• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ya ben bluzuna dikkat etmemişim bu sefer .Zaten eve girer girmez açmıştım televizyonu .Artık bir yandan oğlumla ilgilenirken kulak misafiri oldum sadece . Ama yarbay yaktı seni gözde ,erkekler için cevap soruda saklı olmasa da bilinebilecek bir soruydu.
Yine de tebrikler canım .

Yorgunum bugün...Az bakınayım sağa sola ne var diye

hayırdır ahretlik neden yoruldun?...nişan meselesi mi...:) ne giyeceğine karar verdinmi...

biberoncum ben geldim :)
herkes yorumları bitirsin de en fiyakalı yorumu ve iltifatı ben yapayım diye assolistler gibi en son geldim :60:
canım çok tatlıydın gerçekten ne kadar hanımefendiydin öyle...:) maşallahın var canım benim...özellikle bluzuna bayıldım resmen çok şık durmuş üzerinde...:) eee içindeki şık olunca bluz napsın dimi gözdem :)
finale kalmadığına çok üzüldüm ama kısmet işte canım, 500 lirayı harcamadıysan beraber ıslatalım olmazmı :)
ehh bi kahve ısmarlarsın artıkın heralde dimi :) :60:
yarışma maceran çok eğlenceli ve unutulmaz oldu senin için canım bence, bukadar kk üyesinin desteği yarışmadan daha efdal gelmiştir dimi :)
hayırlısı bakalım, önümüzdeki yarışmalara bakarız artık, :) sen bu gidişle milyonere kadar yol alırsın gibime geliyor...hadi bakalım...arkandayız...:)
kolla kendini kenan ışık....gözde geliyooooorrrrrr.........:60:

Canımsın gazelim, o kadar doğru ki dediğin, ben sizin desteğinizi almışım, şimdi diğer yarışmalar beklesin beni.:)) Ama gerçekten, sizlerin gönüllerinin şampiyonu olmak her şeyden daha güzel.

Islatalım gazelim, istediğin kahve olsun, hepinize benden gelsin...:))

Ya ben bluzuna dikkat etmemişim bu sefer .Zaten eve girer girmez açmıştım televizyonu .Artık bir yandan oğlumla ilgilenirken kulak misafiri oldum sadece . Ama yarbay yaktı seni gözde ,erkekler için cevap soruda saklı olmasa da bilinebilecek bir soruydu.
Yine de tebrikler canım .

Yorgunum bugün...Az bakınayım sağa sola ne var diye

Aynen auscuğum, o yarbay sorusunda kaldı aklım, moralim bozuldu. 10 soru bilmişim, son 2 soruyu da bilseydim iyi olacaktı. Ama rütbe sorusunda yapabileceğim bir şey yoktu, bütün rütbeler birbirine benziyordu. :))

Hayrola canımcım, nişan arifesi yorgunluğu mu? İstediğin gibi bir elbise bulabildin mi?

Yok arkadaşlar bugün bildiğiniz fazla gezme ve gülme yorgunluğu yaşadım.Nişan olayını hafta sonu halletmiştim zaten .

Oğlum dönerken uykusu gelmişti ve kucağıma geldi , bir ara kollarımı hissetmedim , o yordu beni :52:

Sinema eleştirmeni olsaydım diyorum bazen. Ciddi tahminlerde bulunmuşum bu sene yine oscarda:51:

Ama en önemli dalda ; en iyi filmde çuvalladım.Altın küre aldığı için acaba mı demiştim argo için ama sadece uyarlama senaryoyu alır diyordum.

Sinema eleştirmeni olsaydım diyorum bazen. Ciddi tahminlerde bulunmuşum bu sene yine oscarda:51:

Ama en önemli dalda ; en iyi filmde çuvalladım.Altın küre aldığı için acaba mı demiştim argo için ama sadece uyarlama senaryoyu alır diyordum.

valla auscum ben kim ne almıştan çok, merdivenlerde düşen kıza üzüldüm :) hemde güldüm..yazık özene bezene süslenmiş gelmiş, merdivenleri öptü zavallı :)

valla auscum ben kim ne almıştan çok, merdivenlerde düşen kıza üzüldüm :) hemde güldüm..yazık özene bezene süslenmiş gelmiş, merdivenleri öptü zavallı :)

Ahhh be jennifer dedim bende , dayanamadı oscarın heyecanına gencecik yaşında . Eeee onca prova yapmıştır ya alırsam diye , sonuç merdivene öpücük :9:

Benim kıskançlığımdan oldu o :23: O kızdan neyim eksik ben de oscar istiyorum. :63:

$oscar heykeli.webp

Hemen sana gelsin o zaman...

Oscar go to the garenggggggggggg.............

Selaamm ben burdayım :8:

Slm bende burdayım.....

Günaydın a.abla . Bu saatte günaydın mı olur diyeceksin ama bir şekilde oldu yine nasılsın hamşi güzeli :27:

Gelenler gelmiş de bu seferde ben yokmuşum .
Öğle yemeği için yaptığım miiis gibi çorbanın içine kaşla göz arasında oğlumun attığı kesme şekerleri nasıl kurtarırım çabasındaydım da.:52:

Gelenler gelmiş de bu seferde ben yokmuşum .
Öğle yemeği için yaptığım miiis gibi çorbanın içine kaşla göz arasında oğlumun attığı kesme şekerleri nasıl kurtarırım çabasındaydım da.:52:

Bak ufaklıkla bir olduk , senina artık hamşi ve türlüri olan yemeklerden , tuzlu çorbalardan yapmanı istemiyoruz abla ..

Çocuğun canı tatlı istiyor. Mesela şekerpare olabilir..

Yapıversen ne olur!
:27:

Bak ufaklıkla bir olduk , senina artık hamşi ve türlüri olan yemeklerden , tuzlu çorbalardan yapmanı istemiyoruz abla ..

Çocuğun canı tatlı istiyor. Mesela şekerpare olabilir..

Yapıversen ne olur!
:27:

:60::60::60:

Bak ben bu eyleminin altında subliminal bir mesaj yattığını hiç düşünmemiştim oğlumun , demek şekerpare mesajı vermiş bak seeen .

Söz yapınca ilk sana yollayacağım kuzum.

bende burdayım ahretlik :16:
özledim sizleri yaa :)
ausum bu bahsettiğimiz topik ne oldu kuzum, vazmı geçtin...
kesme şekerli çorbanı eleştiririz diye mi korktun :)
kormkma auscum yeni tatlara açığız herzaman...çok şık bi tasarım bence şekerli çorba :) :60:
bu arada sinirlerim tavan yaptı bakmayın güldüğüme, bdv ye bi konu açmıştım konuyu o kadar absürd bi yere getirdiler ki...allahım inanamıyorum ben burdaki bazı insanlara ya...resmen edepsiz demişim onlara gibi muamele gördüm...baktım olmayacak kapattırdım konuyu...gece açmıştım, gece gece milletin canı polemik çıkarıp tartışmak heralde tövbe yarabbim... benim profilden bulabilirsiniz konuyu....okumak isteyen olursa...ben stresten fazla okumadım...

Back
X