• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aa cidden.. :1: Bende isterim imzalı resim :)

Plazmalar kesin koyuyor o kiloyu bide boyu kısaltıyor :27:
Olsun ama biz seni görmeden sevdik.. :1: Taraftar sloganı gibi oldu buda :1:

Bende niyeyse acayip merak ediyorum :6::6:

Böyle görünce çok sevicekmişim gibi bir his var içimde ama bakalım
:34:

Aynen benimde :)
Birde hükümet gibi falan dedi nedense gözümde sarışın renkli gözlü hoş bir hatun belirdi..
:27: Tabi sürekli gülümseyen :31:

Yok, sarışın değilim aksine bayağı buğday tenli, esmere yakın (ama saçlarım şimdi kahverengimsi) ve renkli olmasa da yeşile çalan gözlerim var. Ama sürekli güldüğüm doğru, hatta eşim heyecanlanıp gülümsemeyi unutma dedi ben de her daim gülümseyen bir suratla yarıştım. Bakalım, inşallah seversiniz beni, ben de sizi görmeden öyle çok sevdim ve alıştım ki, kalp kalbe karşı işte...:16::16:

Bu arada herkese kocaman günaydınlaar, gününüz çok çok güzel geçsin...:8:

Aa cidden.. :1: Bende isterim imzalı resim :)

Plazmalar kesin koyuyor o kiloyu bide boyu kısaltıyor :27:
Olsun ama biz seni görmeden sevdik.. :1: Taraftar sloganı gibi oldu buda :1:

Canım anzerim, plazmalar maalesef benden yana değil dediğin gibi. Bana şu photoshoplu kameralardan lazım, ince uzun gösteren.:9: Boyum kısa değil ama normalde de kilom boyumu kısaltıyor, bakalım ne kadar kısalmışım daha...:52: Ben de sizleri çok sevdim, evde işim biter bitmez buraya koşar oldum hepinizle sohbet etmek çok çok güzel..:16:

Canım anzerim, plazmalar maalesef benden yana değil dediğin gibi. Bana şu photoshoplu kameralardan lazım, ince uzun gösteren.:9: Boyum kısa değil ama normalde de kilom boyumu kısaltıyor, bakalım ne kadar kısalmışım daha...:52: Ben de sizleri çok sevdim, evde işim biter bitmez buraya koşar oldum hepinizle sohbet etmek çok çok güzel..:16:

Yahu bir yerde de benzemeyelim beee canım :52:

Bende fazladan 4-5 kilomu vereceğim derken üzerine 3 daha almışım :32:

Günaydıınnnnn, ben de verdim oyumu. :17:

Günaydın canım , teşekkürleeeer :17:

Yahu bir yerde de benzemeyelim beee canım :52:

Bende fazladan 4-5 kilomu vereceğim derken üzerine 3 daha almışım :32:

Günaydın canım , teşekkürleeeer :17:

Canımsın, yok ama burada ben seni uzak ara geçmişimdir.:)) Bir ara tiroidim vardı, 33 kilo aldım, sonra doğum kiloları da eklendi. Doğum kilolarını verdim de, diğeri daha eski olduğu için yapıştı kaldı.:)) Neyse sağlıklı olalım da gerisi boş. :)

Canımsın, yok ama burada ben seni uzak ara geçmişimdir.:)) Bir ara tiroidim vardı, 33 kilo aldım, sonra doğum kiloları da eklendi. Doğum kilolarını verdim de, diğeri daha eski olduğu için yapıştı kaldı.:)) Neyse sağlıklı olalım da gerisi boş. :)

Bak ben bundan yaklaşık 2 yıl kadar önce 100 kilolardaydım , sonra 62 lere indim . Tamamen diyetisyen kontrolünde , iki yıldır da koruyordum kilomu ama bu aralar biraz daha vereyim derken 5 kilo almışım:52:

Sağlık dersen , maaşallah diyeyim de :ssz: Gidişat iyi değil

Ben de küçükken çok tombiktim, boyum da uzundu sınıftakilerden hep en arka sıraya oturturlardı hiç hoş bir durum değildi :1: Sonra liseye başladığım sene stresten bir zayıfladım bir daha da almadım. :8: Stres kilo vermeye bire bir. :9:

Ben de küçükken çok tombiktim, boyum da uzundu sınıftakilerden hep en arka sıraya oturturlardı hiç hoş bir durum değildi :1: Sonra liseye başladığım sene stresten bir zayıfladım bir daha da almadım. :8: Stres kilo vermeye bire bir. :9:

Hemeeeeeeen kendime yeni bir stres arayışına gireyim o zaman...

