ben geldiiimmmm :)
efendime söyliyim, sıradan fırça faslıma başlıyorum
ilk olarak biberon hanımefendiden başlamak istiyorum..bakın dikkat edin hanımefendi diyorum, bu manidar hitabımdan kastımı anladınız umarım...
şimdi biberon hanım hoşgeldiniz öncelikle :) nasılsınız inşallah dersleri bitirdiniz sanıyorum..hımm çok güzel biberon hanım, neyse aöf topiğine geçince orda paralamyı düşünüyorum seni, o fosforlu kalemlerinle oyuvermek niyetindeyim gözlerini bilhassa pembe olanıyla
neyse :) dedikodunu yaptık anam okadarmı burnun kaşınmaz, kulakların çınlamaz kuzum bi uğrasaydın şuraya yahu....
haa bu arada kv k durumlarından bahsedince millet beni kv katili sanıcak yaa :)
yok be canlar, kayıpederimi aksine çok severim, kaynanam da öyle bi saygısızlığımız olmadı inşallah da olmaz ama, parantes çinde belirtmem gerekirse aşırı müdahele huyuna bizzat sinir oluyorum bazen :) onu da kaynananların şanındandır diyerek hoş görüyoruz bakalım :) allah geçimsizlik vermesin kimseye iyiyiz şükür...
sıra geldi ebush.. :)canım benden sana tavsiye biberona uyma sen kuzum :) o adamı yoldan çıkarır..:) öyle bi ders çalışma şevki varki onda, bize de sinsi sinsi aşıladı :) onun sayesinde puanlar tavan yaptı vize zamnlarında :) bende tık yokken, bi gelir topiğe aman efendim neymiş şu kadar ünite bitirmiş...
höhh oluruz topluca :)
eee bunları duyunca gelde çalışma :) kıskançlık damarlarımız kabarır kalkar çalışırız eşşek gibi :)
valla biberona teşekkür mü etsem yoksa kızsam mı bilemiyorum
ama çok da tatlıdır ebushum :) yarışma anında falan görsen, hanım ki ne hanım.. :) zarafet akıyor sorma gitsin biberonumda :)
bu arada ausum biz öyle bi hale geldik ki, kim yoksa burda hemen dedikodu yapıveriyoruz...:)
sen bir kaç zaman uğrama buraya, döneğiz biz ayarımız belli olmaz dimi..seninde kazannı kaynatırırz gibime geliyor..