Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

hoşgeldinn ablacım:KK16:
bunlar varya bunlar:KK9:
arkandan ne dedikodular ne dedikodular:KK9::KK9:
sen ders çalışıp geleceksin diye ödümüz koptu kayıt yapar yapmaz yapıştıdın 3 üniteyi bizde hala tık yok:KK53:
1 ünitede kaldım dün itibariyle:KK1:
sen başlada işini gücünü bitirip bizede şevk gelsin:21:

Gördüm gördüm canımcım, kulaklarım çınladı, kızardı, sorma sorma...:KK1: Hepimiz toplanalım bu akşam aöf topiğinde, içtima var.:KK52: Hepinize içimdeki çalışma azmini aşılayacağım, herkese bir şevk gelecek çalışmak için, kafanızı kitaplardan kaldıramayacaksınız.:KK60::KK60::KK60:

Gel canım gel , dünya işi biter mi bacım :KK6:

Atlattın misafirleri nihayet , şimdi gazelin kayınvalide , elti vs... sınavından geçersen muhabbete dahil oluyorsun .

Not: SINAVI GEÇMEK İÇİN SEVMİYORUM DEMEN YETERLİ :KK52:

Hmm, şimdi cevap veriyorum. Kayınpederim çok iyi insandır, çok iyi anlaşırız. Kayınvalidem vefat etmiş, ben tanışamadım kendisiyle, ama kayınpederimin şimdiki eşiyle de çok iyi anlaşırız. Bir tane kayınbiraderim var, geçen sene evlendi, eltim de Cezayirli, onunla da iyi anlaşıyoruz ama yurt dışında oldukları için çok sık görüşemiyoruz. Bendeki yatılı misafir onlardı zaten, şimdi bir de bebekleri var, o da dünya tatlısı. Galiba ben sınavdan kaldım, gerçekten severim hepsini, inşallah onlar da beni seviyorlardır. :))

Hmm, şimdi cevap veriyorum. Kayınpederim çok iyi insandır, çok iyi anlaşırız. Kayınvalidem vefat etmiş, ben tanışamadım kendisiyle, ama kayınpederimin şimdiki eşiyle de çok iyi anlaşırız. Bir tane kayınbiraderim var, geçen sene evlendi, eltim de Cezayirli, onunla da iyi anlaşıyoruz ama yurt dışında oldukları için çok sık görüşemiyoruz. Bendeki yatılı misafir onlardı zaten, şimdi bir de bebekleri var, o da dünya tatlısı. Galiba ben sınavdan kaldım, gerçekten severim hepsini, inşallah onlar da beni seviyorlardır. :))

Aman biberon yaaa , ne sıkıcı ...Herkes sevilir mi yahu :KK9:

Arada ekşın lazım , sevmediğin birileri lazım :KK4::KK4::KK4:

Gazel gel yahu , anlat azıcık senin ihraç fazlalıklarını :KK60::KK60::KK60:

Aman biberon yaaa , ne sıkıcı ...Herkes sevilir mi yahu :KK9:

Arada ekşın lazım , sevmediğin birileri lazım :KK4::KK4::KK4:

Gazel gel yahu , anlat azıcık senin ihraç fazlalıklarını :KK60::KK60::KK60:

Sevgi kelebeğiyim ben, elimde değil.:KK52:

Gazel de ben geldim ortalıktan yok oldu, gazelll, nerdesin, gel de anlat bakalım. :))

Ben de geldim, ben de tanışmak istiyorum. :))) İşler bitmedi ama kaynatma modu başlamış burada, hemen yetiştim. Bıraktım, kalanını verdiğim kahve molasından sonra devam edeceğim. :KK8:

Hoşgeldin, Tanışalım şekerim. Ben evli mutlu (şimdilik) tek çocuklu, kendi çapında uğraşları olan bir ev kadınıyım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diyesim geldi:KK52:

Sevgi kelebeğiyim ben, elimde değil.:KK52:

Gazel de ben geldim ortalıktan yok oldu, gazelll, nerdesin, gel de anlat bakalım. :))

Sorma , kesin gaza geldi seni görünce .Görmemiş gibi yapıp sıvıştı hemen siteden , ders çalışmaya :KK52:

Ne fenayım yaa , kim burdaysa diğerinin dedikodusunu yapıyorum iki dakkada :KK24:

Hoşgeldin, Tanışalım şekerim. Ben evli mutlu (şimdilik) tek çocuklu, kendi çapında uğraşları olan bir ev kadınıyım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diyesim geldi:KK52:

Ooooooooo sen ne dediğinin farkında mısın ebushum :KK52::KK52::KK52:

Yarışma '' sakıncalı kelimeler '' arasında biberonun yanında.

