ya zaten o dışarıda yemek bozuyor hep işi , ben ne zaman öğle öğününde dışarıda olacaksam sandviç hazırlıyorum yanıma , utanmasam sefer tası alacağım :52:

Hadi Allah kavuştursun diyeyim , yarın başladığına göre diyete yolcu etmişsin .

Ne kadarı var daha ?

Sefer tası mantıklı ama dışardakler ne eti ne yağı derken çok sağlıksız besleniyoruz:19:
Dün ettim yolcu:43:Bunalımdayım 2 gündür ne bulduysam yedim:30:
Şafak attı 63 oldu Şanlıurfa :63:

Ben de ders çalışmaya kaçıyorum ufaktan. Herkese iyi geceler, iyi muhabbetler...:)

Aman zaten çalışmasan şaşardım :63:

Baştan çıkaramayacaksın beni işte hıhhh , çalışmayacağım bana ne bana ne :24:

İyi geceler canım ... Aksatma bizi :20:

Sefer tası mantıklı ama dışardakler ne eti ne yağı derken çok sağlıksız besleniyoruz:19:
Dün ettim yolcu:43:Bunalımdayım 2 gündür ne bulduysam yedim:30:
Şafak attı 63 oldu Şanlıurfa :63:

Ooooo Allahın izniyle bir şey kalmamış be güzelim .Gel sen bir de bize sor diyorsun şimdi , duyar gibiyim .

Teskere şarkıları söyleriz 2 ay sonra burda :24::24:

Ooooo Allahın izniyle bir şey kalmamış be güzelim .
Gel sen bir de bize sor diyorsun şimdi , duyar gibiyim .

Teskere şarkıları söyleriz 2 ay sonra burda :24::24:

:9::9::9:
İnşallahh:5::5:
Bende kpss çalışcam güyaa açamadım doru dürüst yüzünü 3 ay kaldı:31:
Sende ablasın galiba aus 33 mü gördüm yaşını
:26:

kadınlar kulübünün güzel hatuuuuuuuuunnnnnnnnlarıııııııııı günaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

:9::9::9:
İnşallahh:5::5:
Bende kpss çalışcam güyaa açamadım doru dürüst yüzünü 3 ay kaldı:31:
Sende ablasın galiba aus 33 mü gördüm yaşını
:26:

34 canım :12:

Azıcık ablayım evet güzelim :34:

Çok az kaldı yapma ama insanlar harıl harıl çalışıyorlar , umarım karşılığını alırlar , çok sevdiğim kardeşlerim dediğim kişiler kampta şuanda :52:

kadınlar kulübünün güzel hatuuuuuuuuunnnnnnnnlarıııııııııı günaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Biri beni mi çağırdı :12::12::12:

Ohhh gazelle biberon uyuyadursun , ben bu güzel iltifatları kapayım hemen
:9:

Sana da günaydın , asıl dünya güzeli , çıtır şekerimiz :16:

Çok az kaldı yapma ama insanlar harıl harıl çalışıyorlar , umarım karşılığını alırlar , çok sevdiğim kardeşlerim dediğim kişiler kampta şuanda :52:

pazar keyfi yapıyorlar tabi oohh vallaa:27:
teşekkür ederim ablacım güzel sözlerin için:54::54:
bir selam vereyim gideyim dedim hadi ben gidiyorum kardeş kahvaltı bekler:1:
görüşürüz:21:

pazar keyfi yapıyorlar tabi oohh vallaa:27:
teşekkür ederim ablacım güzel sözlerin için:54::54:
bir selam vereyim gideyim dedim hadi ben gidiyorum kardeş kahvaltı bekler:1:
görüşürüz:21:

Tamam canım benim , afiyet olsun .

Biz oğlumla 8 de kalktık , kahvaltı keyfimizi yaptık .

Babamız kalksın , biz öğle yemeği niyetine artık onun kahvaltısına eşlik ederiz :52:

ikini hatun olaraktan bende günaydınımı alayaım :16::16:
sana da günaydın gözdecim...
maşallah öğlene kadar uyumuşum :53: höhh

valla auscum hemde ne uyku...sabah ezanı okunuyordu en son uykuya dalacağımda...sabahta böyle kalkamıyorum işte :(
11 di saat oyandığımda eşşek gibi yatmışım..:37:

valla auscum hemde ne uyku...sabah ezanı okunuyordu en son uykuya dalacağımda...sabahta böyle kalkamıyorum işte :(
11 di saat oyandığımda eşşek gibi yatmışım..:37:

Hey maaşallah ne uyumuşsun beee.

Hiç öyle geç yattım falan deme , bende 4 de yattım , 8 de uyandım .

Yahu senin ufaklıkta uykucu galiba , ben öğle uykusunu bırakmadığım için erken yatıp erken kalkıyor genelde.

Back