• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

sersumu senın ıcın yazmadım ben
onun da ceza almasını istiyorum cunku sevıyesız dedı bıze ve daha bır sürü sey
Üzerime alınmadım...Gerçekten tanımıyorum bu üyeyi..O yüzden sordum..Melo bir sürü link yazmıştı o konuya ama bakmadım bile nedir diye... Bu enler konusundaki genel fikrim hırslı insanlar var derken..Kişiselleştirmedim yani şu şu hırslı diye.....
madalyamı takacaklar

yoksa kırmızı kurdalemi

Bilmiyorum artık..Ödül varmıymış ,kaç senedir yapılıyor ama hiç takip etmemişim ..........:44:

Üzerime alınmadım...Gerçekten tanımıyorum bu üyeyi..O yüzden sordum..Melo bir sürü link yazmıştı o konuya ama bakmadım bile nedir diye... Bu enler konusundaki genel fikrim hırslı insanlar var derken..Kişiselleştirmedim yani şu şu hırslı diye.....

Bilmiyorum artık..Ödül varmıymış ,kaç senedir yapılıyor ama hiç takip etmemişim ..........:44:

tamam
melonun attıgı linkler onun 2 3 4 5......uyelıklerı (yani oyle tahmın edıyoruz)
cunku ayan beyan ortada oy için oldugu

Bazıları çok kişi oluyor sana sadece ben yazdım. Dalga geçmedim seninle geçseydim daha farklı yazardım. muneyi görünce itiraf konusunda yazdığını bile hiçe sayıp şahsi meselem yok dedin.

Açıklayacak birşey yok açıklama beklediğimde yok aranızdaki konuda ilgilendirmez beni, senin muneyi görünce yaptığın dönüşedir yazım.

Bende fazla yazmıyım..

Dönüş yapmadım...O kişi ile şahsi sorunum yoktu...Muneye yaptım açıklamasını..Belki şahsi sorunum üye ile değildi..Bu fotolar sahte dediğimiz halde buna inanmayan bazı üyelere kızmıştım..Olamaz mı ? O yüzden aleni yazdım belki...Neyse ben de yazmayayım...

tamam
melonun attıgı linkler onun 2 3 4 5......uyelıklerı (yani oyle tahmın edıyoruz)
cunku ayan beyan ortada oy için oldugu

Hımmmm 0 mesajlı ve yeni alınmış üyeliklerse olabilir tabi.....Orada da yazmıştım hırsta son nokta diye..........Melo üyelikleri araştırdığı için değil,sırf oy sayısı artsın diye üyelikler alan,aldıranlar için hırslı dedim...İlla açıklama yapmam lazım,yanlış anlaşılmaya çok müsait bu sanal ortam...:1:

Kıyım gecesi bu gece nihahahahahaha :52::52::52::52::52:

Of sus sus kız....Öyle bir havaya girdim ki her an ceza yicem diye bekliyorum ben de ....:5:

Ben kimseyi kiblemedim o konuda valla...Ceza alınca sen kibledinde ondan gittim diyenler oluyor yaa....:50:

ÜüÜüüüüüüffffffff :50: Bari çıkayım da yatayım...Yarın misafir olarak bakarım üyeliğime gri oldu mu olmadı mı diye.....:18:

İyi geceler............

Of sus sus kız....Öyle bir havaya girdim ki her an ceza yicem diye bekliyorum ben de ....:5:

Ben kimseyi kiblemedim o konuda valla...Ceza alınca sen kibledinde ondan gittim diyenler oluyor yaa....:50:

ÜüÜüüüüüüffffffff :50: Bari çıkayım da yatayım...Yarın misafir olarak bakarım üyeliğime gri oldu mu olmadı mı diye.....:18:

İyi geceler............

Ben çamaşır asmaya çıkmıştım valla yırrtım paçayı :)))

İyi geceleeerrr

inci,
hala kötü içeriklere bakıyorum, az evvel yolladıklarınsa git topiğe bak.

inci,
hala kötü içeriklere bakıyorum, az evvel yolladıklarınsa git topiğe bak.
onları biliyorum ondan öncekılerı dedım de
devam edıyorsa beklıyorum
ben de gıdebılırım tabi her an belki :52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilemem kim gider kim kalır:ssz:

Malum konuda 3 mesaj yazdım ve hala buradayım ; yok yok kararım katidir , 0 ceza puanı ile yola devam edeceğim.....

Ama mune melodi ne demiş ki yahu ; o zaten mukla nın klasik sözü.

ya kızlar çok değişik bi giriş olacak ama kim niye banlanıyo noluyo bizim de başımız yanıyo mu bi açıklama alabilirmiyim mümkünse

Konu dışı, konu dışıdır, nerdeyse herkes bildirilmiş, işin tuhafı özellikle konu dışıdan banlananların çoğuda başka topiklerdeki konu dışıları bildirmiş...

Konu dışı, konu dışıdır, nerdeyse herkes bildirilmiş, işin tuhafı özellikle konu dışıdan banlananların çoğuda başka topiklerdeki konu dışıları bildirmiş...

ya şimdi mune
hayat şartları bazen oyle gerektirir:51:
hiç banlanmayacakmıs gibi yazılır ama banlanacagı aklına gelmez kimsenin :9:
ben dahil:ssz:

Back
X