Biz onu topikçe tv deki yarışma programlarından takip ediyoruz :KK6:

Ooooooooo sen ne dediğinin farkında mısın ebushum :KK52::KK52::KK52:

Yarışma '' sakıncalı kelimeler '' arasında biberonun yanında.

Biz onu topikçe tv deki yarışma programlarından takip ediyoruz :KK6:

Çok memnun oldum. :)) Ama ahh ahh ebushcuğum, yaramı deştin, yarışma dedin gerçekten. :)))

Bak başvurduğum diğer iki yarışmadan hala ses seda yok ausum, ama ben biliyorum, şimdi sınavlar yaklaştığı zaman çağırırlar, o zaman da iki ayağım bir pabuca girer. Ben neden erken başladım ders çalışmaya, bak hesabımı kitabımı ona göre yapıyorum.:KK1:

Son düzenleme:
ben geldiiimmmm :)
efendime söyliyim, sıradan fırça faslıma başlıyorum :KK47:
ilk olarak biberon hanımefendiden başlamak istiyorum..bakın dikkat edin hanımefendi diyorum, bu manidar hitabımdan kastımı anladınız umarım...:KK53:
şimdi biberon hanım hoşgeldiniz öncelikle :) nasılsınız inşallah dersleri bitirdiniz sanıyorum..hımm çok güzel biberon hanım, neyse aöf topiğine geçince orda paralamyı düşünüyorum seni, o fosforlu kalemlerinle oyuvermek niyetindeyim gözlerini bilhassa pembe olanıyla :KK60: neyse :) dedikodunu yaptık anam okadarmı burnun kaşınmaz, kulakların çınlamaz kuzum bi uğrasaydın şuraya yahu....
haa bu arada kv k durumlarından bahsedince millet beni kv katili sanıcak yaa :)
yok be canlar, kayıpederimi aksine çok severim, kaynanam da öyle bi saygısızlığımız olmadı inşallah da olmaz ama, parantes çinde belirtmem gerekirse aşırı müdahele huyuna bizzat sinir oluyorum bazen :) onu da kaynananların şanındandır diyerek hoş görüyoruz bakalım :) allah geçimsizlik vermesin kimseye iyiyiz şükür...

sıra geldi ebush.. :)canım benden sana tavsiye biberona uyma sen kuzum :) o adamı yoldan çıkarır..:) öyle bi ders çalışma şevki varki onda, bize de sinsi sinsi aşıladı :) onun sayesinde puanlar tavan yaptı vize zamnlarında :) bende tık yokken, bi gelir topiğe aman efendim neymiş şu kadar ünite bitirmiş...:KK53::KK53: höhh oluruz topluca :)
eee bunları duyunca gelde çalışma :) kıskançlık damarlarımız kabarır kalkar çalışırız eşşek gibi :)
valla biberona teşekkür mü etsem yoksa kızsam mı bilemiyorum :KK60:
ama çok da tatlıdır ebushum :) yarışma anında falan görsen, hanım ki ne hanım.. :) zarafet akıyor sorma gitsin biberonumda :)

bu arada ausum biz öyle bi hale geldik ki, kim yoksa burda hemen dedikodu yapıveriyoruz...:)
sen bir kaç zaman uğrama buraya, döneğiz biz ayarımız belli olmaz dimi..seninde kazannı kaynatırırz gibime geliyor.. :KK60:

Son düzenleme:
ben geldiiimmmm :)
efendime söyliyim, sıradan fırça faslıma başlıyorum :KK47:
ilk olarak biberon hanımefendiden başlamak istiyorum..bakın dikkat edin hanımefendi diyorum, bu manidar hitabımdan kastımı anladınız umarım...:KK53:
şimdi biberon hanım hoşgeldiniz öncelikle :) nasılsınız inşallah dersleri bitirdiniz sanıyorum..hımm çok güzel biberon hanım, neyse aöf topiğine geçince orda paralamyı düşünüyorum seni, o fosforlu kalemlerinle oyuvermek niyetindeyim gözlerini bilhassa pembe olanıyla :KK60: neyse :) dedikodunu yaptık anam okadarmı burnun kaşınmaz, kulakların çınlamaz kuzum bi uğrasaydın şuraya yahu....
haa bu arada kv k durumlarından bahsedince millet beni kv katili sanıcak yaa :)
yok be canlar, kayıpederimi aksine çok severim, kaynanam da öyle bi saygısızlığımız olmadı inşallah da olmaz ama, parantes çinde belirtmem gerekirse aşırı müdahele huyuna bizzat sinir oluyorum bazen :) onu da kaynananların şanındandır diyerek hoş görüyoruz bakalım :) allah geçimsizlik vermesin kimseye iyiyiz şükür...

