Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ya evet ya unuttum bile o topiği ben.
Açalım açalım vazgeçmedim ben.
Okudum konunu canım , senin niyetini bildiğim için okurken ben yanlış anlamadım ama sanırım polemik arayan kişiler için malzeme olmuş '' edepli bir yer '' olsun demen. Burada a derken bile parentez açacaksınız ya da kılıçlarını kuşanacaksın canım

Eee hani bizim yemek topiği nerde

Bu arada oğlun kaç yaşında?

Bu topikteki evli bayanların hepsinin oğlu var galiba

Gazeciğim bende okudum konunu boşver takma sonuçta herkesin kendi tercihi sen kendi tercih ve isteklerini belirtmişsin
Sonuçta kim ne derse desin tercihlerine göre hareket edeceksin

Bu arada Bursa'da yaşıyormuşsun bende Bursa'da oturan birilerini arıyordum bak iyi denk geldi
Haziran'da eşimin tayini çıkıcak tercihlerimiz arasında Bursa'da var. Nerelerden ev tutulur kiralar ne kadar

Eee hani bizim yemek topiği nerde

Bu arada oğlun kaç yaşında?

Bu topikteki evli bayanların hepsinin oğlu var galiba

3,5 olmak üzere 2 ay sonra...

Sanırım gazelin de oğlu var ondan 3-4 ay küçük , biberonun da 4 yaşındaydı sanırım o da erkek .

Geleceğin damatları çoook , bir kızın peşinden kaçı birden koşacak

Evet aklımda o başlık , yemek tarifleri gibi açmayacağım ama o zaman değişik bir tarif olmadan kimse paylaşım yapmaz. Gazelinde dediği gibi daha çok bugün ne pişirdiysek o , fikir olsun diye sadece.

Benim de oğlum olacak hep öyle hissediyorum ama daha baba adayı yok Doğurun kızlar doğurun bu ülkenin yakışıklı erkeklere ihtiyacı var.

Güzel bir hayatları olur inşallah...

Açalım ozaman hergün yemek yapıyoruz zaten fikir olur bizede çünkü sıkıldım hergün ne yapsam diye düşünmekten

Benim de oğlum olacak hep öyle hissediyorum ama daha baba adayı yok Doğurun kızlar doğurun bu ülkenin yakışıklı erkeklere ihtiyacı var.

Ben gördüm gazelin ve biberonun oğlunu , geliyor geliyor yakışıklılar merak etmeyin

Güzel bir hayatları olur inşallah...

Açalım ozaman hergün yemek yapıyoruz zaten fikir olur bizede çünkü sıkıldım hergün ne yapsam diye düşünmekten

Amin inşallah.

Bu arada mutfak denildiğinde o dert hangi kadında yok ki...Malzeme olunca elinin altında mesele yokta....

Çocuk mu istemiyorsun?

Yani çok istediğimiz söylenemez eşimde bende pek çocuklarla aramız yok diyelim

Tatile girderken bile çocuksuz otelleri tercih ediyoruz

İlerde belki bir tane yaparız hiç yapmam demiyorum ama şuan değil bir 5 sene falan daha yapmayız diye düşününüyoruz....

Ben gördüm gazelin ve biberonun oğlunu , geliyor geliyor yakışıklılar merak etmeyin

Amin inşallah.

Bu arada mutfak denildiğinde o dert hangi kadında yok ki...Malzeme olunca elinin altında mesele yokta....
Malzeme oluncada insanın bazen yapası gelmiyor
Mesela yaprak aldım sarıcam 2 gündür erteliyorum
Bi gaz gelsede sarsam ama nerdeeee

Ben de istemiyorum çocuk, yani anne olayım diye yanıp tutuşmuyorum. Hissettiğimi söyledim ama, olursa erkek olacakmış gibi geliyor.

Ahh ahh bilmez miyim.. Allahımmm hiç kendimi düşünemiyorum mutfakta dikilmiş ne pişirsem diye düşündüğümü. Eğer bir gün evlenirsem kocama yaptırıcam.

Aaa ben konuda çok şanslıyım benim canım yapmak istemeyince kocam yapıyor elindende geliyor
Mutfağıda sonra bir temizliyor ki sen hep gir diyorum mutfağa

Ben de istemiyorum çocuk, yani anne olayım diye yanıp tutuşmuyorum. Hissettiğimi söyledim ama, olursa erkek olacakmış gibi geliyor.

