Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jelesec senin o kadar büyük çocuğun var mı yav benim kızdan 1 yaş büyük demek ki, 14 yıl sonra nasıl cesaret ettin 2.ye, insan gece uykusuzluklarını, gündüz ıngaaaa seslerini, gazını, kabızlığını unutuyor bir süre sonra, ben ara ara yapsam mı bir 40 çocuğu diyorum sonra dur yahu sil baştan popo temizle, pışpışla sana göre değil mune deyip vazgeçiyorum
Bende şaşırdım 18 yaşında dediğinde . Baksana ben hala 3 yaş ile kreş kıvamında devam ediyorum
Mune ne güzel haa , ufaklık seni oyalar , oyaladıkça sen foruma girmeye az zaman bulursun , o zamanda ohhh gelsin geyik gitsin konu dışı
Günaydınlaaaaaaaaaaar
Şeker gibi olsun günümüz hadi bakalım
Evet mune biri üniversiteli diğeri anaokullu:) uzun yıllar çalışma....biraz dinleneyim evde derken tek çocuklu kaldık bi bebek olsa da sevsek demeye başladık genç yaşta anne olunca birde çalışan anne olunca anlamıyorsun anneliği çok ilk 9.ay zordu ama o tat o haz inan hepsine değdi 40.çocuğu başka derlerdi güler geçerdim cidden çok başka ben kızım olsun diye yaptım bunca seneden sonra ama erkek oldu ben tavsiye ederim yardıma ihtiyacın olursa da seve seve gelir o minik totoyu temizlerim
en tatlı halleri bu yaşlar senin beğendiğini giyinir senin hazırladığın sağlıklı menüyle beslenirler büyüyünce kontrol altında tutmak zor..
hahahahah aman banı veren mune olsun ban vermesi bile seviyeli zoruma gitmiyor hiç
benden de günaydın herkese
günaydın kızlar, tünaydın demeliyim aslında...öğlene kadar uyumuşum höhh
Hey maaşallah ahiretlik , bu ne uykusu yahu
Benimde öğle güzellik uyku vaktim geldi neredeyse
Sabah 07:42 idi , gece kitaba dalmışım , 4:30 da yatmışım , yusufum geldi '' anneeee '' diye
Baksana gazel , biberonun misafirler fena çıktı galiba ; gidip bir el atsak mı yahu
maşallah ausum 3 saatlik uykuyla demir gibi karşımdasın
ben uykumu almadığım zamanlar çok sinirli oluyorum...dün gece sizden ayrıldıktan hemen sonra yattım bak öğlene kadar uyumuşum yuh bana kızdım kendime günün yarısı gitti...evin bereketi kaçıyor geç kalkınca gerçekten...
burak da uyanmayınca bende uyumuşum normalde uyanır erkenden ama bugün oda uyumuş hasta olunca yavrum :26:
bu arada haklısın ausum kızı esir aldılar, napsak da kurtarsak zavvallım yaa, yazık şimdi eli bulaşıktan yemekten çıkmıyordur...uzun süreli yatılı misafir eziyete dönüyor gerçekten...
Günaydınnnnn canım
Senle ben mesaiyi erken açıyoruz hep , ben 07:00 / 08:00 arası uyanmış oluyorum genelde.
Aman mune hiç demesin , o sabah 5 de kalkıyor galiba
Çocuk evin enerjisi yahu , Allah isteyen herkese nasip etsin .
Karşımda şuan org çalıyor , müzik çalıyormuş kendi ifadesiyle O olmasa şimdi ev bana ne sessiz ne sıkıcı olurdu kim bilir ?
Doğurasım geldi bak hele şimdi
Gazeeel , aklıma ne geldi .
Bu biberon yatılı misafir bahanesiyle ders çalışma kampına mı gürdü dersin
Açık öğretime teşvik yazısı yazdım , okusana bacım.
Bu arada 1 saat önce bir konu okudum burada , bebeği çöpe atmış vicdansızlar .Resim koymuş konuyu açan , aklımdan çıkmıyor.