Ama sanki ben mutluyken de yerim , mutsuzken de ... :52:

Hemeeeeeeen kendime yeni bir stres arayışına gireyim o zaman...

Ama sanki ben mutluyken de yerim , mutsuzken de ... :52:

Kişiden kişiye değişiyor zaten, bazıları stresliyken kendini yemeğe verirmiş. Bazı kadınlar üzgünken çikolataya saldırıyor ya mesela ben hiç istemem. Üzgünken, stresliyken ağzıma lokma koyamıyorum. Ama normalde de fazla çikolata tatlı yiyen biri değilim ondan da kilo almıyor olabilirim.

Bak ben bundan yaklaşık 2 yıl kadar önce 100 kilolardaydım , sonra 62 lere indim . Tamamen diyetisyen kontrolünde , iki yıldır da koruyordum kilomu ama bu aralar biraz daha vereyim derken 5 kilo almışım:52:

Sağlık dersen , maaşallah diyeyim de :ssz: Gidişat iyi değil

Masallah masallah, ne güzel vermişsin auscuğum. Doğru söylüyorsun sağlıklı olmak için kiloyu da düşürmek şart. Çabuk alınan da çabuk veriliyor. Ben eminim en kısa zamanda verirsin aldıklarını da. Ben de spora falan gidiyorum ama sanırım düzensiz yemekten veremiyorum. Çok yemem aslında, abur cubur da öyle aramam ama öğünlerim düzensiz, bir düzene girsem kimse tutamayacak beni.:1:

Kişiden kişiye değişiyor zaten, bazıları stresliyken kendini yemeğe verirmiş. Bazı kadınlar üzgünken çikolataya saldırıyor ya mesela ben hiç istemem. Üzgünken, stresliyken ağzıma lokma koyamıyorum. Ama normalde de fazla çikolata tatlı yiyen biri değilim ondan da kilo almıyor olabilirim.

Bizde sistem şöyle işliyor.

3 yaşındaki oğlum ;

-Anneeee çikolata yiyelim .

Ben ;
- Yiyelim oğlummmm :56:

Eşim ;(gece saat 2 de)

-Canım çikolatalı tatlı istedi.
- Hemen yapayım hayatım :56:

Masallah masallah, ne güzel vermişsin auscuğum. Doğru söylüyorsun sağlıklı olmak için kiloyu da düşürmek şart. Çabuk alınan da çabuk veriliyor. Ben eminim en kısa zamanda verirsin aldıklarını da. Ben de spora falan gidiyorum ama sanırım düzensiz yemekten veremiyorum. Çok yemem aslında, abur cubur da öyle aramam ama öğünlerim düzensiz, bir düzene girsem kimse tutamayacak beni.:1:

Ben yiyorum yaa , gece gündüz hiç farketmiyor . Oturarak , ayak üstü , geçerken ... Her daim yerim :56:

Ama inan bir başlasam beni de kimse tutamayacak yine .

Ya burada gazelcim , yazdıklarımızı beğenmiş...iki satır yazmadan çıkmış.:20:

Ahiretlik özlettin bu aralar kendini yahu , akşam 17:20 de burada ol , biberonu online çekiştireceğiz :9:

Ben yiyorum yaa , gece gündüz hiç farketmiyor . Oturarak , ayak üstü , geçerken ... Her daim yerim :56:

Ama inan bir başlasam beni de kimse tutamayacak yine .

Ya burada gazelcim , yazdıklarımızı beğenmiş...iki satır yazmadan çıkmış.:20:

Ahiretlik özlettin bu aralar kendini yahu , akşam 17:20 de burada ol , biberonu online çekiştireceğiz :9:

bende tam tersiyim ölmeyecek kadar yiyenlerdenim tatlıda hiç sevmem

Back
X