Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Günaydın kızlaarrr. :KK19: Bugün saçlarımı boyayacağım, çok heyecanlı :KK52: Ama her saç boyama arefesinde olduğu gibi, yine kendi saç rengim gözüme çok güzel görünmeye, saçlarım yumuşacık gelmeye başladı. :KK53:

Günaydın canım arkadaşlarım,

Sonuçlar açıklanmış ama sadece akıllı telefonlardan görülebiliyor, internetten henüz bakılmıyor. Ben gördüm sonuçlarımı, akıllı telefonlardan bakabilirsiniz...

Sonuçlar açıklanmış ama sadece akıllı telefonlardan görülebiliyor, internetten henüz bakılmıyor. Ben gördüm sonuçlarımı, akıllı telefonlardan bakabilirsiniz...

gerçekten bakabildinmi gözdecim yaa, :KK43: neden netten bakılmıyormuş öff yaa....
peki sonuçlar nasıl, beklediğin gibimi, iyimi kötümü.?
merak ettim bak şimdi hafiften soldan soldan gelmeye başladılar bana :KK60:
yaa üff yarın bakabilirmiyiz peki??
akıllı telefon yok bizde....:KK43:

gerçekten bakabildinmi gözdecim yaa, :KK43: neden netten bakılmıyormuş öff yaa....
peki sonuçlar nasıl, beklediğin gibimi, iyimi kötümü.?
merak ettim bak şimdi hafiften soldan soldan gelmeye başladılar bana :KK60:
yaa üff yarın bakabilirmiyiz peki??
akıllı telefon yok bizde....:KK43:

Gazelim notlarım;

osmanlıca 85
yeni turk ed. 85
eski turk ed. 80
batı ed. akım 75
temel bilgi 90
halk edb. 90
türkçe ses bilg. 85

Eğer bakmamı istersen bakabilirim, tc kimlik no ve şifren lazım bana ama. Sanırım ya bu aksam ya da yarın netten kesin açıklarlar...

O nasıl saçmalık öyle yaa, parası olan her yerde kazanıyor. :KK53:

Son düzenleme:
O saçmalık öyle yaa, parası olan her yerde kazanıyor. :KK53:

sorma garengcim yaa, bunca zamandır elimizdeki telefonlar meğer salak telefonmuş haberimiz yok :)
şuan telefonuma baktıkça bi itici görünmeye başladı gözüme aptal telefon pis kaka nolcak :KK60:
herkes akıllı telefonla neler neler yapıyor, benimki de ancak arar mesaj atar...:KK60:

Son düzenleme:
Gazelim notlarım;

osmanlıca 85
yeni turk ed. 85
eski turk ed. 80
batı ed. akım 75
temel bilgi 90
halk edb. 90
türkçe ses bilg. 85

Eğer bakmamı istersen bakabilirim, tc kimlik no ve şifren lazım bana ama. Sanırım ya bu aksam ya da yarın netten kesin açıklarlar...

vay vay vayyy gözdem yaaa süpersin maşallah tü tü tü 41,5 kere :) nazar etmeyelim valla süper notlar bunlar yaaaaa...gerçekten tebrik ederim canım, azmin zaferi dedikleri bu olsa gerek canım benim hadi gözün aydın.....
inşallah bizede dua et de rabbim hayırlısını versin :KK43: tekrar tebrik ederim tatlım yaaa, maşallah yine gösterdin başarını.... eee bilgi yarışmalarına çıkmış hatunsun, bu dersler ne ki senin için dimi azizim.....:)

Günaydın kızlaarrr. :KK19: Bugün saçlarımı boyayacağım, çok heyecanlı :KK52: Ama her saç boyama arefesinde olduğu gibi, yine kendi saç rengim gözüme çok güzel görünmeye, saçlarım yumuşacık gelmeye başladı. :KK53:

Garengciğim, kolay gelsin. Hep öyle olur ya, değişim öncesi tereddütler...:)) Ama yeni hali de en az eskisi kadar mükemmel olacak, bitince haberdar et. :))

Gazelim notlarım;

osmanlıca 85
yeni turk ed. 85
eski turk ed. 80
batı ed. akım 75
temel bilgi 90
halk edb. 90
türkçe ses bilg. 85

Senin telefonun iphone mu canım bende de akıllı tlf var ama benden gözükmüyor sanırım sadece iphonecular şanslı :KK52:

Gazelim notlarım;

osmanlıca 85
yeni turk ed. 85
eski turk ed. 80
batı ed. akım 75
temel bilgi 90
halk edb. 90
türkçe ses bilg. 85

