Seninle de röportaj yapabilirim
Sen mi ben mi
Bu 4 oldu bende .
Teşekkür ederim toprakscım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle de röportaj yapabilirim
Sen mi ben mi
Bu 4 oldu bende .
Teşekkür ederim toprakscım![]()
Seninle de röportaj yapabilirim![]()
herşey çok güzel görünüyor ellerinize sağlık
çok temiz bir sofra olmuş
Çok güzel olur
Gençlere başlamak başarmanın yarısıdır ve asla vazgeçmemelisin ile ilgili mesajlar veririm bende röportajda .
Sen katıl ben senle röportaj yaparımSöz veriyorum özel konu açarım
![]()
İyiyim canım sağolselam nevoş, nasılsınhayırdır ne ropörtajı yapıyon kuzum:44: muhabir mi oldun yoksa:86:
anladımgüzel teklif
![]()
İyiyim canım sağolSen nasılsın hiç gelip sormuyorsun
Beğenmene sevindimBen yarışma bitmeden yaparın röportajımı
![]()
Allah kolaylık versin canımhaklısın ama bu ara kafam rahat bir şekilde nette çok vakit geçirmeiyom. güzel sohbetlerimizde bu kafa karışıklıklarına kurban etmek istemiyorum , inşallah bayram sonrası rahat rahat görüşürüz. şimdi bile aklım evde , çocukları başbaşa bırakıp çıktım, birbirlerini yemden yetişeyim.
Aus konunu kişsel emellerime alet ettim kusura bakma, Nevoşum görüşürüz canım, ikinizide çok öptüm
![]()
haklısın ama bu ara kafam rahat bir şekilde nette çok vakit geçirmeiyom. güzel sohbetlerimizde bu kafa karışıklıklarına kurban etmek istemiyorum , inşallah bayram sonrası rahat rahat görüşürüz. şimdi bile aklım evde , çocukları başbaşa bırakıp çıktım, birbirlerini yemden yetişeyim.
Aus konunu kişsel emellerime alet ettim kusura bakma, Nevoşum görüşürüz canım, ikinizide çok öptüm
![]()
Çok teşekkürler
Bu güzel yorumları okuyunca iyi ki katılmışım diyorum![]()
Kişisel emellerini keyifle okudum caducum.
Bayram sonrası muhabbetimizi koyulaştıralım isterim
Nevreste , aşk olsun yahuuu , ne kusuru![]()
ausum ellerine sagliksofra beni mest etti
![]()
ben belki çok çok iyi yemek yapan biri değilim ama sofra temizliğine aşırı önem veririm
o yüzden sofranızı çok beğendim
başarılar tekrardan
yemekleriniz güzel görünüyoryalnız ben ali naziği patlıcanları duğruyarak yaparım tabi zevk meselesi
size sorum helvanız kuru olmuyor değilmi??ben her şeyi az çok yaparımda şu helva yapmayı bi beceremedim
netten yaptım olmadı kafadan yaptım olmadıııı
![]()
Istah acici bir sofra, ellerinize saglik..
Yarismada basarilar..
Hepsi cok guzel, hepinizin eline saglik ama tek bir oy hakkim var malesef.Oyum sana, basarilar.
![]()
Sağol kankam
Herkes 3 oy kullansa ne güzel olurdu mesela![]()