sıra geldi ebush.. :)canım benden sana tavsiye biberona uyma sen kuzum :) o adamı yoldan çıkarır..:) öyle bi ders çalışma şevki varki onda, bize de sinsi sinsi aşıladı :) onun sayesinde puanlar tavan yaptı vize zamnlarında :) bende tık yokken, bi gelir topiğe aman efendim neymiş şu kadar ünite bitirmiş...:KK53::KK53: höhh oluruz topluca :)
eee bunları duyunca gelde çalışma :) kıskançlık damarlarımız kabarır kalkar çalışırız eşşek gibi :)
valla biberona teşekkür mü etsem yoksa kızsam mı bilemiyorum :KK60:
ama çok da tatlıdır ebushum :) yarışma anında falan görsen, hanım ki ne hanım.. :) zarafet akıyor sorma gitsin biberonumda :)

bu arada ausum biz öyle bi hale geldik ki, kim yoksa burda hemen dedikodu yapıveriyoruz...:)
sen bir kaç zaman uğrama buraya, döneğiz biz ayarımız belli olmaz dimi..seninde kazannı kaynatırırz gibime geliyor.. :KK60:

Ben aynısını AÖF topiğine yazdım canım , ne fenayız diye :KK6:

Dilimizde be ahiretlik , kalbimiz temiz bizim :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ben geldimmmmmmmmm :KK16:

Hani benim karşılama komitem :63:

Geldiğimde şurada iki lakırdı okuyaydım , arkamdan ağıtlar yakılaydı , yok anam yok :KK14:

Ben geldimmmmmmmmm :KK16:

Hani benim karşılama komitem :63:

Geldiğimde şurada iki lakırdı okuyaydım , arkamdan ağıtlar yakılaydı , yok anam yok :KK14:

anam ahretim gelmişşşşşşşşşş :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızım sen nediyon ya dünden beri topiklerin tadı yok sensiz....gıcık nerelere kaçtın bakayım anlat çabuk...:)
kime ne anlatamaya çalıştında anlamadı seni kuzum....:) döverim ben onları kimler kızdırmış seni de ceza aldırmış ahretime...kim ausum kim söyle bana hemen hesabını kesip geleyim...
canım benim vallahi özledim kız, inan ne yemek topiğinde tat var ne burda ne de aöf de, gerçekten boş boş geçti dikkat edersen yazdıklarımızı görmüşsündür hatta beğen butonu tıklandıkça sevindim senin adnı gördükçe, en azından yorum yapamasanda da burda olduğunu bilmek bile çok güzel canımın içi....
ağıt yakmadık belki ama üzüntümüz de görmüşsündür kuzum...:KK43:
neyse geldin yaa bu bana yeter... kız kardeşim evime misafirliğe gelmiş gibi sevindim valla abartmıyorum...:)

kızlar az önce konu açmaya çalıştım başaramadım galiba :2: bişi sormak istiyorum konu dışıysa özür ya iş arıyorum mudo aradı aranızda çalışan bilgisi olan var lütfeeeen :KK43: cevap yazabilirmiii

anam ahretim gelmişşşşşşşşşş :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızım sen nediyon ya dünden beri topiklerin tadı yok sensiz....gıcık nerelere kaçtın bakayım anlat çabuk...:)
kime ne anlatamaya çalıştında anlamadı seni kuzum....:) döverim ben onları kimler kızdırmış seni de ceza aldırmış ahretime...kim ausum kim söyle bana hemen hesabını kesip geleyim...
canım benim vallahi özledim kız, inan ne yemek topiğinde tat var ne burda ne de aöf de, gerçekten boş boş geçti dikkat edersen yazdıklarımızı görmüşsündür hatta beğen butonu tıklandıkça sevindim senin adnı gördükçe, en azından yorum yapamasanda da burda olduğunu bilmek bile çok güzel canımın içi....
ağıt yakmadık belki ama üzüntümüz de görmüşsündür kuzum...:KK43:
neyse geldin yaa bu bana yeter... kız kardeşim evime misafirliğe gelmiş gibi sevindim valla abartmıyorum...:)

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Anlatabildim mi duygularımı bilemedim şekerim ?

