Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
insan böyle sofraya beni de davet eder

Badem güzelim ya , keşke gelseniz ... Çok isterim gerçekten .

Aöf partisi yaparız sizinle .

Ama ben artık yemek istemiyorum , sürekli bir geri kilo alımı içindeyim

Tamam o zaman sozlesiyoruz seneye bugun. :))

Ben kiloyu yemekten degil , tatlidan aliyorum. Tatliyi biraktigim an otomatikman kilo veriyorum.

Ben kiloyu yemekten degil , tatlidan aliyorum. Tatliyi biraktigim an otomatikman kilo veriyorum.

Ben yiyorum be kankam

Ya ölümüne diyet yapıyorum ya ölümüne yiyorum

Sene de birgün filmi çevireceğiz yani ha , bana uyar .O ağacın altında

Badem güzelim ya , keşke gelseniz ... Çok isterim gerçekten .

Aöf partisi yaparız sizinle .

Ama ben artık yemek istemiyorum , sürekli bir geri kilo alımı içindeyim

diyetteyim bende. Ama önüme böyle sofra konsa diyet miyet görmez benim gözüm

Valla tatlı canavarının tekiyim bi bıraksam tam olacak

Ben yiyorum be kankam

Ya ölümüne diyet yapıyorum ya ölümüne yiyorum

Sene de birgün filmi çevireceğiz yani ha , bana uyar .O ağacın altında

Kac kilosun yaf. O kadar ugrastin yine mi aldin ama iste cok azaltmak iyi degil, sonradan aliyorsun. Benim tavan kilom 75 oldu simdi. En azindan 5 indim. Taban puanima 58 e inmek istiyorum. :)

diyetteyim bende. Ama önüme böyle sofra konsa diyet miyet görmez benim gözüm

Valla tatlı canavarının tekiyim bi bıraksam tam olacak

Uc gun yemezsen rahat birakirsin.
Bu ara cok tatli yiyorum ama tatlidan tiksinecek boyuta geldim. Bir hafta sonra tatliyi birakiyorum.

58 e inmiştim kankam , + 2 opsiyonluydu zaten , 60 yetiyor ama ben + 2 yi + 12 yaptım

Boyda 1.63.

Neyse , şükür yine 100 kilo olduğum zamanlar var , bu gidişle yine olurum diye korkuyorum .

ya benim tatlı dediğim de çaydaki şeker ve çikolata. bir ara tamamen bıraktım ama yine başladım ramazanda. Planıma uyarsam yarın hepsi birer buğulu hülya olacaklar

ya benim tatlı dediğim de çaydaki şeker ve çikolata. bir ara tamamen bıraktım ama yine başladım ramazanda. Planıma uyarsam yarın hepsi birer buğulu hülya olacaklar

Bende artık o buğulu hülyalardan görmek istiyoruuuuuuum

58 e inmiştim kankam , + 2 opsiyonluydu zaten , 60 yetiyor ama ben + 2 yi + 12 yaptım

Boyda 1.63.

Neyse , şükür yine 100 kilo olduğum zamanlar var , bu gidişle yine olurum diye korkuyorum .

Vucudu cok ac birakirsan zaten iki kat aliyorsun. Bir daha buna dikkat et Aus. Yine ver ama yavas yavas ver. Bak bana ben kasmiyorum 72 - 75 arasi gidip geliyorum. Baslamadan once 80 kiloydum o 5 kilo rafa kalkti. Hasta oldugum icin tatlimdan eksiltmiyorum birde is yerinde bir cay bir kahve var , birde su. Eee hangisini iceyim ki simdi. Cay , kahve cok yememe sebep oluyor. Haftaya hepsini birakicam. Zaten bu hafta reiki ye basliyorum.

Oooo yarin ha. Nasil veda etmek istersin, mehter marsi esliginde mi.

Son düzenleme:
Aldigin cikolatalarin markasini soyle de hissesini alayim. Eminim tavan yapiyordur . :))

Ciktim ben gorusuruz.

Güldürdün beni Allahta seni güldürsün
Tamam bi o eksikti zaten

Diyet günlüklerine bir konu açayım da , yediklerimizi yazalım , gaza getirelim birbirimizi

evet oda olmalı mutlaka aslında iyi fikir ya fena değil bence :)

Tamam bi o eksikti zaten

Diyet günlüklerine bir konu açayım da , yediklerimizi yazalım , gaza getirelim birbirimizi

Ac tamam ama bir-iki hafta sonra gelirim ben ancak. Ondan once yediklerimi gorseniz ohaaa dersiniz. Kotu yola dusurmek istemiyorum sizi.

Güldürdün beni Allahta seni güldürsün

evet oda olmalı mutlaka aslında iyi fikir ya fena değil bence :)

Sen kac kilosun hic soylemedin, simdi 52 filan dersin kafani kirarim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…