• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Keyif meyif kalmadı yemin ediyorum . Melonun gitmesine üzüldüm ben . Öfkem bu yüzden !

Benden alıntı yapıp sitem etmşişsin..Konu kapatıldığı için cevap veremedim...Cevapsız kalma dedim...

Ben miyim dolduruluşa gelen acaba ? Kimin dolduruluşuna gelmişim ? Tamamen yanlış hedef seçmiçsin....Benim açtığım konuya gelip sataşan Melodi olmuş..Ama ben okuyamadan kaldırılmış...Ben kimseye Melodiyi kötülemedim,kimseye de Melodi için şöyle kötür böyle kötüdür demedim...Konularına gidip sabote edeyim diye uğraşmadım...Kendime yandaş toplamadım...Herkes kendi hür iradesiyle davranıyor ve mesaj yazıyor şu an....Melodiyi banlayın mı dedim ??? Bu dediklerinin vebalinden nasıl kalkacaksın bilmiyorum artık....Alıştık artık asılsız iftiralara ,suçlamalara da..Vicdanlar nasıl olacak onu bir siz bir Allah bilir...Şahsen benim vicdanım rahat...........Ama bu ayıp size yeter.....Başka da beni dillendirmeseniz sevinirim............

Keyif meyif kalmadı yemin ediyorum . Melonun gitmesine üzüldüm ben . Öfkem bu yüzden !

İnan ben de çok üzüldüm .
Gerçekten huzur kalmadı .İlk önce Arkangel ile başladı ,sonra bazıları birbirinden şüphelendi ,aftera itfira attılar ve en sonda bu yaşananlar .Başka atladığım birşey var mı :50:

Son düzenleme:
Merak etmeyin, Melo oldukça iyi.
Hepimizin desteğiyle daha da iyi olacaktır.
En güzel yorumların sahibi Melo, hakkını savunduğu için ceza yediğinde üzülecek biri değil.
Eğer susmak mecburiyetinde 'başıma bir şey gelir' korkusuyla kalsaydı, o zaman işte çok üzülürdü...

Benden alıntı yapıp sitem etmşişsin..Konu kapatıldığı için cevap veremedim...Cevapsız kalma dedim...

Ben miyim dolduruluşa gelen acaba ? Kimin dolduruluşuna gelmişim ? Tamamen yanlış hedef seçmiçsin....Benim açtığım konuya gelip sataşan Melodi olmuş..Ama ben okuyamadan kaldırılmış...Ben kimseye Melodiyi kötülemedim,kimseye de Melodi için şöyle kötür böyle kötüdür demedim...Konularına gidip sabote edeyim diye uğraşmadım...Kendime yandaş toplamadım...Herkes kendi hür iradesiyle davranıyor ve mesaj yazıyor şu an....Melodiyi banlayın mı dedim ??? Bu dediklerinin vebalinden nasıl kalkacaksın bilmiyorum artık....Alıştık artık asılsız iftiralara ,suçlamalara da..Vicdanlar nasıl olacak onu bir siz bir Allah bilir...Şahsen benim vicdanım rahat...........Ama bu ayıp size yeter.....Başka da beni dillendirmeseniz sevinirim............

Sana senin yüzünden banlandı diyen oldu mu ? Olmadı ..

Ama sen resmen meloyu karalama kampanyası düzenlemişsin gibi hareket ediyorsun ..

Sen bu insanlarla can ciğerken aus olsun melo olsun veya bir başkası ..

Düşman kesilecek insanlar değildiniz . Sizi bu duruma getiren ne oldu Allah aşkına ..

Burada narmikciğim diye hitap ederlerken bir yanda ne oldu ? Hesap sormuyorum cevap vermek zorunda da değilsin .

Bu durumun buraya gelmesini isteyen insanlar şahıslar var elbet .Amaçlarına ulaştılar .

Merak etme benimde vicdanım rahat . Ben kimin ne olduğunu görüyorum .Kör olmak için bahane üretmeye gerek yok .Üretmedimde üretmem de ..

Olmayan birinin arkasından şuan gelip konuşuyorsun.
Orada yazdığınız her şeye ben gelip cevap vermeye kalksam ohoo...
Ama şuan yaptığın tamamen provakedir.
Tekrar söylemeyeceğim, eğer devam edeceksiniz sonumuz UI olsa da , (malum çeteyiz sonuçta:)!) sana cevap vermeye devam edeceğiz...

Gerçekten huzur kalmadı .İlk önce Arkangel ile başladı ,sonra bazıları birbirinden şüphelendi ,aftera itfira attılar ve en sonda bu yaşananlar .Başka atladığım birşey var mı :50:

After de kendisine iftira atanların kim olduğunu merak ediyordu...Yürekleri varsa açıklasınlar kim olduklarını..........

Benimle uğraşıp bana iftira atacaklarına........

Gerçekten huzur kalmadı .İlk önce Arkangel ile başladı ,sonra bazıları birbirinden şüphelendi ,aftera itfira attılar ve en sonda bu yaşananlar .Başka atladığım birşey var mı :50:[/QUOTE ]

Arkangel konusunu belgeleyip ben verdim ausa..

