- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnn
Keyifli pazarlar herkese...
Merhaba herkese keyifli akşamlar,naber abla ? Aus Bey'in sınavı iyi geçmiş sevindim =)
Evet güzelim ; 4 ayrı sınavı vardı bugün , hepsi iyi geçmiş...
Sen nasılsın bakalım?
Küçük bir gribal enfeksiyon geçiriyorum birde bunun yanında sinir gergin bekleyişler vs derken bugunüde akşam ettik. Çok sevindim :)
Geçmiş olsun ; ada çayı iç.
Bu avatarda çok yakışıyor sana![]()
okudum okudum bir yere varamadım, şimdi kim gitti kim geldi ne oldu ne bitti,
yalnız başlıklarda oyun bizansta yok, maşallah kim neler karıştırıyor...
insanoğlu ne hırslı bir varlık, eğer bu hırsı azıcık içini temiz tutmak için kullansaydı dünya tertemiz olurdu...
Karyacım ; giden gelenden kastın ceza alan arkadaşlarsa o başka bir konuda konu dışı yazmaktan oldu ve buradan Melodi de ceza aldı.
Diğer bizans oyunlarına gelince onlar yarışma ile ilgiliydi , geçti gitti.
Ahhh...gelelim insanoğlunun hırslarına.Ya da boşver hiç gelmeyelim güzelim......
ben de ceza almıştım konu dışı mesaj ile ilgili, olabilir melo geri gelecektir, sitenin kuralı deyip geçiyorum.
yarışmaya gelince, aman yarabbi nasıl bir kaos ortamı olmuş da doğal felaketleri aratır olmuş, maşallahhh..
hırsa gelince bir duruma taktım, karşımdakinin ukala tavrı çırpındıkça bataklığa saplanan çaresiz kuş misaliydi, yaşı, konumu, parası ne yazık ki imsan olmasına yetmemiş, ayıp olmuş yaşam tecrübesine hiç bir şey almamış hayattan, tek becerebildiği platinum kredi kartını çıkarmak..
yazık oldu vaktime..
Galiba senin bahsettiklerini ben bilmiyorum karyacım ; ya da anlamadım:26:
Pano oldum ben.![]()
Pano oldum ben.![]()
Ben de genel aftan faydalandım
Avatar yap bir de kendine kuzu...
----------------------------------------------------------------------
Mune nerede?
Biriniz muneyi çağırsın, kendisine söyleyeceklerim var![]()
Pano oldum ben.![]()
Pano mu tlfk mı kimdir yahu bu yeni nicke bürünen arkadaş..![]()