- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Ya ben bluzuna dikkat etmemişim bu sefer .Zaten eve girer girmez açmıştım televizyonu .Artık bir yandan oğlumla ilgilenirken kulak misafiri oldum sadece . Ama yarbay yaktı seni gözde ,erkekler için cevap soruda saklı olmasa da bilinebilecek bir soruydu.
Yine de tebrikler canım .
Yorgunum bugün...Az bakınayım sağa sola ne var diye
biberoncum ben geldim :)
herkes yorumları bitirsin de en fiyakalı yorumu ve iltifatı ben yapayım diye assolistler gibi en son geldim
canım çok tatlıydın gerçekten ne kadar hanımefendiydin öyle...:) maşallahın var canım benim...özellikle bluzuna bayıldım resmen çok şık durmuş üzerinde...:) eee içindeki şık olunca bluz napsın dimi gözdem :)
finale kalmadığına çok üzüldüm ama kısmet işte canım, 500 lirayı harcamadıysan beraber ıslatalım olmazmı :)
ehh bi kahve ısmarlarsın artıkın heralde dimi :)
yarışma maceran çok eğlenceli ve unutulmaz oldu senin için canım bence, bukadar kk üyesinin desteği yarışmadan daha efdal gelmiştir dimi :)
hayırlısı bakalım, önümüzdeki yarışmalara bakarız artık, :) sen bu gidişle milyonere kadar yol alırsın gibime geliyor...hadi bakalım...arkandayız...:)
kolla kendini kenan ışık....gözde geliyooooorrrrrr.........
Ya ben bluzuna dikkat etmemişim bu sefer .Zaten eve girer girmez açmıştım televizyonu .Artık bir yandan oğlumla ilgilenirken kulak misafiri oldum sadece . Ama yarbay yaktı seni gözde ,erkekler için cevap soruda saklı olmasa da bilinebilecek bir soruydu.
Yine de tebrikler canım .
Yorgunum bugün...Az bakınayım sağa sola ne var diye
Sinema eleştirmeni olsaydım diyorum bazen. Ciddi tahminlerde bulunmuşum bu sene yine oscarda
Ama en önemli dalda ; en iyi filmde çuvalladım.Altın küre aldığı için acaba mı demiştim argo için ama sadece uyarlama senaryoyu alır diyordum.
valla auscum ben kim ne almıştan çok, merdivenlerde düşen kıza üzüldüm :) hemde güldüm..yazık özene bezene süslenmiş gelmiş, merdivenleri öptü zavallı :)
valla auscum ben kim ne almıştan çok, merdivenlerde düşen kıza üzüldüm :) hemde güldüm..yazık özene bezene süslenmiş gelmiş, merdivenleri öptü zavallı :)
garengcim madem oscar sana geliyor, ozaman merdiven de eksik kalmasın :) öpmek serbest
Eki Görüntüle 641838
Selamlaaaar
Ne var ne yok , kim var kim yok ?
Selaamm ben burdayım
Slm bende burdayım.....
Günaydın a.abla . Bu saatte günaydın mı olur diyeceksin ama bir şekilde oldu yine nasılsın hamşi güzeli
Gelenler gelmiş de bu seferde ben yokmuşum .
Öğle yemeği için yaptığım miiis gibi çorbanın içine kaşla göz arasında oğlumun attığı kesme şekerleri nasıl kurtarırım çabasındaydım da.
Bak ufaklıkla bir olduk , senina artık hamşi ve türlüri olan yemeklerden , tuzlu çorbalardan yapmanı istemiyoruz abla ..
Çocuğun canı tatlı istiyor. Mesela şekerpare olabilir..
Yapıversen ne olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?