Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aman boşver canım hiç öğrenme de başınıda gelmesin bence.Ben yine de özet geçeyim sana . Geçici olarak hesap pasiftir dediğinde o üye ( aynen benim gibi ) ceza almış demektir , bu 1 gün , 3 gün gün , 1 hafta ya da 1 ay olabilir .Daha önceki aldığı ceza puanına göre değişir ya da neden ceza aldığına göre .Ban demek bu ceza demek işte.
UI ise , üyelik iptali demek . İster kendin üyeliğini iptal edersin ya da 100 ceza puanını doldurduysan UI olursun ya da seni cezasız direk UI yapar yönetim :KK52:

Böyle işte tatlım , benim siyaset topiğinde çok yazmışlığım vardır . Bu sefer böyle oldu , bende anlamadım ya neyseee...

Hava çok soğuktu bugün ya , resmen kış geri geldi . Arabayla çıktık biraz ama baktık fena , yusufta hasta zaten , bir arkadaş ziyareti yapıp geldik eve.

Hayırdır biberon hanımlar yine mi yoklar:KK19:

aynen canım burası da acaip soğuk, herkes hasta burda dışarı çıktığımız yok pek...bugün biraz sürüş talimi yaptım :) birtek park etme kaldı :) iki araba arasına park ederken accık sorun var :) ufacık arabayı kocaaaaa lana sığdıramıyom düşün :KK53::KK53: eşim diyorki senin giremediğin o alana bu arabadan iki tane sığar oraya diyo :KK60:
neyse zamanla düzelicek inşallah :)

evet biberon hanımlar yine yoklar...böyle yapa yapa ufaktan gidecek temelli heralde...:)

az önce bir ünite bitirdim ausum sorma oh ohhh sabahlar olmasın pek rahatladım :KK60:
önemli olan ilkti benim için devamı gelri çünkü :)
yani inaşallah gelir :KK60:
çizelgeme ilk tiki işaretimi konduruverdim gari :KK60:

aynen canım burası da acaip soğuk, herkes hasta burda dışarı çıktığımız yok pek...bugün biraz sürüş talimi yaptım :) birtek park etme kaldı :) iki araba arasına park ederken accık sorun var :) ufacık arabayı kocaaaaa lana sığdıramıyom düşün :KK53::KK53: eşim diyorki senin giremediğin o alana bu arabadan iki tane sığar oraya diyo :KK60:
neyse zamanla düzelicek inşallah :)

evet biberon hanımlar yine yoklar...böyle yapa yapa ufaktan gidecek temelli heralde...:)

az önce bir ünite bitirdim ausum sorma oh ohhh sabahlar olmasın pek rahatladım :KK60:
önemli olan ilkti benim için devamı gelri çünkü :)
yani inaşallah gelir :KK60:
çizelgeme ilk tiki işaretimi konduruverdim gari :KK60:

Bilirim seni ben , aynen dediğin gibi başladın ya şimdi Allahın izniyle , nazarlara gelmeden :KK52: devamı da gelir bu çalışmanın.

Ben başlamadım tabii ki henüz , akşam elime kitabı aldım , önsözünü okuyup kapadım :KK8::KK8:

Benimde bu ara keyfim yok sanki be gazelim , aaa bak geçen akşam eşime dedim . Yaza inegöle gelirsek bir alo diyeceğim sana , gelirsiniz bir kahve içeriz bir yerde . Çocuklar oynar , babalar onlara bakar , bizde laflarız :KK6:

ablacım hoşgeldin:KK16:
geçmiş olsun:KK1:
bu arada gazelcim 1 ünite bitirmişsin tebrik ederim
bende bugünlük tık yok
keyfim yok 2 gündür kalkıp çalışsam mı napsam bilemiyorum

Kulaklarım kızardı, bak hemen geldim işte. :))) Tahminlerimde yanılmamışım, bir de temelli gidecek gibi asılsız iddialar var ortada.:)))

Ausum, neler olmuş canımcım, neyse geri geldin ya, önemli olan bu. Ben yine geçmiş okuyup öğreniyorum. Yetişemedim hızınıza. :))

Survivor seyrediyorum, bir yandan da çekirdek çitliyorum. Şimdi aöf topiğini de bir kolaçan edeyim, orada neler neler yazılmış acaba?? :))

ablacım hoşgeldin:KK16:
geçmiş olsun:KK1:
bu arada gazelcim 1 ünite bitirmişsin tebrik ederim
bende bugünlük tık yok
keyfim yok 2 gündür kalkıp çalışsam mı napsam bilemiyorum

Kuzum sen geçen dönem şimdiye kadar çoktan başlamıştın.

