• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bende tam tersiyim ölmeyecek kadar yiyenlerdenim tatlıda hiç sevmem

Deme yahuu , ne güzel.

Benim kuzenim öyledir , çok acıktım der ; yediği ile kuş doymaz :1:

Eee ne yedin ki sen şimdi derim , yedim ya işte tamam der .

Bir ben olamadım öyle ...

Auscuğum, bu yarışma işi çok güzel, ben diyorum ki 5 kişi toplayalım, aileler yarışıyora katılalım. Grubun adını da kadınlar kulübü yaparız, eğlenir coşarız, ne dersin? :1::8:

Auscuğum, bu yarışma işi çok güzel, ben diyorum ki 5 kişi toplayalım, aileler yarışıyora katılalım. Grubun adını da kadınlar kulübü yaparız, eğlenir coşarız, ne dersin? :1::8:

Süpermişşş :8:

Benden yana olur valla ama İstanbulda değiliz ki çoğumuz tek sorun o olur :34:

100 kişiye sorduuuuuk , bu grup ortalığı tarumar eder dediler amaaa:52:

Valla denk getirirsek süper olur. Gerçekten tarumar ederiz ortalığı, hem ilginç bir grup oluruz, herkes birbirini netten tanıyor, az önce dışarıda yüzyüze tanıştık ama aile gibiyiz biz çoktan deriz.:16:

ben geldim hatunlar :) ne kaynatıyorsunuz bakayım gazel ablanız olmadan..:9::9::9::9:
laf kilodan açılmış bende bir iki yazayım eksik kalmasın haha :)
ben de yiyip almayanlardanım...çok klişe ama metabolizmam iyi çalışıyormuş yediğimi hemen yakıyormuşum... :)
172 boyum var kilom 53.....:52::52::52::52::52:
azcık balık etli olmak isterdim....biraz kadınsı gösteriyor insanı....böyle hep görenler inanmıyor çocuğum olduğuna....:53::53::53:
50 kiloyla hamile kaldım, 59 kiloyla doğuma gittim...:27::27:
doğumdan hemen sonra tartıya bi çıktım hepsini doğumda iade etmişim. :9::9::9::9:
tekrar 50 kiloya dönüvermişim...zar zor 53 e çıktım senelerdir ne bir gram alıyorum, nede bir gram veriyorum :6::6::6::6::6:
herkes özenerek bakıyor ama ben azcık balık etli olmayı isterdim...üzerime giydiğim şeyler yakışmıyor...çünkü boyum uzun olunca etekler kısa geliyor kazaklar gömlek kolları kısacık oluyor...
çünkü beden küçüldükçe boyları da kısaltıyorlar....ben standartlar dışına çıkıyorum sanırım :9::9::9::9:
çünkü beden düşük, ama boy uzun haliyle bi orantısızlık var demekki :) zaten neyim orantılı ki...:52::52::52::52:
baksanıza ben aö ye kaydodum sistem aklını oynattı beni görünce...:52::52:
bulunduğum her ortamda bir sistem çökmesi yaşanıyor....kökten bi format lazım bana...:52::52::52:

Gazeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :52:

Bir daha hem 53 kilo olup hem '' ayy biraz daha balık etli olsaydımmm '' demeyi yasaklıyorum :20:

Bak bize hükümet gibi biberon onun koalisyonu aus :63:

:119::119::119:

Hem nerelerdesin bakayım ne zamandır ? Akşam biberon çıkıyor , hepimiz dedikodu mekanizmalarımı açıp tv ve pc karşısındayız ona göre
:34:

Gazeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :52:

Bir daha hem 53 kilo olup hem '' ayy biraz daha balık etli olsaydımmm '' demeyi yasaklıyorum :20:

Bak bize hükümet gibi biberon onun koalisyonu aus :63:

:119::119::119:

Hem nerelerdesin bakayım ne zamandır ? Akşam biberon çıkıyor , hepimiz dedikodu mekanizmalarımı açıp tv ve pc karşısındayız ona göre
:34:

sorma ahretlik yaa, dün sabahtan akşama kadar çarşılarda pinekledik eşimle..izin günüydü eşimin...oğluma bi kaç bişey aldık, mutfak için eksikler falan...bildiğin donduk soğuktan yani...
birde otoparkta bizim arabanın arkasına bi minibüs koymuş sivri zekalının biri, iki saat sahibi gelmedi, uyuz olduk sinirden, eşim adamla atıştı falan...allahım baya stresliydik anlayacağın...
akşam hava karardı eve gelince, yemek bulaşık derken geceye kadar giremedim...dün baya üzüldüm biberonu kaçırdım diye, ama şükür çıkmamış yoksa çatlardım hasetimden :9::9::9::9::9:
bugün bende sabırsızlıkla bekliyorum...dedikodu kazanının altını ateşle ahretliğim, beraber kaynatacaz kazanı :) biberonum kolla kendini bacım :) biz geliyoruz...

bu arada ahretlik inan şaka değil biraz kilo almayı isterdim, :) 60 falan olsam yeterli boyuma göre olurum tam ama alamıyorum...:(
çok sık acıkıyorum ama kuş kadar yiyorum....bana tavsiyeniz varmı....çikolatayla tatlıyla olaak iş değil valla öyle olsa ben şimdiye 100 kilo olurdum...
aşırı derecede makarna canavarıyım her gece bi tabak yer yatarım ama kiloda tık yok anam nasıl iştir anlamıyorum...millet su içsek yarıyo demezmi bide :) iyice uyuz oluyom kendime...
bu arada biberon ve ahretliğime bi smilem var, :63: bilmem anlatabildimmi....kuru tahta gibi kaldım aranızda... hıhh :63:

Son düzenleme:
bu arada ahretlik oyumu kullandım sana...gerçekten çok hoş bi sunumdu...resmen tasarım gibi olmuş bayıldım valla...ama en çok pilavı beğendim, ya nasıl çıkardın onu o kadar derin bi şekilde...su bardağı gibi bişeydi sanırım dimi...:) çok orjinal olmuş valla...diğerlerine de baktım şöyle, güzel olanlar var baya iddialı herkes ama sen de baya ön saflardasın...hadi inşallah kazanırsın ahretim...
bu arada somon hiç yememiştim demiştim ya, balıkla aram pek yok...ama senin tarifi görünce ben bile heveslendim...ilk fırsatta somon alıp yapıcam bende...:)

sorma ahretlik yaa, dün sabahtan akşama kadar çarşılarda pinekledik eşimle..izin günüydü eşimin...oğluma bi kaç bişey aldık, mutfak için eksikler falan...bildiğin donduk soğuktan yani...
birde otoparkta bizim arabanın arkasına bi minibüs koymuş sivri zekalının biri, iki saat sahibi gelmedi, uyuz olduk sinirden, eşim adamla atıştı falan...allahım baya stresliydik anlayacağın...
akşam hava karardı eve gelince, yemek bulaşık derken geceye kadar giremedim...dün baya üzüldüm biberonu kaçırdım diye, ama şükür çıkmamış yoksa çatlardım hasetimden :9::9::9::9::9:
bugün bende sabırsızlıkla bekliyorum...dedikodu kazanının altını ateşle ahretliğim, beraber kaynatacaz kazanı :) biberonum kolla kendini bacım :) biz geliyoruz...

bu arada ahretlik inan şaka değil biraz kilo almayı isterdim, :) 60 falan olsam yeterli boyuma göre olurum tam ama alamıyorum...:(
çok sık acıkıyorum ama kuş kadar yiyorum....bana tavsiyeniz varmı....çikolatayla tatlıyla olaak iş değil valla öyle olsa ben şimdiye 100 kilo olurdum...
aşırı derecede makarna canavarıyım her gece bi tabak yer yatarım ama kiloda tık yok anam nasıl iştir anlamıyorum...millet su içsek yarıyo demezmi bide :) iyice uyuz oluyom kendime...
bu arada biberon ve ahretliğime bi smilem var, :63: bilmem anlatabildimmi....kuru tahta gibi kaldım aranızda... hıhh :63:

:24::24::24::24::24:

Bende 60 olmak istiyorum ama senden tek farkım boyum 1.63 :64::62::64:

Benimde dünüm yoğun geçti , eşimin kardeşini istemeye geldiler .Kız tarafı olarak yerimi aldım hemen tabii.

