- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AUSSSSS PALALLI AUSSSS PALALARNI SEVSİNLERRR SENİNNNN seni anca lazer paklar dermişim:)Eki Görüntüle 780857
Senin için bacımmm , resimdeki palalı benim , hepinizi kandırdım bugüne dek naif bir kadınım diye![]()
Konu dışı olacak ama... Ausencia merakımdan soruyorum.
Nedir o mesaj? rekor kırılınca bildirim olarak direk mi geliyor :?
Ha bir de mesaj kutun dolmuş.
:)
gülüm irmik helvanı yarın mutlaka yapıcam ve resiminide eklicem agzım acık bakıp duruyorum günlerdir :)
AUSSSSS PALALLI AUSSSS PALALARNI SEVSİNLERRR SENİNNNN seni anca lazer paklar dermişim:)
neyyyseee milllet iyce çatlak bunlar deyecekkksadece espirik yapıyoruz bacılarrr
![]()
Evet ya sistem gönderiyor , ne sinir bozucu ve gaza getirici değil mi![]()
Evet ya sistem gönderiyor , ne sinir bozucu ve gaza getirici değil mi![]()
Ablacım mesaj kutun dolu yazamadım, burda bulunca atladım hemenTatildeydim ben yeni döndüm yarışma bitmiş sanırım yetişemedim mi? :26:
Ne tatil miiiii
Ahh aus burda sıcaktan kavrulsun sen hiiiç düşünme tabii .
Evet canım , bitti bir yarış daha kazasız belasız , bu sefer düşüşteyim ama 3. oldum
Güzel geçti mi tatilin bari canım ? Nerelerdeydin ?
hmmmm demek 3.oldunnn haaa ben gece 23.59a dek devam edicek sanyordummm neyseeee gönüllerin birincisi sen :)Ne tatil miiiii
Ahh aus burda sıcaktan kavrulsun sen hiiiç düşünme tabii .
Evet canım , bitti bir yarış daha kazasız belasız , bu sefer düşüşteyim ama 3. oldum
Güzel geçti mi tatilin bari canım ? Nerelerdeydin ?