Canım sıkıldı.
hayatım öyle resimlere bakma nolur bakma...
ben çok aşırı etkileniyorum direk oğlum aklıma geliyor, hayatta dayanamadığım en büyük şeylerden biri bebekler çocuklar, hiç kıyamıyorum, burunları kanasa canımdan can gider...en iyisi hiç bakmamak, günlerce aklımdan atamıyorum etkisinde kalıyorum sende bakma kuzum...
biberon hakkında bende işkillenmeye başladım ausum :) misafir konuk derken bu bütün üniteleri ve konuları bitirip gelirse hiç şaşmayalım...valla tutarım saçlarından döndüre döndüre döverim onu
ben daha başlamadım ausum napıcam ben yaaa eşim dün soru bankası sipariş etmişti bugün gelmiş, körolsacılar beklediğim bişey olsa 10 gün gelmez, ama şuan çalışmaya hazır değilim ya dakkasında yollamışlar
valla ne istek ne şevk bişeycik yok içimde napsam ne etsem hey allahım...
bu arada nereye yazdın konuyu açıköğretim bölümüne mi yazdın hemen bakayım :26: belki accık işe yarar..
Yok yok bak gör aus dedi dersin , bu gelecek 20 ünite bitidim diyecek
Evet canım büyük harflerle kırmızı kırmızı yazdım gündüz aöf topiğine , çağrı yaptım
Ben başlamasamda siz başlayın canım ya ,
Gazeeel , aklıma ne geldi .
Bu biberon yatılı misafir bahanesiyle ders çalışma kampına mı gürdü dersin
Açık öğretime teşvik yazısı yazdım , okusana bacım.
Bu arada 1 saat önce bir konu okudum burada , bebeği çöpe atmış vicdansızlar .Resim koymuş konuyu açan , aklımdan çıkmıyor.
Canım sıkıldı.
Ben de diyorum kulaklarım niye kızarıyor kaç günden beri, meğerse arkadaşlarım günahımı almakla meşgullermiş. :))) Ne kampı, ne dersi, kapağını bile açamadım, kısmetse bugün başlayacağım kaldığım yerden...
Dün akşam yolcu ettim misafirlerimi, daha evde yapılacak bir sürü iş var ama ben dayanamadım, geldim baktım arkadaşlarım bensiz neler yapmışlar diye. Bakayım neler kaynattınız ben yokken, ondan sonra da şu ev işlerini halledip rahat rahat geleyim de bol bol muhabbet edelim kahve, çay eşliğinde, sizleri çooooook özledim..
Ben de diyorum kulaklarım niye kızarıyor kaç günden beri, meğerse arkadaşlarım günahımı almakla meşgullermiş. :))) Ne kampı, ne dersi, kapağını bile açamadım, kısmetse bugün başlayacağım kaldığım yerden...
Dün akşam yolcu ettim misafirlerimi, daha evde yapılacak bir sürü iş var ama ben dayanamadım, geldim baktım arkadaşlarım bensiz neler yapmışlar diye. Bakayım neler kaynattınız ben yokken, ondan sonra da şu ev işlerini halledip rahat rahat geleyim de bol bol muhabbet edelim kahve, çay eşliğinde, sizleri çooooook özledim..
hoşgeldinn ablacım
bunlar varya bunlar
arkandan ne dedikodular ne dedikodular
sen ders çalışıp geleceksin diye ödümüz koptu kayıt yapar yapmaz yapıştıdın 3 üniteyi bizde hala tık yok
1 ünitede kaldım dün itibariyle
sen başlada işini gücünü bitirip bizede şevk gelsin
Oyyy oyyy oyyyy kimler gelmiş kimler
Bizde diyorduk ki gazelciğimle , canım arkadaşımız biberonda da misafir var , ne yorulmuştur şimdi ,hiç çalışamamıştır da . Hep seni düşündük canım heeeep
Hoşgeldin tatlım , bitir işlerini; kaynatalım
Vay vay vay
Aramızda ajan varmış demek