bende tam tersiyim ölmeyecek kadar yiyenlerdenim tatlıda hiç sevmem
Auscuğum, bu yarışma işi çok güzel, ben diyorum ki 5 kişi toplayalım, aileler yarışıyora katılalım. Grubun adını da kadınlar kulübü yaparız, eğlenir coşarız, ne dersin?
Gazeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Bir daha hem 53 kilo olup hem '' ayy biraz daha balık etli olsaydımmm '' demeyi yasaklıyorum
Bak bize hükümet gibi biberon onun koalisyonu aus
:119::119::119:
Hem nerelerdesin bakayım ne zamandır ? Akşam biberon çıkıyor , hepimiz dedikodu mekanizmalarımı açıp tv ve pc karşısındayız ona göre
sorma ahretlik yaa, dün sabahtan akşama kadar çarşılarda pinekledik eşimle..izin günüydü eşimin...oğluma bi kaç bişey aldık, mutfak için eksikler falan...bildiğin donduk soğuktan yani...
birde otoparkta bizim arabanın arkasına bi minibüs koymuş sivri zekalının biri, iki saat sahibi gelmedi, uyuz olduk sinirden, eşim adamla atıştı falan...allahım baya stresliydik anlayacağın...
akşam hava karardı eve gelince, yemek bulaşık derken geceye kadar giremedim...dün baya üzüldüm biberonu kaçırdım diye, ama şükür çıkmamış yoksa çatlardım hasetimden
bugün bende sabırsızlıkla bekliyorum...dedikodu kazanının altını ateşle ahretliğim, beraber kaynatacaz kazanı :) biberonum kolla kendini bacım :) biz geliyoruz...
bu arada ahretlik inan şaka değil biraz kilo almayı isterdim, :) 60 falan olsam yeterli boyuma göre olurum tam ama alamıyorum...
çok sık acıkıyorum ama kuş kadar yiyorum....bana tavsiyeniz varmı....çikolatayla tatlıyla olaak iş değil valla öyle olsa ben şimdiye 100 kilo olurdum...
aşırı derecede makarna canavarıyım her gece bi tabak yer yatarım ama kiloda tık yok anam nasıl iştir anlamıyorum...millet su içsek yarıyo demezmi bide :) iyice uyuz oluyom kendime...
bu arada biberon ve ahretliğime bi smilem var,bilmem anlatabildimmi....kuru tahta gibi kaldım aranızda... hıhh
bu arada ahretlik oyumu kullandım sana...gerçekten çok hoş bi sunumdu...resmen tasarım gibi olmuş bayıldım valla...ama en çok pilavı beğendim, ya nasıl çıkardın onu o kadar derin bi şekilde...su bardağı gibi bişeydi sanırım dimi...:) çok orjinal olmuş valla...diğerlerine de baktım şöyle, güzel olanlar var baya iddialı herkes ama sen de baya ön saflardasın...hadi inşallah kazanırsın ahretim...
bu arada somon hiç yememiştim demiştim ya, balıkla aram pek yok...ama senin tarifi görünce ben bile heveslendim...ilk fırsatta somon alıp yapıcam bende...:)
Bende 60 olmak istiyorum ama senden tek farkım boyum 1.63
Benimde dünüm yoğun geçti , eşimin kardeşini istemeye geldiler .Kız tarafı olarak yerimi aldım hemen tabii.
Aman ya , beni bir görecektiniz...Hanım ağa
ay çok güldüm yaa sen ölme emi ahretlik :)
eee anlat biraz yaa nasıldı verdinizmi...
sen naptın peki,,,oğlanın annesine ter döktürmedin inşallah...aman işte oğlun ne iş yapıyor kızımıza bakabilecekmi, evi varmı arabası varmı...esra erol çok izliyorum sanırım
Oldu bitti ya , haftaya nişan bile var ..O kadar hızlıyız yani.
Yok be ahiretlik , ben soru sorar mıyım hiç ?
Hanım ağa gibi oturdum , soru sorarlarsa cevap verdim arada da kilit konular açtım
Aman yaaa , ben nedense sevemiyorum bu tarz ortamları . Ama güzel geçti . En komiğide tabaklar hazırlandı mutfakta heryerde hazır tabaklar , servis edilmeyi bekliyor.O sırada fotoğraf çekme faslı falan oluyor derken , benim canavar bir girmiş mutfağa elinde çatal her tabaktan pasta yiyor
Valla ben heyecandan çatlayacağım şimdi, ne zor şeymiş beklemek arkadaş.
Bu arada gazelim ben de yasaklıyorum öyle balık etli olayım laflarını falan, bak birazdan göreceksin balık yani balina etini.
Auscuğum, hayırlı olsun, biz de 2 sene önce evlendirdik kayınbiraderimi, yani kardeşimi, gerçekten çok severim kendisini. Biz erkek tarafıydık, ama gelinimizi de çok seviyorum, çok kafa.
Klavyenin e tuşunu oğlum az önce bozdu, yazarken sinir oluyorum bir basıyor bir basmıyor.
Auscuğum, aklımdan geçeni yazmışsın, ben eminim hakeden kazanacak o da sen olacaksın. Bak gerçekten, arkadaşım diye demiyorum, en güzel fikir ve sunum seninkisi, zaten gönül şampiyonusun ama yarışmanın da şampiyonu olacaksın eminim...
Bizimkinin şu an yaptığını söyleyeyim. Elinde cep telefonum, digiturku durduruyor, televizyondan resim çekiyor. Eğer denk getiremezse sinirleniyor, hepsi planın bir parçası, yani sayılır diyor. Auscuğum, tanıdık geldi mi replik acaba?
Yahu ben bunları yerim yaaa , ısırırım
Yok biberon ya , biz atlamışız o repliği heralde , hangisiydi o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?