• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
Konu dışı olacak ama... Ausencia merakımdan soruyorum. :1::1:

Nedir o mesaj? rekor kırılınca bildirim olarak direk mi geliyor :?

Ha bir de mesaj kutun dolmuş.

:)

gülüm irmik helvanı yarın mutlaka yapıcam ve resiminide eklicem agzım acık bakıp duruyorum günlerdir :)

Konu dışı olacak ama... Ausencia merakımdan soruyorum. :1::1:

Nedir o mesaj? rekor kırılınca bildirim olarak direk mi geliyor :?

Ha bir de mesaj kutun dolmuş.

:)

Evet ya sistem gönderiyor , ne sinir bozucu ve gaza getirici değil mi :52:

gülüm irmik helvanı yarın mutlaka yapıcam ve resiminide eklicem agzım acık bakıp duruyorum günlerdir :)

Dene zeynepcim , çok güzel oluyor cidden , ılık helvanın içinden cosssssss diye fışkıran dondurmaaa :56:

AUSSSSS PALALLI AUSSSS PALALARNI SEVSİNLERRR SENİNNNN seni anca lazer paklar dermişim:)

neyyyseee milllet iyce çatlak bunlar deyecekkk ;) sadece espirik yapıyoruz bacılarrr:16:

Öhmm , öhmmmm . Hemen çeki düzen moduna geçiyorum gökçem :23:

Ablacım mesaj kutun dolu yazamadım, burda bulunca atladım hemen :27: Tatildeydim ben yeni döndüm yarışma bitmiş sanırım yetişemedim mi? :26:

Ne tatil miiiii :52:

Ahh aus burda sıcaktan kavrulsun sen hiiiç düşünme tabii .

Evet canım , bitti bir yarış daha kazasız belasız , bu sefer düşüşteyim ama 3. oldum :9:

Güzel geçti mi tatilin bari canım ? Nerelerdeydin ?

Evet canım , bitti bir yarış daha kazasız belasız , bu sefer düşüşteyim ama 3. oldum :9:

Bodrum'daydım. :17: Ayy nasıl kalabalıktı bayramda 3,5 milyona ulaşmış nüfusu. :27: Ama burası serin ya ben orada yanıyormuşum asıl. :27:

hmmmm demek 3.oldunnn haaa ben gece 23.59a dek devam edicek sanyordummm neyseeee gönüllerin birincisi sen :):16:

index.php
Allahımmm buuu neeeee.....:kk77::kk77::kk77::kk77:

Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabımız Hazır ...
bunu ve helvayı yapıp etiketlicem sizi teşekkürler tarifler harika ben tavuklu yapacağımm...:KK68:

Back
X