Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
Konu dışı olacak ama... Ausencia merakımdan soruyorum.

Nedir o mesaj? rekor kırılınca bildirim olarak direk mi geliyor :?

Ha bir de mesaj kutun dolmuş.

:)

gülüm irmik helvanı yarın mutlaka yapıcam ve resiminide eklicem agzım acık bakıp duruyorum günlerdir :)

Konu dışı olacak ama... Ausencia merakımdan soruyorum.

Nedir o mesaj? rekor kırılınca bildirim olarak direk mi geliyor :?

Ha bir de mesaj kutun dolmuş.

:)

Evet ya sistem gönderiyor , ne sinir bozucu ve gaza getirici değil mi

gülüm irmik helvanı yarın mutlaka yapıcam ve resiminide eklicem agzım acık bakıp duruyorum günlerdir :)

Dene zeynepcim , çok güzel oluyor cidden , ılık helvanın içinden cosssssss diye fışkıran dondurmaaa

AUSSSSS PALALLI AUSSSS PALALARNI SEVSİNLERRR SENİNNNN seni anca lazer paklar dermişim:)

neyyyseee milllet iyce çatlak bunlar deyecekkk sadece espirik yapıyoruz bacılarrr

Öhmm , öhmmmm . Hemen çeki düzen moduna geçiyorum gökçem

Ablacım mesaj kutun dolu yazamadım, burda bulunca atladım hemen Tatildeydim ben yeni döndüm yarışma bitmiş sanırım yetişemedim mi? :26:

Ne tatil miiiii

Ahh aus burda sıcaktan kavrulsun sen hiiiç düşünme tabii .

Evet canım , bitti bir yarış daha kazasız belasız , bu sefer düşüşteyim ama 3. oldum

Güzel geçti mi tatilin bari canım ? Nerelerdeydin ?

Bodrum'daydım. Ayy nasıl kalabalıktı bayramda 3,5 milyona ulaşmış nüfusu. Ama burası serin ya ben orada yanıyormuşum asıl.

hmmmm demek 3.oldunnn haaa ben gece 23.59a dek devam edicek sanyordummm neyseeee gönüllerin birincisi sen :)

Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabımız Hazır ...
bunu ve helvayı yapıp etiketlicem sizi teşekkürler tarifler harika ben tavuklu yapacağımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…