Çevreden baskı olduğu zamanlar oluyor çocuksuz evlilik mi olur diyorlar ama çok güzel oluyor aramıyoruz yani illa olsun diye
Özellikle kaynanam her konuştuğunda nerdeyse bir çocuk bile yapmadınız diyor gerçi eşim iyi susturuyor biz istemiyoruz diye
Sonuçta bizim kararımız herkes konuştuğuyla kalır

Aman ben takmam ki kimin ne dediğini, kimseyi ilgilendirmez dediğin gibi.

slm canlarım ben gelmişem :) eyimiseniz hoşmusanız :)
adacığım direk gözüme çarptın senden başlıyım :)
biz inegöldeyiz...ama sürekli bursaya gider geliriz..bizim burda ev kiraları 375 ten başlıyor... parana göre uçuyor :) ama bursada daha hesaplı olduğunu duymuştum...özellikle kenar mahalle civarı olursa 350 ye bile evler var diyorlar...
ama adam akıllı eli yüzü düzgün bi ev istiyorsanız 400 ü gözden çıkaracaksınız cnm...ne zaman çıkacak tayin ? bursa olursa görüşelim mutlaka...kocaları da tanıştırırz gider geliriz maaile takılırız... :)
bi soracağınız falan olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz canım...eşimde bende elimizden geldiğince yardımcı oluruz ...evimize de bekleriz seve seve ağırlarız :)

bu arada evet hepimizin oğlu var maşallah ordu kuracaz :) geneli de 3 veya 4 yaş civarı ne tesadüf dimi...:)
valla kızlar oğlanları biz doğurduk, sizde kızları yapında oğlanlara gelin hazır olsun.. :) gareng ve ada mesajı aldınız sanırım :)

yemek topiği konusunda evet bencede süper fikir olacak.... mesele sadece harika yemekler yapabilmek değil, zaman geliyor evde malzeme olmuyor veya malzeme bol bol oluyor ama ne yapacağı gelmiyor insanın aklına...
bazende çok yakışan yemekler uyduruveriyoruz iki dakkada... :)
ben mesela dün dolapta beklemekten çürümeye yüz tutmuş ıspanakları doğradım yıkadım güya soğanla kavurup sarımsaklı yoğurtla sunacaktım :) derken aklıma gözleme geldi, eşim zaten bayılır...hemen azıcık bi hamur yoğurup gözleme yaptım :) çay ile birlikte süper bi akşam yemeği oldu...
mesele zaten aşırı şaşalı yemek merakı değil, geçen seferde örnek vermiştim ya hani portakal suyunda marine edilmiş pekin ördeği mi ne ise :)
işte böyle şeyleri sergilemek değil :) ausumun şekerli çorbası gibi de olabilir yaneee

Teşekkürler canım... Biz aslında bu yaz geldik Bursa'yı bir görelim dedik bir gece kaldık inegöl'den de geçmiştik Bursa'yı çok beğendik
Aslında ist. istiyoruz ama tabi tayin bu neresi çıkıcağı hiç belli olmuyor... Bursa olursa gider geliriz valla ne güzel olur
Haziran'da belli olucak işte bakalım inşallah iyi bir yer olur

Tutucağımız evin sıfır ve iyi bir ev olmasını istiyorum eski bina istemiyorum birde merkezden çok uzak olmasın
Şuan doğuda olduğumuz ve sosyal hayat anlamında çok sıkıntı çektiğimiz için ücra köşe istemiyoruz
Bakarsın Bursa çıkar ailecek görüşme fırsatımız olur neden olmasın

Çocuk konusu açılmış , hazır açılışken iki kelam etmeden geçmeyeyim dedim.
Evlilik zamanı(!) bu kime göre belirleniyorsa artık , işte o zaman geldiğinde bıdı bıdılar başlar , hadi ama yok mu biri ne zaman evleenceksin ? diye...

Tam bulursun beyaz atlı prensini , doya doya yaşayayım dersin evliliğini ; hemen başlar aynı dış mihraklar eeee çocuk ne zaman ? diye ... Henüz gülümseyerek cevaplarsın ama zaman geçipde yatak odanın bekçisi gibi sualler gelince artık ya zıvanadan çıkarsın ya sırf millet istediği diye evlat sahibi olursun(çocuk düşünmeyenler için tabii bu örnek )

Eeee hadi diyelim dünyaya bir çocuk getirdin , bitti mi ?

Biter mi ???

Hani buna bir kardeş lazım başlar şimdide..Onu da yapsam 3 yolda mı başlar ?

Bir anne olarak şunu bilir şunu söylerim.Evlat sahibi olmak , milletin ağzını susturacak bir şey asla değildir. O yetişecek bireye gereken maddi manevi zamanı , ilgiyi , fedekarlığı ... ayırmaya uygun olmadığını düşündükçe bence üremek için doğum olmamalı.

Tabi bence Polemik olmasın please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…