Erkek üye durumuyla ilgili konuyu ilk öğrenen ve bunu ausla paylaşan benim ..

Ama böyle bir durumu burada açıkça topiclere sunarak değilde özelden halletmeyi tercih ettim ..

Yaygaraya vermeye çok meraklı olduk .

O olay yüzünden ben güzelim topiğe girememiştim ,benim üstüme kalmıştı .Ama aftera ozel msj ile kim olduğunu yönetim bildirmiş .
Benim alnım ak .Bu pis iftirayı atanlar utansınlar .

Gerçekten huzur kalmadı .İlk önce Arkangel ile başladı ,sonra bazıları birbirinden şüphelendi ,aftera itfira attılar ve en sonda bu yaşananlar .Başka atladığım birşey var mı :50:[/QUOTE ]

Arkangel konusunu belgeleyip ben verdim ausa..

Erkek üye durumuyla ilgili konuyu ilk öğrenen ve bunu ausla paylaşan benim ..

Ama böyle bir durumu burada açıkça topiclere sunarak değilde özelden halletmeyi tercih ettim ..

Yaygaraya vermeye çok meraklı olduk .

Deyatını bilemiyorum .
Ama iyi ki bildirmişsin zaten .

Deyatını bilemiyorum .
Ama iyi ki bildirmişsin zaten .

woodalchın msnde itiraf etmesiyle ve forumdaki özel mesajlardada bunu dile getirmesiyle bir şüphe oluştu ..

Konuyu öğrenir öğrenmez belgeledim . Hala da durur..

woodalc'ı erkek üye olarak bilmiyordum isminin **** olduğunu söylemişti ama anlamıştım bir durumun olduğunu ..

Aus 'un elindede var belgeler.

Abla dedim ark'ın hakkında böyle bir iddia var . İlk önce sana gelmeye tercih ettim . Çünkü ben hop diye ark erkekmiş deseydim olmazdı .
özelden attım tüm belgelri tüm kayıtları vs..

Oda okumasıyla ihbar etmesi bir oldu

Durumda açıklığa kavuştu zaten .

Yani bazı şeyler özelde kalmak zorunda. Özel özelde kalsın .

Son düzenleyen: Moderatör:
En mantıklı ve doğru olanı yapmışsın .
O olay iyi ki açıklığa kavuştu .Hepimizi salak yerine koymuştu :20:

Son düzenleme:
Merak etmeyin, Melo oldukça iyi.
Hepimizin desteğiyle daha da iyi olacaktır.
En güzel yorumların sahibi Melo, hakkını savunduğu için ceza yediğinde üzülecek biri değil.
Eğer susmak mecburiyetinde 'başıma bir şey gelir' korkusuyla kalsaydı, o zaman işte çok üzülürdü...

Arkadaslar Melodi kendimi istedi ayrilmayi??Keske gitmeseydi.Kalemini cok sevdigim,yorumlarini cok mantikli buldugum bir uyeydi.Her ne kadar muhabbetimiz olmasada ozlenecek.

Ebusta gitti sırayla ban yiyoruz

Detaylı bir incelememi yapılıyor ikinci üyelik miş ..

İkinci üyeliğim yok canım
Şöyleki bir kere özel bir durum için üyelik açmıştım, mesajla yönetime bildirmiştim hatta bakın bu benim reel üyeliğim ama bunu şu sebepten açtım konuyu açıp derdimi anlatıp kapattıracağım bir sorun olurmu? diye yazdım cevap beklerken özel durum geçti. Sonrasında bir daha girmedim hiç bişi yapmadım onu ikinci üyelik diye düşünüp hemen damgalamışlar.
Neyseki açıklığa kavuştu:ssz:.

Arkadaslar Melodi kendimi istedi ayrilmayi??Keske gitmeseydi.Kalemini cok sevdigim,yorumlarini cok mantikli buldugum bir uyeydi.Her ne kadar muhabbetimiz olmasada ozlenecek.

Hayır, kendi istemedi.
Özel hayatıyla alakalı şeyler açığa çıktığında, herkesin olacağı gibi soğukkanlılığını koruyamadı o kadar.
Yineliyorum, emeği geçen herkese, Allah bin katını nasip etsin.:)
Kimsenin hakkı kimsede, hiçbir gözyaşı da cezasız kalmayacaktır...

Ben de Melodinin numarası var ama bu saatte rahatsız etmeyim diyorum :50: toptan gitmemiştir ya :25:

Şöyleki bir kere özel bir durum için üyelik açmıştım, mesajla yönetime bildirmiştim hatta bakın bu benim reel üyeliğim ama bunu şu sebepten açtım konuyu açıp derdimi anlatıp kapattıracağım bir sorun olurmu? diye yazdım cevap beklerken özel durum geçti. Sonrasında bir daha girmedim hiç bişi yapmadım onu ikinci üyelik diye düşünüp hemen damgalamışlar.

Ödümüzü patlattın.
Gel buraya:54:

Şaka mı bu dedik zaten :29::29:
Ohhhhhh:32: hoşgeldin tekrardan güzelim .:56:

Back
X