• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Utandım...:17:
Teşekkür ederim.
Melo ve Aus tacınıza, bu yeni üye adımla adayım.
Seneyeki sonuçlar için arkanızı iyi kollayın.:52::52::52:

Yeni adıma karar vermemde ve kavuşmamda emeği geçenlere bolca teşekkürler...:54::54::54::54:

Artık Tefo değil Pano:21::21::21:

Teşekkür ederim.

Yeni adıma karar vermemde ve kavuşmamda emeği geçenlere bolca teşekkürler...:54::54::54::54:

Anla mı nedir tefosun sen tefoooooo:ssz:

Teşekkür ederim.

Yirim seni panooo:17:

İnşallah, i çok b-ktan geçecek bu yeni yılım benim =) Bugun sana güzelsin diyen oldu mu abla olmadıysa sıra bende..:12:

Yahu işte bak, hayran dediğin böyle olacak arkadaş:12:
Olmamıştı tatlım, bu hatunlar dürtmeden söylemiyor, her gün ben hatırlatırorum, en ne anladım ben bu işten:31:
Her sabah kırmızı halı döşenecek buraya diyorum dinleyen yok:31:

Yirim seni panooo:17:

Yahu işte bak, hayran dediğin böyle olacak arkadaş:12:
Olmamıştı tatlım, bu hatunlar dürtmeden söylemiyor, her gün ben hatırlatırorum, en ne anladım ben bu işten:31:
Her sabah kırmızı halı döşenecek buraya diyorum dinleyen yok:31:

Şu forumun üyelik kısımlarında açabileceğimiz gruplar olsaydı keşke..

Yada ben hemen hiç bir başlığa uymayan konu altına açacağım bir topic

Melodi Fun Clup diye..

Beyaz Show 'a fala çıktığında ön sırada aus ben repo tefo afo narmik vs herkes oturacak bir kişi hariç oh oh
:27:

Şu forumun üyelik kısımlarında açabileceğimiz gruplar olsaydı keşke..

Yada ben hemen hiç bir başlığa uymayan konu altına açacağım bir topic

Melodi Fun Clup diye..

Beyaz Show 'a fala çıktığında ön sırada aus ben repo tefo afo narmik vs herkes oturacak bir kişi hariç oh oh
:27:

Hay aklınla bin yaşa, yapın şu organizasyonu, şu seçmen kitlemi de toplayın...Veeee "şöhret ateşten gömlek melo" halkın karşısında:ssz:
O 1 kişi de gelsin kız günahtır, mahrum etmeyeyim şu güzelliğimden:ssz:

pano adamın dibisin :ssz:

Hem de nasıl:ssz:

Hay aklınla bin yaşa, yapın şu organizasyonu, şu seçmen kitlemi de toplayın...Veeee "şöhret ateşten gömlek melo" halkın karşısında:ssz:
O 1 kişi de gelsin kız günahtır, mahrum etmeyeyim şu güzelliğimden:ssz:

Hem de nasıl:ssz:

Hop ne oluyoruz öyle senin güzelliğini milyonlara göstermek falan da ne oluyor ? Ben şaka yapmıştım. Ben sevdiğimi paylaşamam öyle yok o kitleyle yok bu kitleyle sen buraya özelsin ve güzelsin!:17:

Baba beni okula gönder avatarından anlamalıydım beğenilere bakınca.. Hayırlı olsun Tefo :ssz:

Teşekkür ederim.:17:
Baba beni okuldan al diye düzeltmeye cesaretim olsa keşke.:52:
Anla mı nedir tefosun sen tefoooooo:ssz:

Bir gözetim modelinin adı.
Uzunca yıllar aklımda kalmıştır niyeyse.
Röntgenci olacağım ben kesin.:52::52:

pano adamın dibisin :ssz:

Hatunun hasısın.:7:

Ausencia gider...

Herkes gidip yatsın derhal...

Melooo ; vukuat olursa ıslık çal:52:

Teşekkür ederim.:17:
Baba beni okuldan al diye düzeltmeye cesaretim olsa keşke.:52:

Bir gözetim modelinin adı.
Uzunca yıllar aklımda kalmıştır niyeyse.
Röntgenci olacağım ben kesin.:52::52:

Hatunun hasısın.:7:

Röntegenci olmak istiyorsan doğru afoya git o iyi bilir bu işleri ahuahauau :27::27:

Hop ne oluyoruz öyle senin güzelliğini milyonlara göstermek falan da ne oluyor ? Ben şaka yapmıştım. Ben sevdiğimi paylaşamam öyle yok o kitleyle yok bu kitleyle sen buraya özelsin ve güzelsin!:17:

Ama urandım:17:

Ausencia gider...

Herkes gidip yatsın derhal...

Melooo ; vukuat olursa ıslık çal:52:

Hemen, ıslık çalmakta üstüme yok:ssz:

İyi geceler kuzum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için yılbaşının bir manası yoktur uzunca zamandır...
31 Aralık ile 1 Ocak arasında değişen hiçbirşey olmadığı gibi , senelerin bu kadar hızla tükenmesinin kutlanmasına da anlam veremem.

Ama şunu hissederim hep ; umut ve hayaller için , güzel dilekler dilemek ve yeni bir başlangıç için moral olur insana sanki.

2013...

Yalansız riyasız , takiyesiz geçsin ; herkes biraz daha güzel bakmanın güzellik getirdiğini görebilsin , herkes biraz daha anlayışın kendisini ezmeyeceğini bilsin , onurlu olmanın kibirli olmakla eş görüldüğü zihniyetlerden sıyrılsın , huzurlu olmanın yolunun huzur vermekten geçtiğini farkedebilsin , sağlık denen şeyin kaybedilmeden değerini bilsin , sevdiğinin gözünün içine baksın ve onu neden bu kadar sevdiğinin cevabını düşünmeden verebileceği aşklar yaşasın....İsyan çıkarmanın kolay , fikir üretmenin ve ürettiği fikri hayata geçirtmenin daha zor ama doğru olduğunu kavrayabilsin...
Dünyanın çivisi çıktı diyorlar , bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete diyorlar...Dünya durduğu yerde duruyor da bize neler oluyor diye sorgulamayı görebildiğimiz bir yıl olsun.

Kullandığımız takvime göre yeni bir yıl başlıyormuş....Yeni bir yılın sabahına değil de ; yeni bir ben'in sabahına uyanalım bu sene....

Son düzenleme:
$YLBA%2~1.webpEki Görüntüle 592288 :16::16::16::16:

Back
X