Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
Ausum Eline sağlık , aa bukadar marifetlisinde şimdi niye yoksun aramızda .

Emekliye ayrıldım aebenim

Teşekkürler güzel sözlerine .

Geçen akşam niyetim vardı , epey kalabalık bi sofra ile cebelleştim tüm gün ama o sıcakta malzemeleri ayrı çek , foto falan üşendim . Nevreste duymasın

aeben gibi düşünüyorum.Neden yoksun aramızda,daha doğrusu aralarında.Ben çenemle aralarındayım.
aeben yemekteyiz sayfasına girerken üstte gördüm seni,bir bakayım dedim nereye yazmış dedim,diyet sayfana da bazen denk geliyorum ama işime gelmiyor biraz,bir ara oraya da baskın yapacağım

Diyet guruplarında yakaladımmı bırakmam ona göre

5 kez katıldım be deynep ... En sonunda 1. olunca jübile yaptım . Hatta hemen ardından siteden 1,5 sene kadar ayrılınca arkamdan aus tencere tavaları kazanıp kaçtı dediler

5 kez katıldım be deynep ... En sonunda 1. olunca jübile yaptım . Hatta hemen ardından siteden 1,5 sene kadar ayrılınca arkamdan aus tencere tavaları kazanıp kaçtı dediler
Kesin Nevreste demiştir.Ben önceki yarışmaları bilmediğim için yetişemedim önceki yarışmalarına.Şimdi katılsan nuryolu 'ndan korktukları gibi senden de korkarlar.O nasıl bir sunumdur öyle ,az göz ucuyla baktım,hepsi birbirinden güzel,marifet damlıyor her birinizden,bu yarışmaya da katıl da ,benim gibi senin marifetini bilmeyen de öğrensin seni Nevreste verdiğim gaz iyi mi?

Bak o zaman yarışmayı takip eden az kişiymiş,sadece 3 kişi beğenmiş sunumunu.Şimdi olsa en az 40 kişi beğenir,nolarrr sen de katıl noolarrrr

Oooo nevonun eskiden oklavası vardı

Hala var mı

Çok sağol canım , mutfağı seviyorum çok . Bir şeyler yapıp sunmak zevk benim için . Tabii yemekte no diyet no stres

Bak o zaman yarışmayı takip eden az kişiymiş,sadece 3 kişi beğenmiş sunumunu.Şimdi olsa en az 40 kişi beğenir,nolarrr sen de katıl noolarrrr

Yok yok o zamanda çoktu beğeniler site güncellenince tüm eski beğeniler uçtu gitti .

Akşama zeytinyağlı fasulye var , fiyonklayıp katılsam mı

Yok yok o zamanda çoktu beğeniler site güncellenince tüm eski beğeniler uçtu gitti .

Akşama zeytinyağlı fasulye var , fiyonklayıp katılsam mı
Evet ,evet ,evetama fiyonklama nuryolunu kıskanmış derler,yanına buğday salatanda yap şimdi,onu inceliyordum,farklı bir tarif,eşim buğdaylı yemekleri çok sever,yapmayı düşünüyorum.

Oooo nevonun eskiden oklavası vardı

Hala var mı

Çok sağol canım , mutfağı seviyorum çok . Bir şeyler yapıp sunmak zevk benim için . Tabii yemekte no diyet no stres
Yok austum Nevreste şimdi pamuk gibi eh insanın kalbi neyse mutlaka yansır herşeyinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…