Hadi canım , tembellik yapma .Senin bölümün çanıda yüksek . :18:

Bilirim seni ben , aynen dediğin gibi başladın ya şimdi Allahın izniyle , nazarlara gelmeden :KK52: devamı da gelir bu çalışmanın.

Ben başlamadım tabii ki henüz , akşam elime kitabı aldım , önsözünü okuyup kapadım :KK8::KK8:

Benimde bu ara keyfim yok sanki be gazelim , aaa bak geçen akşam eşime dedim . Yaza inegöle gelirsek bir alo diyeceğim sana , gelirsiniz bir kahve içeriz bir yerde . Çocuklar oynar , babalar onlara bakar , bizde laflarız :KK6:

ayy aus ciddimisin yaa bak şaka yapmıyorsun dimi heveslendirip yarı yolda bırakırsan yoluveririm o saçlarını bak :)
canım ya valla siz bi gelin hele, gelmezmiyiz geliriz tabi...otururuz biyerlerde ne güzel olur.... hatta vaktiniz olursa evimde de ağırlarım sizi...yatılı bile ağırlarım kuzum gelin yeterki oooo valla ne güzel olur sen zaten alışkınsın sabaha kadar uyanık kalmaya :) çocuklarla kocaları uyuturuz sonra biz mutfakta lak lak yaparız kahvelerimizi yudumlarız ohh :)

Kuzum sen geçen dönem şimdiye kadar çoktan başlamıştın.

Hadi canım , tembellik yapma .Senin bölümün çanıda yüksek . :18:

kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir iki gündür ablacım yaa
bir sinir bir stres
barut gibiyim
buhranlı günlerimdeyim:KK37:
2 ünitede kaldım bakalım gidip çalışırım belki zaten eşek gibi yatıyorum her gün 10a kadar:KK50:

Kulaklarım kızardı, bak hemen geldim işte. :))) Tahminlerimde yanılmamışım, bir de temelli gidecek gibi asılsız iddialar var ortada.:)))

Ausum, neler olmuş canımcım, neyse geri geldin ya, önemli olan bu. Ben yine geçmiş okuyup öğreniyorum. Yetişemedim hızınıza. :))

Survivor seyrediyorum, bir yandan da çekirdek çitliyorum. Şimdi aöf topiğini de bir kolaçan edeyim, orada neler neler yazılmış acaba?? :))

Canım hoşgeldin :KK16::KK16:

Survivor a biz bakmıyoruz canım ya , demin gazelde onu konuşuyordu bir topikte , ben Fransızım .

Bu saatlerde maç sonrası ise lig tv çıktır bizde , maç yoksa ya history ya da discovery . Kumanda da bunlardan başka rakamlarda yıpranma yok :KK34:

Ausum karşılama komitesi istemiş, yeni okuyorum hemennn geliyorrrr. :)))

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

ayy aus ciddimisin yaa bak şaka yapmıyorsun dimi heveslendirip yarı yolda bırakırsan yoluveririm o saçlarını bak :)
canım ya valla siz bi gelin hele, gelmezmiyiz geliriz tabi...otururuz biyerlerde ne güzel olur.... hatta vaktiniz olursa evimde de ağırlarım sizi...yatılı bile ağırlarım kuzum gelin yeterki oooo valla ne güzel olur sen zaten alışkınsın sabaha kadar uyanık kalmaya :) çocuklarla kocaları uyuturuz sonra biz mutfakta lak lak yaparız kahvelerimizi yudumlarız ohh :)

kıskandııııııııııımmmm:KK14::KK14:

bibieronum hoşgeldin :)
accık dedikodunu yapalım dedik ama yakalndık :)
şaka tatlım özlüyoruz kız bırakıp gidiyon uğramıyon ne iş??? :KK53::KK53:
bende survivora bakıyorum mısır yiyerekten :) şu duygu denen kızı dövesim geldi :)

bibieronum hoşgeldin :)
accık dedikodunu yapalım dedik ama yakalndık :)
şaka tatlım özlüyoruz kız bırakıp gidiyon uğramıyon ne iş??? :KK53::KK53:
bende survivora bakıyorum mısır yiyerekten :) şu duygu denen kızı dövesim geldi :)

