• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
selam nevoş, nasılsın:3: hayırdır ne ropörtajı yapıyon kuzum:44: muhabir mi oldun yoksa:86:

İyiyim canım sağol:38:Sen nasılsın hiç gelip sormuyorsun:63:

Beğenmene sevindim:29:Ben yarışma bitmeden yaparın röportajımı:27:

:17::17:haklısın ama bu ara kafam rahat bir şekilde nette çok vakit geçirmeiyom. güzel sohbetlerimizde bu kafa karışıklıklarına kurban etmek istemiyorum , inşallah bayram sonrası rahat rahat görüşürüz. şimdi bile aklım evde , çocukları başbaşa bırakıp çıktım, birbirlerini yemden yetişeyim. :10: Aus konunu kişsel emellerime alet ettim kusura bakma, Nevoşum görüşürüz canım, ikinizide çok öptüm:54::10:

Son düzenleme:
:17::17:haklısın ama bu ara kafam rahat bir şekilde nette çok vakit geçirmeiyom. güzel sohbetlerimizde bu kafa karışıklıklarına kurban etmek istemiyorum , inşallah bayram sonrası rahat rahat görüşürüz. şimdi bile aklım evde , çocukları başbaşa bırakıp çıktım, birbirlerini yemden yetişeyim. :10: Aus konunu kişsel emellerime alet ettim kusura bakma, Nevoşum görüşürüz canım, ikinizide çok öptüm:54::10:
Allah kolaylık versin canım:48:Aus kusura bakma:17:Kaçayım en iyisi $p036.gif

:38::38:

Kişisel emellerini keyifle okudum caducum.

Bayram sonrası muhabbetimizi koyulaştıralım isterim :17::17:

Allah kolaylık versin canım:48:Aus kusura bakma:17:Kaçayım en iyisiEki Görüntüle 769413

Nevreste , aşk olsun yahuuu , ne kusuru :16:

yemekleriniz güzel görünüyor:1:yalnız ben ali naziği patlıcanları duğruyarak yaparım tabi zevk meselesi:1:size sorum helvanız kuru olmuyor değilmi??ben her şeyi az çok yaparımda şu helva yapmayı bi beceremedim:31::31:netten yaptım olmadı kafadan yaptım olmadıııı:50:

ausum ellerine saglik:16::16::16::16:sofra beni mest etti:53::53:

Teşekkürler azem :16:Buyur beraber olsun soframız :42:

Nasıl oldun canım sen ?

ben belki çok çok iyi yemek yapan biri değilim ama sofra temizliğine aşırı önem veririm
o yüzden sofranızı çok beğendim
başarılar tekrardan

Teşekkürler tekrardan o zaman :34:

Temiz mutfak ve malzemeler benim içinde çok çok önemli.

yemekleriniz güzel görünüyor:1:yalnız ben ali naziği patlıcanları duğruyarak yaparım tabi zevk meselesi:1:size sorum helvanız kuru olmuyor değilmi??ben her şeyi az çok yaparımda şu helva yapmayı bi beceremedim:31::31:netten yaptım olmadı kafadan yaptım olmadıııı:50:

Teşekkür ederim .
Tarifi yazarken açıklama yapmıştım , ali nazikte bıçakla doğramak doğru olan ama eşim dişe gelen patlıcandan hoşlanmıyor , ee sofrayıda sadece yarışma için değil onlara kurduğum için ben her zamanki gibi rondodan geçirdim ama tavsiye derim , değişik bir meze oluyor bu şekilde de.
Aslında irmik helvasının da tel tel döküleni makbuldur ama bizde o da sevilmez :52:
O sebeble helvam kuru olmaz . Yağı biraz bol tutmak gerek.Bu tarifi denerseniz sizinde helvanız istediğiniz gibi daha ıslak olacaktır.

Istah acici bir sofra, ellerinize saglik..
Yarismada basarilar..

Çok çok teşekkürler weiss...

Back
X