Aman ya , beni bir görecektiniz...Hanım ağa :ssz:

bu arada ahretlik oyumu kullandım sana...gerçekten çok hoş bi sunumdu...resmen tasarım gibi olmuş bayıldım valla...ama en çok pilavı beğendim, ya nasıl çıkardın onu o kadar derin bi şekilde...su bardağı gibi bişeydi sanırım dimi...:) çok orjinal olmuş valla...diğerlerine de baktım şöyle, güzel olanlar var baya iddialı herkes ama sen de baya ön saflardasın...hadi inşallah kazanırsın ahretim...
bu arada somon hiç yememiştim demiştim ya, balıkla aram pek yok...ama senin tarifi görünce ben bile heveslendim...ilk fırsatta somon alıp yapıcam bende...:)

Canım benim sağolasın.

Mutlaka dene , somon zaten tavuk etine benzer.Helede şişte olunca...

Evet canım güzel tarifler ve sunumlar var , bakalım nasip kısmet. Biz keyif almak için katıldık yarışmaya , eşimize dostumuza haber salmadık üye olsunlar oy versinler diye(söylemezsem çatlardım:51:)

:24::24::24::24::24:

Bende 60 olmak istiyorum ama senden tek farkım boyum 1.63 :64::62::64:

Benimde dünüm yoğun geçti , eşimin kardeşini istemeye geldiler .Kız tarafı olarak yerimi aldım hemen tabii.

Aman ya , beni bir görecektiniz...Hanım ağa :ssz:

ay çok güldüm yaa sen ölme emi ahretlik :)
eee anlat biraz yaa nasıldı verdinizmi...:9::9::9:
sen naptın peki,,,oğlanın annesine ter döktürmedin inşallah...aman işte oğlun ne iş yapıyor kızımıza bakabilecekmi, evi varmı arabası varmı...esra erol çok izliyorum sanırım :9::9::9::9:

Valla ben heyecandan çatlayacağım şimdi, ne zor şeymiş beklemek arkadaş.:1:

Bu arada gazelim ben de yasaklıyorum öyle balık etli olayım laflarını falan, bak birazdan göreceksin balık yani balina etini.:52:

Auscuğum, hayırlı olsun, biz de 2 sene önce evlendirdik kayınbiraderimi, yani kardeşimi, gerçekten çok severim kendisini. Biz erkek tarafıydık, ama gelinimizi de çok seviyorum, çok kafa.:34:

Klavyenin e tuşunu oğlum az önce bozdu, yazarken sinir oluyorum bir basıyor bir basmıyor.

Auscuğum, aklımdan geçeni yazmışsın, ben eminim hakeden kazanacak o da sen olacaksın. Bak gerçekten, arkadaşım diye demiyorum, en güzel fikir ve sunum seninkisi, zaten gönül şampiyonusun ama yarışmanın da şampiyonu olacaksın eminim...:16:

ay çok güldüm yaa sen ölme emi ahretlik :)
eee anlat biraz yaa nasıldı verdinizmi...:9::9::9:
sen naptın peki,,,oğlanın annesine ter döktürmedin inşallah...aman işte oğlun ne iş yapıyor kızımıza bakabilecekmi, evi varmı arabası varmı...esra erol çok izliyorum sanırım :9::9::9::9:

Oldu bitti ya , haftaya nişan bile var ..O kadar hızlıyız yani.

Yok be ahiretlik , ben soru sorar mıyım hiç ?

