Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
Ac tamam ama bir-iki hafta sonra gelirim ben ancak. Ondan once yediklerimi gorseniz ohaaa dersiniz. Kotu yola dusurmek istemiyorum sizi.

Sen kac kilosun hic soylemedin, simdi 52 filan dersin kafani kirarim senin

Yok yok değil , bade de bizden

Tamam bende önce kafamda bitireyim şu işi(nasıl klişe bi sözdür bu ) sonra açalım bakalım , yarışırız aramızda

paylaşım için teşekkürler
tas kebabını deneyen varmı arkadaşlar?
bende listeme alayım hemen
taas kebabı kaç kişilik ve etler susuz nasıl yanmadan bir saat pişiyor?

paylaşım için teşekkürler
tas kebabını deneyen varmı arkadaşlar?
bende listeme alayım hemen
taas kebabı kaç kişilik ve etler susuz nasıl yanmadan bir saat pişiyor?

Rica ederim .

Deneyen var mı bilmiyorum henüz ama pişiren olarak ben sorularını yanıtlayayım .

Etler susuz pişmeli ama en küçük ocak gözünde ve kısık ateşte , zaten bir iki kez çevirip tencereyi kapalı tutarsan , kendi suyunu salıyor iyice . Saldığı suyu çekene kadar da bu şekilde pişiriyorsun .

Ben ters çevirirken büyük kaseler kullandım , 1 kilo etten 9 kase çıktı o yüzden, ama tahminimce 12 porsiyon çıkar .

Maşallah ne güzel bir sofra böyle
hangisine bakacağımı şaşırdım, hepsi şahane, hepsi sevdiğim yemekler...Amaa dondurmalı irmikle, gözüme takılan pastayı çok fena canım çekti söylemeden geçemiycem
Başarılar Auscum

Sende benim gibi tatlı düşkünüsün o zaman

Teşekkürler nihancım , gelin beraber yiyelim

Ausummmm,
dondurmalı irmik sunumuna bayıllddddııımmm. ilk fırsatta böyle deneyeceğim. Zira ben tembel usulu, yanardağ görüntüsü oluşturacak şekilde tepesine konduruveriyodum

Ausummmm,
dondurmalı irmik sunumuna bayıllddddııımmm. ilk fırsatta böyle deneyeceğim. Zira ben tembel usulu, yanardağ görüntüsü oluşturacak şekilde tepesine konduruveriyodum

Ogülüm teşekkürler canım , altındaki karamelize şekeri suflede de kullanıyorum çok şık oluyor .

Senin yanardağ görüntüsü , o akşam kayınpederimin teklifiydi .Ben servis esnasından uğraşırken , koyuver tepesine kızım koyuver diyordu

enfes duruyorlar enfessssssss... nasılki ramazanda ben bunları seyretmek kaçmış gözümden

ausss etleri piştikten sonradaaa yerimmm... patlıcanla zahmete gerede yok ali nazik içinn bana et ver gerisini boşver :) harikaaaa yeni gördümmmmmmm yeniiiiiiiiiii burdakiiii lezzzetleriiii

ausss etleri piştikten sonradaaa yerimmm... patlıcanla zahmete gerede yok ali nazik içinn bana et ver gerisini boşver :) harikaaaa yeni gördümmmmmmm yeniiiiiiiiiii burdakiiii lezzzetleriiii

Çatlaksın sen yahuuu ,

Sana çiğ yedirir miyim ben hiç , gel hele taş fırında pişireceğim sana , oğlak keseceğim , kuzu çevireceğim

Çatlaksın sen yahuuu ,

Sana çiğ yedirir miyim ben hiç , gel hele taş fırında pişireceğim sana , oğlak keseceğim , kuzu çevireceğim
yok bu olmadııı oğlak kuzu olmadı ben koyun vari et yememm o derecde seçiciyim en aşağı bir sığır kesmen gerek :)

yok bu olmadııı oğlak kuzu olmadı ben koyun vari et yememm o derecde seçiciyim en aşağı bir sığır kesmen gerek :)

Senin için bacımmm , resimdeki palalı benim , hepinizi kandırdım bugüne dek naif bir kadınım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…