sorma ahretlik yaa, dün sabahtan akşama kadar çarşılarda pinekledik eşimle..izin günüydü eşimin...oğluma bi kaç bişey aldık, mutfak için eksikler falan...bildiğin donduk soğuktan yani...
birde otoparkta bizim arabanın arkasına bi minibüs koymuş sivri zekalının biri, iki saat sahibi gelmedi, uyuz olduk sinirden, eşim adamla atıştı falan...allahım baya stresliydik anlayacağın...
akşam hava karardı eve gelince, yemek bulaşık derken geceye kadar giremedim...dün baya üzüldüm biberonu kaçırdım diye, ama şükür çıkmamış yoksa çatlardım hasetimden

bugün bende sabırsızlıkla bekliyorum...dedikodu kazanının altını ateşle ahretliğim, beraber kaynatacaz kazanı :) biberonum kolla kendini bacım :) biz geliyoruz...
bu arada ahretlik inan şaka değil biraz kilo almayı isterdim, :) 60 falan olsam yeterli boyuma göre olurum tam ama alamıyorum...

çok sık acıkıyorum ama kuş kadar yiyorum....bana tavsiyeniz varmı....çikolatayla tatlıyla olaak iş değil valla öyle olsa ben şimdiye 100 kilo olurdum...
aşırı derecede makarna canavarıyım her gece bi tabak yer yatarım ama kiloda tık yok anam nasıl iştir anlamıyorum...millet su içsek yarıyo demezmi bide :) iyice uyuz oluyom kendime...
bu arada biberon ve ahretliğime bi smilem var,

bilmem anlatabildimmi....kuru tahta gibi kaldım aranızda... hıhh