Hanım ağa gibi oturdum , soru sorarlarsa cevap verdim arada da kilit konular açtım :ssz:

Aman yaaa , ben nedense sevemiyorum bu tarz ortamları . Ama güzel geçti . En komiğide tabaklar hazırlandı mutfakta heryerde hazır tabaklar , servis edilmeyi bekliyor.O sırada fotoğraf çekme faslı falan oluyor derken , benim canavar bir girmiş mutfağa elinde çatal her tabaktan pasta yiyor :52::52::52:

Oldu bitti ya , haftaya nişan bile var ..O kadar hızlıyız yani.

Yok be ahiretlik , ben soru sorar mıyım hiç ?

Hanım ağa gibi oturdum , soru sorarlarsa cevap verdim arada da kilit konular açtım :ssz:

Aman yaaa , ben nedense sevemiyorum bu tarz ortamları . Ama güzel geçti . En komiğide tabaklar hazırlandı mutfakta heryerde hazır tabaklar , servis edilmeyi bekliyor.O sırada fotoğraf çekme faslı falan oluyor derken , benim canavar bir girmiş mutfağa elinde çatal her tabaktan pasta yiyor :52::52::52:

:60::60::60::60: İlahi canım yaaa, çok güldüm. O canavarın tatlılığından bulaşmış her tabağa, daha ne isterler ki...

Valla ben heyecandan çatlayacağım şimdi, ne zor şeymiş beklemek arkadaş.:1:

Bu arada gazelim ben de yasaklıyorum öyle balık etli olayım laflarını falan, bak birazdan göreceksin balık yani balina etini.:52:

Auscuğum, hayırlı olsun, biz de 2 sene önce evlendirdik kayınbiraderimi, yani kardeşimi, gerçekten çok severim kendisini. Biz erkek tarafıydık, ama gelinimizi de çok seviyorum, çok kafa.:34:

Klavyenin e tuşunu oğlum az önce bozdu, yazarken sinir oluyorum bir basıyor bir basmıyor.

Auscuğum, aklımdan geçeni yazmışsın, ben eminim hakeden kazanacak o da sen olacaksın. Bak gerçekten, arkadaşım diye demiyorum, en güzel fikir ve sunum seninkisi, zaten gönül şampiyonusun ama yarışmanın da şampiyonu olacaksın eminim...:16:

Ben onun tuş bozan parmaklarını ısırırım ama yaaaa :55::55::55:

Bizimde bundan önceki pc de n-m tuşları yoktu , aylar sonra tv. ünitesinin kablo girişi yuvarlak delik gibi bir şey var kayıp tavla zarıyla beraber orada buldum :52:

Sağol canım arkadaşım , sizin gönlünüzün şampiyonu olduysam kim tutar beniii :29:

Bizimkinin şu an yaptığını söyleyeyim. Elinde cep telefonum, digiturku durduruyor, televizyondan resim çekiyor. Eğer denk getiremezse sinirleniyor, hepsi planın bir parçası, yani sayılır diyor. Auscuğum, tanıdık geldi mi replik acaba? :52::52:

Bizimkinin şu an yaptığını söyleyeyim. Elinde cep telefonum, digiturku durduruyor, televizyondan resim çekiyor. Eğer denk getiremezse sinirleniyor, hepsi planın bir parçası, yani sayılır diyor. Auscuğum, tanıdık geldi mi replik acaba? :52::52:

Yahu ben bunları yerim yaaa , ısırırım :16:

Yok biberon ya , biz atlamışız o repliği heralde , hangisiydi o ?

İşte özel ajan osoooo eşsiz peluş ayııı :)))

Onu kaçırmışız biz canım yaa ,yakında keşfederiz ama.:34:

Gazel sen nasıl kilo alırım mı demiştim gülüm ?

Bak bugün koca bir tabak götürdüm , bol tereyağlı , cevizli , üzümlü helva :52:

$20130220_204436.webp

Back
X