Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar çok değişik bi giriş olacak ama kim niye banlanıyo noluyo bizim de başımız yanıyo mu bi açıklama alabilirmiyim mümkünse
Konu dışı, konu dışıdır, nerdeyse herkes bildirilmiş, işin tuhafı özellikle konu dışıdan banlananların çoğuda başka topiklerdeki konu dışıları bildirmiş...
Sitede bir dolu banlanma nedeni var arkadaş ; konu dışı yazmazsan , polemiklere girmez ya da zemin hazırlamazsan , içerik silmezsen , hakaret etmezsen ceza almadan gül gibi yaşar gidersin sitede.
Ama insanın kendi olayın içindeyken gözü dönüyor be mune ; dışarıdan bakan göz her zaman daha objektifdir
Bak şimdi nasıl ukalaca yazayacağım, olayın içinde olsada objektif kalana da Mune deniyor![]()
Mune inci kii nicki haberi olmadan değiştirilen bir üye kişilik kaç kişidir vardır ki kk da haberi olmadan nicki değiştirilecek sevgiyi kazansın yöneticilerden ( tarife bak =))
İnciler banlanmamalıı![]()
Mune inci kii nicki haberi olmadan değiştirilen bir üye kişilik kaç kişidir vardır ki kk da haberi olmadan nicki değiştirilecek sevgiyi kazansın yöneticilerden ( tarife bak =))
İnciler banlanmamalıı![]()
kızlar hazır herkes buradayken bişey daha sormak istiyorum :) nickler neden dğişti cidden?
canım o dedıgın bana özel
su an bile değişebilir akıbetim belli degıl benim
ama sana gelınce nickini degıstırmek ıstıyorsan muneye ya da kazene mesaj at
1 kerelıgıne degısebılıyorlar
Kızlar ayağınızı sağlam basın, sitede daha verimli olayım diye eşim meyve soyup yediriyor, bol bol c vitamini alıyorum, beni burda meşgul edip kurtulamazsınız, inci bildirimlerine geldim
Ausencia,
bak gördün mü topikte kurallara uyarak yazarsan, üslubun olması gerektiği gibiyse gördüğün gibi salına salına gezersin![]()
senin niye değişti ki canım :/
ya amma uzak kalmışım saf gibi hissettim valla
ben uzaklaştırma yedim sonra da nickinizi değiştirin tarzında bi mesaj geldi yol gösterme amaçlı mıydı yoksa bilmiyorum ama su başlığa girin sunu yapın falan yazıyordu bende emir cümlesi gibi okuyup 3 yeni nick atılması isteği doğrultusunda attım ve sansıma bu oldu
cok sever onlar beni zatenlazın aklı gece çalısmaz derler kafam bi milyon benim susmayı tercih ediyorum yardımların için teşekkür ediyorum canım sn. mune gör bunları bak kadın yeni üyelere yol gösteriyor banlama :) neyse iyi geceler bayanlar :)
Kızlar ayağınızı sağlam basın, sitede daha verimli olayım diye eşim meyve soyup yediriyor, bol bol c vitamini alıyorum, beni burda meşgul edip kurtulamazsınız, inci bildirimlerine geldim
Ausencia,
bak gördün mü topikte kurallara uyarak yazarsan, üslubun olması gerektiği gibiyse gördüğün gibi salına salına gezersin![]()