Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler

Tamam her daim gözün üzerimizde olsun

Bende rekora gidiyorum , 4. katılışım

Ama çok keyifli oluyor

Ohooo 2 ay oldu abla döneli Bekliyorum davetini Bu arada sizden iyi olmasında benimkide süper yemek yapar evlenir evlenmez ben davet edecem

Hmmm sen o yüzden yoksun ortalarda

Sıcak mıcak bahane

Ooooo yemekler damattan haa ,

eniştende çok güzel menemen yapar

bebegim bu akşam dısarda iftar edicez ama yarın akşam tatlından bizimkiler yapcam okurken bile tadı harıka geldi :) resimlerinde yaptıgımı :)

Çok çok teşekkür ederim

Zeyneple masa komşuculuğu oynayacağız , ben onun sofrasından tuz isteyeceğim o benden su

Not:söyleyin ona lüften daha kilo vermesin

ikinize de başarılar canım , bende söylüyorum yeter diye fakat kendini durduramıyor zayıflamanın dayanılmaz hafifliği

Canım tarıfler birbirinden güzel ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim

bebegim bu akşam dısarda iftar edicez ama yarın akşam tatlından bizimkiler yapcam okurken bile tadı harıka geldi :) resimlerinde yaptıgımı :)

Yap yap canım ama sende yiyeceksinnnnnnnn

ikinize de başarılar canım , bende söylüyorum yeter diye fakat kendini durduramıyor zayıflamanın dayanılmaz hafifliği

Teşekkürler lacey , gelinliğini giyecek hayali o heralde

Önce sorular, sonra tebrikler
Soru 1: Patatesi ve patlıcanı neden tuzlu suda beklettin ?
Soru 2 : Etleri duduklude de yapabilirdin değil mi ? Neden tavada 1 saat pişirmeyi tercih ettin ? Tavan seramik değil mi ?

Önce sorular, sonra tebrikler
Soru 1: Patatesi ve patlıcanı neden tuzlu suda beklettin ?
Soru 2 : Etleri duduklude de yapabilirdin değil mi ? Neden tavada 1 saat pişirmeyi tercih ettin ? Tavan seramik değil mi ?

Önce cevaplar , sonra teşekkürler ...

1. Tuzlu su patlıcanın acısını alır , patatesleride o anda kızartmayacağım için kararmasın diye .

2.Düdüklü tencerem yok . Evet seramik.

Hmm..
Şimdi tebrige sıra geldi

Ausencia, sen gözlemdigim kadarıyla hem pratiksin, çabuk yapıyorsun yaptıgın şeyi. Hem de sunuma görüşüne önem veriyorsun. Bu ikisi bizim evde aynı anda bulunması zor şeyler :) Patlıcanı fırına koymadan çatalla delmek, kaşık ile kabugundan sıyırmak çok pratik fikirler, ben de deneyecegim. Aksam ne pişirsem topiginizi takip ediyordum ama artık daha bir dikkatle takip edecegim tariflerinizi. Yemekler, sunumlar, sofra harika görünüyor ellerine saglık. Sofranızdan huzur eksik olmasın, yarışmada başarılar

Ohh be , şimdi gönül rahatlığıyla teşekkür edebilirim

Sağol , her zaman bekleriz yemek topiğine takibe .Benim aklımda her daim bir pideyi tek başına bitiren üye olarak varsın

Eğer telaşlanmazsan inan herşey çok kolay ve özenli ve aynı zamanda çabuk yapılabiliyor

evet fazla giremiyorum bu ara , sürede uzatılmış iyi olmuş süpriz yapıp rakip olurmuyum acaba diyom ama hiç şansım olmaz sizin karşınızda

Aşk olsun , artık yarışmaktan çıktı zaten keyif almaya döndü olay , gel gel sende gel

Aşk olsun , artık yarışmaktan çıktı zaten keyif almaya döndü olay , gel gel sende gel

ha ha ha :) evet kesinlikle, zaten hobilerim arasında bile
katılırsam kendimle ropörtaj yapmayı düşünüyom
hobilerim, kk yemek yarışmasına katılmak
-hiç kazandınız mı?
- Ne münasebet

ha ha ha :) evet kesinlikle, zaten hobilerim arasında bile
katılırsam kendimle ropörtaj yapmayı düşünüyom
hobilerim, kk yemek yarışmasına katılmak
-hiç kazandınız mı?
- Ne münasebet
Sen katıl ben senle röportaj yaparımSöz veriyorum özel konu açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…