• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ausencia...gider ve yatar..

Sabah yedide kalkıp eşini sınava gönderir....

Ne 7'de mi ?:52::52::52:

okudum okudum bir yere varamadım, şimdi kim gitti kim geldi ne oldu ne bitti,
yalnız başlıklarda oyun bizansta yok, maşallah kim neler karıştırıyor...
insanoğlu ne hırslı bir varlık, eğer bu hırsı azıcık içini temiz tutmak için kullansaydı dünya tertemiz olurdu...

okudum okudum bir yere varamadım, şimdi kim gitti kim geldi ne oldu ne bitti,
yalnız başlıklarda oyun bizansta yok, maşallah kim neler karıştırıyor...
insanoğlu ne hırslı bir varlık, eğer bu hırsı azıcık içini temiz tutmak için kullansaydı dünya tertemiz olurdu...

Karyacım ; giden gelenden kastın ceza alan arkadaşlarsa o başka bir konuda konu dışı yazmaktan oldu ve buradan Melodi de ceza aldı.

Diğer bizans oyunlarına gelince onlar yarışma ile ilgiliydi , geçti gitti.

Ahhh...gelelim insanoğlunun hırslarına.Ya da boşver hiç gelmeyelim güzelim......

Karyacım ; giden gelenden kastın ceza alan arkadaşlarsa o başka bir konuda konu dışı yazmaktan oldu ve buradan Melodi de ceza aldı.

Diğer bizans oyunlarına gelince onlar yarışma ile ilgiliydi , geçti gitti.

Ahhh...gelelim insanoğlunun hırslarına.Ya da boşver hiç gelmeyelim güzelim......

ben de ceza almıştım konu dışı mesaj ile ilgili, olabilir melo geri gelecektir, sitenin kuralı deyip geçiyorum.
yarışmaya gelince, aman yarabbi nasıl bir kaos ortamı olmuş da doğal felaketleri aratır olmuş, maşallahhh..
hırsa gelince bir duruma taktım, karşımdakinin ukala tavrı çırpındıkça bataklığa saplanan çaresiz kuş misaliydi, yaşı, konumu, parası ne yazık ki imsan olmasına yetmemiş, ayıp olmuş yaşam tecrübesine hiç bir şey almamış hayattan, tek becerebildiği platinum kredi kartını çıkarmak..
yazık oldu vaktime..

ben de ceza almıştım konu dışı mesaj ile ilgili, olabilir melo geri gelecektir, sitenin kuralı deyip geçiyorum.
yarışmaya gelince, aman yarabbi nasıl bir kaos ortamı olmuş da doğal felaketleri aratır olmuş, maşallahhh..
hırsa gelince bir duruma taktım, karşımdakinin ukala tavrı çırpındıkça bataklığa saplanan çaresiz kuş misaliydi, yaşı, konumu, parası ne yazık ki imsan olmasına yetmemiş, ayıp olmuş yaşam tecrübesine hiç bir şey almamış hayattan, tek becerebildiği platinum kredi kartını çıkarmak..
yazık oldu vaktime..

Galiba senin bahsettiklerini ben bilmiyorum karyacım ; ya da anlamadım:26:

Galiba senin bahsettiklerini ben bilmiyorum karyacım ; ya da anlamadım:26:

tatlım saçmalıyorum işte akşam akşam, monolog halinde say beni ,canım sıkıldı, gerginim azıcık ama sıkıntı yok bi miller paklar mis gibi olurum : ))
bu arada neden burası bu kadar sessiz??

Ohhhhh beee ; en az senin kadar sevindim bende.

hareketli-havai-fisek-resimlerii-1.gif

Ben de genel aftan faydalandım:ssz:

Avatar yap bir de kendine kuzu...

----------------------------------------------------------------------

Mune nerede?
Biriniz muneyi çağırsın, kendisine söyleyeceklerim var:19:

Melom hoşgeldin ne güzel yeni yıla sevdiklerinle gireceksin darısı başıma.. =)

Back
X