İnan şimdi onu düşünüyordum, bu duygu gazelin eline geçse herhalde saçlarını dolayıp dolayıp neler yapar dedim. :)))

Buralardayım, dün akşam uyuyaklamışım erkenden koltukta, bilgisayar önümde açık kalmış, ders de çalışamadım. Kısmetse bu akşam, ama gündüz çalışıp 1 ünite bitirdim. Dur yazayım aöf topiğine...

bir sinir bir stres
barut gibiyim
2 ünitede kaldım bakalım gidip çalışırım belki zaten eşek gibi yatıyorum her gün 10a kadar:KK50:

hiç üzülme gözdem :) bende öğlene kadar uyuyorum bu günlerde :) pireler uçuşuyor totomda maşallah :)
daha zaman var kuzum üzülme yaa, çizelgeyi çıkar bak nasıl iştaha gelicen :) tecrübeyle sabit :)

Ciddiyim canım ya , ben eşime zaten anlatırım öyle çenem düşüktr azıcık :KK6:

Tanır sizi ismen , hatta biberonu beraber izlemişliğimiz var. Zaten yazın o tarafa illa geliyoruz bir hafta sonu en az köfte yemeğe falan . Gelmişken ohhh sefamız olsun der buluşuruz şekercağızım:KK16:

bir sinir bir stres
barut gibiyim

Ablasının güzeli , inan bende de var o 2 gündür. Baş ağrısı da var bir de , üstüne üstelik oğlumda iyileşmedi.

Geç yatıyorsan ondandır gülüm , 10 da çok geç değil , ben bekarken ikindi vakti çıktığımı bilirim yataktan
:KK52::KK52::KK52:

Şİmdi sabahın körü tabii
:KK55:

İnan şimdi onu düşünüyordum, bu duygu gazelin eline geçse herhalde saçlarını dolayıp dolayıp neler yapar dedim. :)))

Buralardayım, dün akşam uyuyaklamışım erkenden koltukta, bilgisayar önümde açık kalmış, ders de çalışamadım. Kısmetse bu akşam, ama gündüz çalışıp 1 ünite bitirdim. Dur yazayım aöf topiğine...

sorma yaa nasıl uyuz oldum kıza :) eşşek kadar adamı ağlattı :) oda ne biçim erkekmiş maşallah sulugöz :) rezil oldu millete :)

bu arada biberonum yaa senin isim neden online gözükmüyor...daha doğrusu kk pro falan nedemek bunlar :) benim haberim yok ne cezalardan ne ödüllerden :) haa birde onur üyelik diye bişey görmüştüm bi ara birinde, o nedemek :) amma cahil kalmışım :KK60:

Ausum karşılama komitesi istemiş, yeni okuyorum hemennn geliyorrrr. :)))

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

:KK17::KK17::KK17:

Nasıl şımarsam bilemedim canım ya :KK16:

En iyisi şımarmayayım , zaten şımarmak bana 2 beden büyük gelir hep , hiiiiiiiiiç beceremem

kıskandııııııııııımmmm:KK14::KK14:

Kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :KK16:

sorma yaa nasıl uyuz oldum kıza :) eşşek kadar adamı ağlattı :) oda ne biçim erkekmiş maşallah sulugöz :) rezil oldu millete :)

bu arada biberonum yaa senin isim neden online gözükmüyor...daha doğrusu kk pro falan nedemek bunlar :) benim haberim yok ne cezalardan ne ödüllerden :) haa birde onur üyelik diye bişey görmüştüm bi ara birinde, o nedemek :) amma cahil kalmışım :KK60:

Canım ben zamanında pro üye oldum, editör olduğum zamanlarda... Pro üyelerin konuya girdiğinde kendini gizleme özelliği var, o yüzden aşağıda adımı göremiyorsun ama kaç üye yazdığı görünüyor, oradan tahmin ediliyor...Onur üyelik de zamanla ilgili olmalı, o konuda tam bilgili değilim...

X