Sorma ahiretlik , iki karşıt görüş , iki kelam edelim dedik , belki anlarız birbirimizin neden böyle düşündüğünü :KK6:

Sinirlenmedim de hiç ama nedense(!) ceza aldık hepimiz. Siyaset topiği sonuçta , hele işin içine din de girince azıcık polemik oluyor tabii :KK52::KK52::KK52:

Ama ben halimden memnundum , sanmıyorum ki karşımdaki de olmasın ve beni şikayet etsin , ama ceza aldık .İlk cezamdı ahiretlik :26: , daha önce direk UI olmuşluğum vardı iki kez ama ceza puanım yoktu o yüzden 1 gün oldu cezam.

Aman neyse , siz neler yaptınız ? Başladın mı çalışmaya ? Aöf de çizelgeni gördüm , ben onun değişiğini yapıyorum koyarım bir ara.

kızlar az önce konu açmaya çalıştım başaramadım galiba :2: bişi sormak istiyorum konu dışıysa özür ya iş arıyorum mudo aradı aranızda çalışan bilgisi olan var lütfeeeen :KK43: cevap yazabilirmiii

Hangi konuda bilgi almak istiyorsun arkadaşım , buyur sor , yardımcı olalım

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Anlatabildim mi duygularımı bilemedim şekerim ?

Sorma ahiretlik , iki karşıt görüş , iki kelam edelim dedik , belki anlarız birbirimizin neden böyle düşündüğünü :KK6:

Sinirlenmedim de hiç ama nedense(!) ceza aldık hepimiz. Siyaset topiği sonuçta , hele işin içine din de girince azıcık polemik oluyor tabii :KK52::KK52::KK52:

Ama ben halimden memnundum , sanmıyorum ki karşımdaki de olmasın ve beni şikayet etsin , ama ceza aldık .İlk cezamdı ahiretlik :26: , daha önce direk UI olmuşluğum vardı iki kez ama ceza puanım yoktu o yüzden 1 gün oldu cezam.

Aman neyse , siz neler yaptınız ? Başladın mı çalışmaya ? Aöf de çizelgeni gördüm , ben onun değişiğini yapıyorum koyarım bir ara.
ausum senin en büyük hatan böyle bi forumda siyasi ve dini konularda tartışmaya girmen...
iki ana polemik konusunun içinde olman ister istemez cezaya sebebiyet verir...sen hiç girmeseydin keşke....bi daha özletme kendini :)
bu ceza olaylarından hiç bilgim yok UI nedemek mesela ban ne demek pasif üyelik falan ne demek hiç bilmiyorum :) bana bi anlat yaa ausum merak ettim :)

Hangi konuda bilgi almak istiyorsun arkadaşım , buyur sor , yardımcı olalım

arkadaşlar içinizde mudoda çalışan varmı lütfen yardım edin işe ihtiyacım var ve aradılar bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi yani çalışma şartları ücter multinet veya tickert varmı bekliyorum...

arkadaşlar içinizde mudoda çalışan varmı lütfen yardım edin işe ihtiyacım var ve aradılar bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi yani çalışma şartları ücter multinet veya tickert varmı bekliyorum...

canım bu topikte mudo da çalışan yok..istersen bir derdim var bölümüne aç konunu ve orda sayısız üye var illa ki bilenler olacaktır...ama bu topiğe girenlerin sayısı belli burdan cevap alamazsın....
sen oraya aç konunu canım... cevap verirler,.

ausum senin en büyük hatan böyle bi forumda siyasi ve dini konularda tartışmaya girmen...
iki ana polemik konusunun içinde olman ister istemez cezaya sebebiyet verir...sen hiç girmeseydin keşke....bi daha özletme kendini :)
bu ceza olaylarından hiç bilgim yok UI nedemek mesela ban ne demek pasif üyelik falan ne demek hiç bilmiyorum :) bana bi anlat yaa ausum merak ettim :)

Aman boşver canım hiç öğrenme de başınıda gelmesin bence.Ben yine de özet geçeyim sana . Geçici olarak hesap pasiftir dediğinde o üye ( aynen benim gibi ) ceza almış demektir , bu 1 gün , 3 gün gün , 1 hafta ya da 1 ay olabilir .Daha önceki aldığı ceza puanına göre değişir ya da neden ceza aldığına göre .Ban demek bu ceza demek işte.
UI ise , üyelik iptali demek . İster kendin üyeliğini iptal edersin ya da 100 ceza puanını doldurduysan UI olursun ya da seni cezasız direk UI yapar yönetim :KK52:

Böyle işte tatlım , benim siyaset topiğinde çok yazmışlığım vardır . Bu sefer böyle oldu , bende anlamadım ya neyseee...

Hava çok soğuktu bugün ya , resmen kış geri geldi . Arabayla çıktık biraz ama baktık fena , yusufta hasta zaten , bir arkadaş ziyareti yapıp geldik eve.

Hayırdır biberon hanımlar yine mi yoklar:KK19:

X