Evet,çok fazla giremiyorum vakit ayıramıyorum foruma.Vakit olunca bakmaya çalışıyorum tabi kim ne yapmış,ne eklemiş tarif aliyim,değişik birşeyler yapiyim diye ..Ama bu ramazan çok yordum kendimi..Mutafakla çok haşır neşirim yaaDeğişik tarifler denemek,yapmak istiyorum hep..Yemek sonrasıda çok yorgun oluyorum tabi,kendimi biraz frenlemem lazım Ben yarıştım birinciliği kaptım.Tekrar yarışsamda eskisi gibi heyecanlı olmuyor biliyormusun.Tekrar birincilik şansım yok zaten,çok değişik beğendiğim tarifler olursa,fotoğraflayabilirsem zaten eklemeye çalışıyorum Sizleri izlemek,sizinle beraber aynı heyecanları yaşamakta çok zevkli Bak,burayı,sizleri terk etmiyorum sonuçta..Bir gözümde burada
Yarin döndü mü askerden
Sizi o dönünce el öpmesine alacağım şekerim
Sağol canım
Ohooo 2 ay oldu abla döneliBekliyorum davetini Bu arada sizden iyi olmasında benimkide süper yemek yapar evlenir evlenmez ben davet edecem
Çok çok teşekkür ederim
Zeyneple masa komşuculuğu oynayacağız , ben onun sofrasından tuz isteyeceğim o benden su
Not:söyleyin ona lüften daha kilo vermesin
bebegim bu akşam dısarda iftar edicez ama yarın akşam tatlından bizimkiler yapcam okurken bile tadı harıka geldi :) resimlerinde yaptıgımı :)
ikinize de başarılar canım , bende söylüyorum yeter diye fakat kendini durduramıyor zayıflamanın dayanılmaz hafifliği
Canım tarıfler birbirinden güzel ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Önce sorular, sonra tebrikler
Soru 1: Patatesi ve patlıcanı neden tuzlu suda beklettin ?
Soru 2 : Etleri duduklude de yapabilirdin değil mi ? Neden tavada 1 saat pişirmeyi tercih ettin ? Tavan seramik değil mi ?
Hmm..
Şimdi tebrige sıra geldi
Ausencia, sen gözlemdigim kadarıyla hem pratiksin, çabuk yapıyorsun yaptıgın şeyi. Hem de sunuma görüşüne önem veriyorsun. Bu ikisi bizim evde aynı anda bulunması zor şeyler :) Patlıcanı fırına koymadan çatalla delmek, kaşık ile kabugundan sıyırmak çok pratik fikirler, ben de deneyecegim. Aksam ne pişirsem topiginizi takip ediyordum ama artık daha bir dikkatle takip edecegim tariflerinizi. Yemekler, sunumlar, sofra harika görünüyor ellerine saglık. Sofranızdan huzur eksik olmasın, yarışmada başarılar
ellerine sağlık canım, hepsi harika olmuş
Teşekkürler canım , yoksun sen ne zamandır
evet fazla giremiyorum bu ara, sürede uzatılmış iyi olmuş süpriz yapıp rakip olurmuyum acaba diyom ama hiç şansım olmaz sizin karşınızda
Aşk olsun , artık yarışmaktan çıktı zaten keyif almaya döndü olay , gel gel sende gel
ha ha ha :) evet kesinlikle, zaten hobilerim arasında bile
katılırsam kendimle ropörtaj yapmayı düşünüyom
hobilerim, kk yemek yarışmasına katılmak
-hiç kazandınız mı?
- Ne münasebet
her zamanki gibi muhteşem görünüyor canım
Sen katıl ben senle röportaj yaparımha ha ha :) evet kesinlikle, zaten hobilerim arasında bile
katılırsam kendimle ropörtaj yapmayı düşünüyom
hobilerim, kk yemek yarışmasına katılmak
-hiç kazandınız mı?
- Ne münasebet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?