Maşallah canım yaa ne güzel notlar bunlar böyle darısı başımıza... Gerçi ben kesin döküleceğim de :KK52:

sorma garengcim yaa, bunca zamandır elimizdeki telefonlar meğer salak telefonmuş haberimiz yok :)
şuan telefonuma baktıkça bi itici görünmeye başladı gözüme aptal telefon pis kaka nolcak :KK60:
herkes akıllı telefonla neler neler yapıyor, benimki de ancak arar mesaj atar...:KK60:

vay vay vayyy gözdem yaaa süpersin maşallah tü tü tü 41,5 kere :) nazar etmeyelim valla süper notlar bunlar yaaaaa...gerçekten tebrik ederim canım, azmin zaferi dedikleri bu olsa gerek canım benim hadi gözün aydın.....
inşallah bizede dua et de rabbim hayırlısını versin :KK43: tekrar tebrik ederim tatlım yaaa, maşallah yine gösterdin başarını.... eee bilgi yarışmalarına çıkmış hatunsun, bu dersler ne ki senin için dimi azizim.....:)

Gazelim yaaa, bir kez daha beni bilgisayar karşısında kahkahalara boğdun, çok yaşa e mi. :))) Telefonundan soğuma canım benim, sanırım yoğunluğu azaltmak için yaptılar. Hani bir evvel site çöktü ya ondan olsa gerek.

Ayrıca teşekkür ederim canım benim, ben de girmeden önce bu kadar iyi notlar beklemiyordum, çünkü yarışma telaşı vardı tam o sırada, hiç istediğim gibi çalışamadım. Ama Allah yardımcım oldu, darısı hepinizin başına, ben eminim çok çok güzel notlar alacaksınız hepiniz, hepimiz...

Hadi bakalım kolay gelsin... Saç boyama psikolojisi hep geliyor insana nedense :KK52: Ben saçım sarıyken koyu renk mi yapsam diyorum koyuya boyatıyorum sonra dayanamıyorum tekrar sarıya dönüyorum bu hep böyle tekrar ediyor. Neredeyse bir sene sarı bir sene koyu renk kullanıyorum valla :KK52:

Senin telefonun iphone mu canım bende de akıllı tlf var ama benden gözükmüyor sanırım sadece iphonecular şanslı :KK52:

Evet canım iphone. Ben android kullananlar da görebilir sandım, çünkü aynı uygulama. Demek ki iphone a torpil geçmişler. :)

Çok sağol canım benim, eminim hepimiz böyle güzel notlar alacağız...

Hadi bakalım kolay gelsin... Saç boyama psikolojisi hep geliyor insana nedense :KK52: Ben saçım sarıyken koyu renk mi yapsam diyorum koyuya boyatıyorum sonra dayanamıyorum tekrar sarıya dönüyorum bu hep böyle tekrar ediyor. Neredeyse bir sene sarı bir sene koyu renk kullanıyorum valla :KK52:

Umarım güzel olur ya bir de kötü olursa pişman olurum. :KK53:

Evet canım iphone. Ben android kullananlar da görebilir sandım, çünkü aynı uygulama. Demek ki iphone a torpil geçmişler. :)

Çok sağol canım benim, eminim hepimiz böyle güzel notlar alacağız...

Burjuvaya sağlam torpil geçmişler bak bak :KK52: Hemen arkadaşımı arayayım onda var bari baksın gerçi o bu saatte kalkmaz ama uyandırayım bari hayır işlesin. Yoksa hayatta duramam :KK52:

Demek ki bundan sonraki sınavlarda da böyle yapıcaklar. Hemen gidip iphone almalı satılar patlar artık :KK52:

oooooooooooffffffff oooooooooofffffffffff
1 ay bekle
yine sonuçları göreme
çıldırıcam vallahi
madem iphone da açılıyor bari androidlerde de açılsın yok açılmıyor
bende erkek arkadaşıma baktırıyorum ama orda da açılmıyor herkes mi iphone dan açıyor anlamış değilim orda da sıkışma var:KK53:
çatlıcam meraktan artık
acaba ne zamn normal yollardan görebiliriz resmen dışlandık var mı böyle birşey:KK19::KK1:

oooooooooooffffffff oooooooooofffffffffff
1 ay bekle
yine sonuçları göreme
çıldırıcam vallahi
madem iphone da açılıyor bari androidlerde de açılsın yok açılmıyor
bende erkek arkadaşıma baktırıyorum ama orda da açılmıyor herkes mi iphone dan açıyor anlamış değilim orda da sıkışma var:KK53:
çatlıcam meraktan artık
acaba ne zamn normal yollardan görebiliriz resmen dışlandık var mı böyle birşey:KK19::KK1:

Canim, ne derece dogru bilmiyorum ama diger forumlardan ogrendigime gore iphonedan da geri cekmisler su an. Oradan da sadece ara sinav gozukuyormus... Herhalde bugun icerisinde internetten de aciklayacaklar, ben oyle tahmin ediyorum...

X