Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
selam nevoş, nasılsın hayırdır ne ropörtajı yapıyon kuzum:44: muhabir mi oldun yoksa:86:

İyiyim canım sağolSen nasılsın hiç gelip sormuyorsun

Beğenmene sevindimBen yarışma bitmeden yaparın röportajımı

haklısın ama bu ara kafam rahat bir şekilde nette çok vakit geçirmeiyom. güzel sohbetlerimizde bu kafa karışıklıklarına kurban etmek istemiyorum , inşallah bayram sonrası rahat rahat görüşürüz. şimdi bile aklım evde , çocukları başbaşa bırakıp çıktım, birbirlerini yemden yetişeyim. Aus konunu kişsel emellerime alet ettim kusura bakma, Nevoşum görüşürüz canım, ikinizide çok öptüm

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin canımAus kusura bakmaKaçayım en iyisi

Kişisel emellerini keyifle okudum caducum.

Bayram sonrası muhabbetimizi koyulaştıralım isterim

Allah kolaylık versin canımAus kusura bakmaKaçayım en iyisiEki Görüntüle 769413

Nevreste , aşk olsun yahuuu , ne kusuru

yemekleriniz güzel görünüyoryalnız ben ali naziği patlıcanları duğruyarak yaparım tabi zevk meselesisize sorum helvanız kuru olmuyor değilmi??ben her şeyi az çok yaparımda şu helva yapmayı bi beceremedimnetten yaptım olmadı kafadan yaptım olmadıııı

ausum ellerine sagliksofra beni mest etti

Teşekkürler azem Buyur beraber olsun soframız

Nasıl oldun canım sen ?

ben belki çok çok iyi yemek yapan biri değilim ama sofra temizliğine aşırı önem veririm
o yüzden sofranızı çok beğendim
başarılar tekrardan

Teşekkürler tekrardan o zaman

Temiz mutfak ve malzemeler benim içinde çok çok önemli.

Teşekkür ederim .
Tarifi yazarken açıklama yapmıştım , ali nazikte bıçakla doğramak doğru olan ama eşim dişe gelen patlıcandan hoşlanmıyor , ee sofrayıda sadece yarışma için değil onlara kurduğum için ben her zamanki gibi rondodan geçirdim ama tavsiye derim , değişik bir meze oluyor bu şekilde de.
Aslında irmik helvasının da tel tel döküleni makbuldur ama bizde o da sevilmez
O sebeble helvam kuru olmaz . Yağı biraz bol tutmak gerek.Bu tarifi denerseniz sizinde helvanız istediğiniz gibi daha ıslak olacaktır.

Istah acici bir sofra, ellerinize saglik..
Yarismada basarilar..

Çok çok teşekkürler weiss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…